ben ılk once ıkı sıse mersın yagı kullandım masajla göğüslerime uyguladım ıkı uc saat beklettıkten sora duru suyla yıkıyodum ılk sonucu bana mersin yağı verdi zaten bunun yanında rezene cayının ıcıne 5 damla cörek otu yağı damlattıp iciyodum ama bı hafta rezene cayına dayanabildim cok kötü tadı
daha sora söle solim nerde hic göğsüm yok gibiydi 70 beden südyeni anca allattan destekli takıyodum mersin yağını uyguladıktan sora göğüslerim 75 bedeni doldurdu hatta bıraz sıktı bile catalım hic yoktu ve catalım oldu en cok bikini giyemediğim icin catalımın olmasını cok istedim ve bir parmak kadar bi ala kaldı ama catalım vardı...sora mersin yağım bitti istediğim gibide olmustu hemen hemen daha sora burda çörek otu yağının etkili olduğunu görünce evde hazır var bi sise sürim zararı olmaz dedim iki defa falan sürdüm sabahları kalktığımda sanki balon sisimis gibi oluyodu inmedide
cok hosuma gitti sise bitene kdar devam edicem ama cok olum lu sonuclar aldım.....masajı ben söle yapıyorum: kkoltuk altından göğüslerimin oldugu yerden yukarı dogru 100 defa göğüs altımdan yukarı doğru 100 defa her ikisinede uyguluyorum sakın yukarıdan asagıya uygulamayın sarkabilir daha sora 100 defada ikisini ortda birletiriyordum.....sunuda sölemeden gecemicem mersin yağı göğüslerime cok güzel bir parlaklık verdi ve ufak sivilcelerimide gecirdi zaten mersin yağının sivilce gecirme etkisi olduğunu duymustum......nese arkdslar bukdar sise tamamen bitsin gelimeleri yazıcam herzman calıstığımdan dolayı giremiyorum simdden herkese kolay gelsinn.......YASIM 23 1.65 BOYUNDAYIM 49 KILOYUM soran arkdsımız icin