Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Ya benim aklim karisti bi yerd cörek otu tozu ile zeytin yagi karistiriyomusun falan yaziyodu öffff...siz ne uyguliyosunuz simdi??

canm çörekotu tozu değil çemen tozunu zeytinyağıyla karıştırıyoruz yanlış okumuşsun....buraya yorum yazan arkadaşlar çörektou yağını kullanıyor bende dahil...

kızlar ben de gelişmeleri yaziyim: 1 ay olmuştr ben kullanalı tabii arada yapamadığım oldu yine de düzenli kullanmaya çalştım ve 2 cm büyüme elde ettim bu bile mutlu ediyor tabi insanııkaydirigubbakcemile2 . çörek otu yağının yanında hergün olmasa da küç kullandım ve ben her sabah spor yapıyorum evde,özellikle göğüs kaslarını çalıştırıcı sporlar . onların da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. ayrıca kilo da alıyorum bu yüzden de göğsümdeki yağ dokusu artıyordur. çok memnunum çörek otu yağından ama bitince mersin yağı alıp onu da deniycem yerimseniben

bende 1.5 hafta anca düzenli uygulamaya başladım büyüme yok yahu dolgunluk var bende 1 ayı doldurayım bakalım....cnm 2 cm büyüme göğsünün görünüşünde bi değişiklik yaptımı yani görünüşde farklılık varmı....hiç bi yöntem tek başına işe yaramaz yanında ek bişey mutlaka yapmak lazım spor yağ mağ çay may falan...

canm çörekotu tozu değil çemen tozunu zeytinyağıyla karıştırıyoruz yanlış okumuşsun....buraya yorum yazan arkadaşlar çörektou yağını kullanıyor bende dahil...

Aynen o cemen otu tozu =) siparis verdim geldi peki nasil yapiyosun onu masaj yaptiktan sonra siliyo musun?? ben bide cilek yagi,cörek otu yagi ve mersin yagi aldirdim...

Aynen o cemen otu tozu =) siparis verdim geldi peki nasil yapiyosun onu masaj yaptiktan sonra siliyo musun?? ben bide cilek yagi,cörek otu yagi ve mersin yagi aldirdim...

canm ben daha çemen kürüne başlamadım yani bi ara başlamıştım ama devamı gelmedi şuanlık çörekotu yağını kullanıyorum....ama diğer bi topikte çemen kürüyle ilgili paylaşımlar var bak oraya istersen...gece yatmadan sürüyosun sabaha kadar emiyo zaten kokusundan dolayı yıkamak gerekiyo tabi...oh ohhh iyi iyi bu üç yağı kullan canm bigün birini bigün birini masaj uygulayarak yap...sen bi başlada

walla annemden genetik mi ne gelmiş hep yüzüstü yastıksız yatardım. taaki lise 1 de dümdüzken dedim üstne yattğmdandr diye sırt üstü yattm belirdiler baya lise 2 ye geçtim bi avuç oldu kaldılar sonra ben lise ye gitmdn önce 7.8 snftayken herkes bna tahta gbisin dğynce 75 bden sütyen alp onu taktım eşeklik ettim tabi.. gelişime engel oldum ama şimdi genede sol taraf dolgusuz 75 dolduruyor sağ 70 anca var hahahahah kaydirigubbakcemile3

a.sa.s

arkadaşlar oryantalis diye bi ilaç varmış...bilgisi olan varmı acaba bilmiyorumkismile

KurabiyemsinTeşekkürler canım

Bende mersin yağı kullandım we güzel gelişmeler görmüştüm mersin yağı işe yarıyor halada war arada kullanıyodum şimdi çörekotu yağına yoğunlaştım ama arada kullanıcam onu ben sürünce yıkamıyorım silmiyorum hiçbir yağı benimde memişler dolgunlaşıyor inş büyürleropuyorumnanaktan

bende hiçbir yağ öyle bi kaç günde dolgunlaşma yapmadı karıştırmıstım belki o yüzdendir ancak ölçerek anlıyorum o da 2 3 cm oldu zaten şu an fark 11 cm hedef 20:)

nurrrum ne haber
İyidir bebeğim senden masaja küç e dewam ediyorum büyüyolar inşopuyorumnanaktan
bende hiçbir yağ öyle bi kaç günde dolgunlaşma yapmadı karıştırmıstım belki o yüzdendir ancak ölçerek anlıyorum o da 2 3 cm oldu zaten şu an fark 11 cm hedef 20:)

Canım hemen göstermez etki zaman lazım sabırla masajını yapıcaksın ilk önce dolgunlaşır sonra büyüydüğünü alarsın cm le yani tamam kuzummopuyorumnanaktan

evet cnm görünüşünde değişiklik var sütyensiz doğru dürüst belli olmazlardı şimdi daha çok belli ve çatal oluşuyor gerçekten bir de destekli giyince daha hoşuma gitti yani. evet dediğin gibi masajın yanında ek olarak spor yapıyorum

arkadaşlar bişey sormuştum ama kimse cevap vermemiş:a015ryantalis diye bir ilaç varmış göğüsleri büyütüyomuş..ilaç bitkiselmiş...nette bununla ilgili bi yazı okudumm..biri bu ilaçtan 2 kutu kullandığını ve sonuçlarının mükemmel olduğunu sölüyor..fakat kalıcılığı hakkında bişey söylememiş...bilen biri varsa lütfen yardımcı olsunnnnnnnnn

Canım hemen göstermez etki zaman lazım sabırla masajını yapıcaksın ilk önce dolgunlaşır sonra büyüydüğünü alarsın cm le yani tamam kuzummopuyorumnanaktan [/QUOTE]

bende sadece dümdüz bakınca bi belirginleşme var gibi.. ama südyen de filan değişiklik yok giyince..1 ay oldu bu tarz şeylere başlayalı..

Kızlar ben bugün güzel gördüm memeişlerimi sütyen takınca memeişlerin ortası belirginleşmiş gibi güzel görünüyo dik durunca boşluk yok dik durun kızlar artık dolduruyo gibi sütyenimi dewam edicem bakalım inş baya dolgunlaştı ölçmedim ama masaja dewamopuyorumnanaktan

canım bilsem hemen cevaplardım ama bunu duyduğumu bile unutmusum....adıda bi tuhaf...ama içine sindiriyosan bi dene bi tanemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar masaj kemeri kullanan var mı ben aldım 2 gün oldu, bu ürünün yanında bitkisel birşeylerde denemek istiyorum çörek otunu duymamıştım deniycem inşallah iyi bir sonuç alırım.ben sıkılaştırmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…