selam millet sonunda reform haus buldum ama cok pahali oldugu icin almasdim türkiyede aktarlarda ne kadara bu yag burda cok pahali ya hemde minicik sisede kac ml oluyo aktarda ne kadara artik türkiyede bulcam buluncada saldiririm artikin hepsine
ya kullananlar acı hissi falan duymuşlar benim 3 gün oldu ama öyle bi his yoketki etmiyormu acaba dolgunluk hissi falanda yok ya bana yardımcı olun lütfen
BU YAĞ NE KARDES HİÇ AMA HİÇÇÇÇ DUYMADIK...DUYMADIMsenağlamasenağlama
selam millet sonunda reform haus buldum ama cok pahali oldugu icin almasdim türkiyede aktarlarda ne kadara bu yag burda cok pahali ya hemde minicik sisede kac ml oluyo aktarda ne kadara artik türkiyede bulcam buluncada saldiririm artikin hepsine
ayy çok mutluyum ya yaglara başlamadan önce 80 destekli takıodum biraz boşluk kalıodu şimdi süper gözüküyo zaten sol süper oldu şimdi sağda yaklaştı yavaş yavaş bnm sagda fark vardı azaldı baya saga daha çok masaj yapıyorum o büyüsün diye kaydirigubbakcemile2 gecici olsa bile şimdilik mutlu ediyo beni inş hemencik sönmezler alkisalkisalkis
arkadaslar ben deowelın bandını kullanıyorum bunun yanında çörek otunu kullansam bır zararı olurmu acaba