- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
yazıştıklarınızı okuyodumm bende görüşmek isterim siz yüzyüze görüştünüzmüüü
biz enesveannesiyle buluştuk bile :)) mast yeni katıldı aramıza inşallah bir buluşma yaparız yakın zaman da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıştıklarınızı okuyodumm bende görüşmek isterim siz yüzyüze görüştünüzmüüü
biz enesveannesiyle buluştuk bile :)) mast yeni katıldı aramıza inşallah bir buluşma yaparız yakın zaman da
Kızlar ben yatıyore öptüm sizleri iyigeceler
benim pc ısındı geç yazıyorum suna biz melisle yüz yüze görüştük.2. görüşmeyi benim kv delerin gitmesine bağladık.onlarında döşekleri kalın geldi sanırım kalkamıyorlar.en kısa zamanda görüşürüz inş.benim face yok msn yok bana göndermek istersen tel gönder araşırız sana uyarsa :) çok net oldum kusura bakma :))
benim pc ısındı geç yazıyorum suna biz melisle yüz yüze görüştük.2. görüşmeyi benim kv delerin gitmesine bağladık.onlarında döşekleri kalın geldi sanırım kalkamıyorlar.en kısa zamanda görüşürüz inş.benim face yok msn yok bana göndermek istersen tel gönder araşırız sana uyarsa :) çok net oldum kusura bakma :))
suna ben ekledim seni adımı verme burda ok
biz güllüoğlu pastanesinde buluştuk.orion da buluşacaktık ama orasıda çok güzel oldu.ben carrefourun ordayım
bu sahne genelde kaynanası olanların evinde oynuyoo melisim :) ben salı pazarının ordaki çocuk parkına yakın sayılır derece bi yerde oturuyorum suna.sanırım gene benim devrelerim yandı saçmalamaya başladım :) bu ne biçim cümle oldu.neyse o çocuk parkına yakınım kısacası bu sunacım.kusuruma bakma sen :)
bu sahne genelde kaynanası olanların evinde oynuyoo melisim :) ben salı pazarının ordaki çocuk parkına yakın sayılır derece bi yerde oturuyorum suna.sanırım gene benim devrelerim yandı saçmalamaya başladım :) bu ne biçim cümle oldu.neyse o çocuk parkına yakınım kısacası bu sunacım.kusuruma bakma sen :)
ben bizim facebook krizimizinden bahsettim canm benim.
neyse anla işte beni bak ne kadar sıkılmışım rüüyamda bile kv yi sayıklayacam nerdeyse yatayım artık ben iyi geceler size yarın görüşürüz yine