Ya benim aklim karisti bi yerd cörek otu tozu ile zeytin yagi karistiriyomusun falan yaziyodu öffff...siz ne uyguliyosunuz simdi??
kızlar ben de gelişmeleri yaziyim: 1 ay olmuştr ben kullanalı tabii arada yapamadığım oldu yine de düzenli kullanmaya çalştım ve 2 cm büyüme elde ettim bu bile mutlu ediyor tabi insanııkaydirigubbakcemile2 . çörek otu yağının yanında hergün olmasa da küç kullandım ve ben her sabah spor yapıyorum evde,özellikle göğüs kaslarını çalıştırıcı sporlar . onların da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. ayrıca kilo da alıyorum bu yüzden de göğsümdeki yağ dokusu artıyordur. çok memnunum çörek otu yağından ama bitince mersin yağı alıp onu da deniycem yerimseniben
canm çörekotu tozu değil çemen tozunu zeytinyağıyla karıştırıyoruz yanlış okumuşsun....buraya yorum yazan arkadaşlar çörektou yağını kullanıyor bende dahil...
Aynen o cemen otu tozu =) siparis verdim geldi peki nasil yapiyosun onu masaj yaptiktan sonra siliyo musun?? ben bide cilek yagi,cörek otu yagi ve mersin yagi aldirdim...
kızlar ben de gelişmeleri yaziyim: 1 ay olmuştr ben kullanalı tabii arada yapamadığım oldu yine de düzenli kullanmaya çalştım ve 2 cm büyüme elde ettim bu bile mutlu ediyor tabi insanııkaydirigubbakcemile2 . çörek otu yağının yanında hergün olmasa da küç kullandım ve ben her sabah spor yapıyorum evde,özellikle göğüs kaslarını çalıştırıcı sporlar . onların da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. ayrıca kilo da alıyorum bu yüzden de göğsümdeki yağ dokusu artıyordur. çok memnunum çörek otu yağından ama bitince mersin yağı alıp onu da deniycem yerimseniben
İyidir bebeğim senden masaja küç e dewam ediyorum büyüyolar inşopuyorumnanaktannurrrum ne haber
bende hiçbir yağ öyle bi kaç günde dolgunlaşma yapmadı karıştırmıstım belki o yüzdendir ancak ölçerek anlıyorum o da 2 3 cm oldu zaten şu an fark 11 cm hedef 20:)
bende 1.5 hafta anca düzenli uygulamaya başladım büyüme yok yahu dolgunluk var bende 1 ayı doldurayım bakalım....cnm 2 cm büyüme göğsünün görünüşünde bi değişiklik yaptımı yani görünüşde farklılık varmı....hiç bi yöntem tek başına işe yaramaz yanında ek bişey mutlaka yapmak lazım spor yağ mağ çay may falan...
evet canım kalıcı
arkadaşlar bişey sormuştum ama kimse cevap vermemiş:a015ryantalis diye bir ilaç varmış göğüsleri büyütüyomuş..ilaç bitkiselmiş...nette bununla ilgili bi yazı okudumm..biri bu ilaçtan 2 kutu kullandığını ve sonuçlarının mükemmel olduğunu sölüyor..fakat kalıcılığı hakkında bişey söylememiş...bilen biri varsa lütfen yardımcı olsunnnnnnnnn