markası ''karden''....acaba fazlamı sürüyorum yağ sen avucunamı döküyosun yoksa damlalıklımı
merhaba arkdaslar baska sayfadada yazmıstım burdada sölim belki isinize yarar ben bir ay kadar mersin yağı kullandım masaj yaparak aksamları göğüslerime uyguluyordum bir iki saat beklediktemn sora yıkıyorum bi ay yaptım bunu ve benim göğüslerim 70 beden südyen bile doldurmuyodu 75 anca destekli takabiliyodum eğilip kalktıgımda sanki südyenim ceneme yapısacak gibi geliodu yani anlıycağınız hic göğsüm yoktu simdi ise 75 doldurgu gıbi birazda büyüse 80 takacagımgöğüs çatalım yoktu ve artık göğüs çatalımda var dekolteli giyebiliyorum bikinide tabi yazın gelmesini heycanla bekliyorum ben bi ay kullandım etkisi bu yaklasık ıkı ay falan oldu bunları yapalı ve tekrar kücülme yda baska bisey olmadı aksine göğüslerim parlak ve doldgun duruyolar erkek arkdsımla bayadır görüsmüyoduk gecenlerde görüstügüzde bir düğünde dans ettiğimizde dekolteli giymistim ve bana senin göğüslerin bukdar büyükmüydü daah ufak sanıyodum dedi bunu duymak bile beni nedense mutlu etti çünkü olumlu cvp dı büyüdüğüne dair tavsiye ederim denemekte fayda var ama size bi tavsiyem daha gece uyudgunuzda yatarken yan yada sırt üstü yatın yüz üstü yatmak göğüsleri ezer ve büyütmez...bende bu arada evde duran karden marka çörek otunu denicem 80 tam doldursun diye bakalım etkili olcakmı etkili olursa onunlada ilgili yazarım arkdslar bu aksam sürecem
yaa tatlım bendede sivilce var ama kırmızı kırmızı değil sanki küçük küçük ten renginde koyu gibi sırtımda da çıktı eşimde bırak kullanma dedi off bende bırakatım napıcam yaaa ayrıca bende hiç gelişme olmadı acı ağrı hiç bişey yok küçüde bıraktım yutamıyomya off yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar gerçekten mucize bi yağ bu galiba anlatmaya başlıyım ben
1 ay öncesine kadarda yapıyodum masaj ama 2 hafta yaptım bi sonuç alamadım sıkıldım bıraktım bende
sonra dün bi daha başlıyım dedim kendi kendime bi masaj yaptım sallama herşeyi yaptım yani
biri koltukaltından başlıyorum masajla demiş öyle yaptım bende sonra saat yönünde döndürdüm
sonra saat yönünün tersine döndürdüm sonrada resmen mıncıkladım yoğurur gibi yaptım
ve sabah kalktığımda inanılmaz bi dolgunluk ve ağrı vardı hala da bi hassasiyet var
ilk başlarda büyüme yada dolgunlaşma olmamıştı olduysa bile çok az bi dolgunlaşmaydı ama şimdi inanılmaz bi dolgunluk var
umarım masajı anlatabilmişimdi
anlamayan varsa tekrar edebilirim...
bu yağı nereden alabiliriz ya ?
hade be..
bende denıycem..
kızlar başka bir topikte arkadaşlardan biri saç çıkarması için kullandığını söylüyor.
bir de kıl problemiyle karşılaşmayalım.
ayrıca sormak istediğim birşey daha var.
benim göğüslerim 90 beden yani normal aslında ama emzirmeden dolayı dolgunluğu gitti. bu yağ dolgunluk verme maksatlı da işe yarar mı hafif sarkmaları düzeltirmi acaba
ay canım bende sizi seviyorum napim ya moralim bozuldu işte ama bugün karar verdim tekrar başlicam canım şerbetçi kremi dediğin nasıldı unuttum ben çok öpüyorum seni tatlım ŞenizŞenizserbetci kremine bi basla nolur gitme bizi bırakma seni seviyoruzkaydirigubbakcemile