Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

kıslaarr reglim bitti ve tekrra başladım yağa bu haftayıda tamamlıyım tam 2 hafta olucak yapalı şimdiden büyüme yok ama dolgunluk var sadece bu yağ büyütmüyo heralde sadece dolgunluk sağlıyo oda güzel....bide uçları çok acıyo snaki biri ısırmış gibifisfisfis

o acıma bende de olmuştu başlarda aynen dediğin gibi biri ısırmış gibi acıyodu sonra geçti ama ben büyüme elde edemedim hala 2 ay oldu nerdeyse

İşte masaj teknikleri

1.gögüs sıkılığı we gelişimi için uyarı noktaları

2.uyarı noktalarına 7 kez bastırınız

3.uyarı noktalarına tekrar 7 kez bastırınız

4.iki elinizle dönüşümlü olarakgöğsü yukarı çekerek masaj yapınız

5.iki elinizle dönüşümlü olarak göğsü dışardan içeriye doğru çekerek masaj yapınız

Kesinlikle yükarıdan aşşağıya yapmayın göğüsler sarkar

sewgilerimleopuyorumnanaktan

ya ben masajı çok sertmi yapıyorum acaba ağrıyo göğüslerim.....bide ben bu çörekotu yağını sabah akşam masaj yaparak uyguluyorum acaba sadece gecemi yapsam napsam...siz n:sm_confused:asıl yapaıyosunz sadece gece yatmadanmı

Masajdaki uyarı noktalarını anlamadım desem? Önce üst bölgeye sonra alt bölgeye mi bastırıyoruz acaba?

slm kızlar.. bizde 3 hemşire nöbetteyiz.. sizin taktikleri okuduk ağzımız açık kaldı. yarın soluğu aktarlarda alacağız. inşallah işe yarar. memişleri büyüteyim derken inşallah elimizdekinden de olmayız.. yada yanlışlıkla başka bir yerler şişmez inşallah (mesela popo :)) lülülülülülü:teytey:

nasıl gidiyor kızlar devam mı çörek otu yağına?? ben devam ediyorum valla etkisini gördükçe yapasım geliyorr :))

ya gerçekten böyle etkileri oluyor mu ya harika hemen yarın aktardan alıcam ve kullanmaya başlıcam sabırsızlanıyorum:)

oluyo tabi cnm etkilerii bünyeye göre değişiyoo.....kıslaaarrr kıslaarrr 1 hafta kadar önce ölçtüm 81 di şimdi 83 e yakın olmuş kenarlardan şişmiş gibii ayyy inşallah doğru ölçmüşümdürde yanılmamışımdır..iki üç gün kullanıpta sonuç alamadım deyip bırakmayın 2. haftadan sonra veya daha fazla günde etki eder önden baktımı bişiy yok ama yandan baktımı şişmiş gibi...halisinasyonda olabilir belkim hayal görmüşümdürdelikafadulden

Insallah dahada büyür ben 91-92 basladim 93e cikmis=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…