Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Canım daha 3 gün olmuş başlayalı pompa yok elimizde iki dakkada şişsin keşke olsaakaydirigubbakcemile3 biraz sabırla beklemen lazım düzenli yap büyüyeceklerine inan hemen büyüme olmaz canım bazı kişilerde farklı olur bazısında erken bazısında gec gelişim gösterir tamammı tatlım opuyorumnanaktan

ay canım bende sizi seviyorum napim ya moralim bozuldu işte ama bugün karar verdim tekrar başlicam canım şerbetçi kremi dediğin nasıldı unuttum ben çok öpüyorum seni tatlım ŞenizŞeniz

kızlar denendi onaylandı topğinden öğrenebilirsin......
ama ben içine adacayıda kaynatıp ekliyorum....dermokil krem çok hosda kokuyo...
hemen basla.....

benim de 2 gün oldu gelişme yok ama çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3

kızlar kesinlikle deneyin, hemen pes etmeyin bende 2 haftadan sonra etki etmeye başladı herkeste aynı olmayabilir, reglim yaklaştı ondan dolayıda biraz şiş ama hiç bukadar dolgun olmamıştı, inş büyümeye devam ederler :teytey:

Sanki azıcık fark var gbi 3. günkaydirigubbakcemile3

aynen benim de 2 haftadan sonra böyle oldu hiç bu kadar büyümezlerdii kaydirigubbakcemile2

çörek otu yağını dendım ve artık südyenlerim olmuyo yeni südyen almam gerekiyo galiba en cok hosuma giden catalım yoktu mersin yağını kullandığım zaman olmustu ama daha yakın olmasını istiyordum ve simdi sadece aralarında bir parmak bile yok ay cok mutluyum darısını basınıza sise bitene kdar kullanacam insallah sizinde memisleriniz büyür bir bayan icin cok önemli birsey buu....sise bittikten sora son gelismeleri yazarım

nasıl yani yaaaa bu bende neden işe yaramadı canım sen azcık daha detaylı yazarmısın neler kullandığını off yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Cok sewindim canım ne güzel sonuç bu hangi yağları nasıl kullandın detaylı bir şekilde anlat bakalım yaşın kaç bide nasıl sürüyosun datay istiyorum canım sewgilerropuyorumnanaktan

kızlar ben daha yapalı 2 hafta olmadan 2 cm büyüdü
daha demin ölçtüm 74tü 76 olmuş
herkes denemeli bence vede masaj tekniği iyi uygulanmalı

anaaa milletin fora olmus yaa benm yerişnde sayıyor 5 gün oldu birde yumusama var sanki benimkilerde anlamadım ya ehr gece sürüom masaj yapıom her yerine ğüsürüom nie bişey olmuyor ki mersin yagımı kullansam yaa

Ya benim aklim karisti bi yerd cörek otu tozu ile zeytin yagi karistiriyomusun falan yaziyodu öffff...siz ne uyguliyosunuz simdi??

ya kızlar bende yapıyorum arada bikaç gün yapmadığım olabiliyo yorgunsam üşeniyorum ama sanki son yapamya başladığımdan beri sızlamalar var ve çok hafife de olsa azcık avucumla tutulabilir kadar oldu eskiden hiç yoktu,bu bile değişik geliyo inşallah büyürleeeerr ya

ben ılk once ıkı sıse mersın yagı kullandım masajla göğüslerime uyguladım ıkı uc saat beklettıkten sora duru suyla yıkıyodum ılk sonucu bana mersin yağı verdi zaten bunun yanında rezene cayının ıcıne 5 damla cörek otu yağı damlattıp iciyodum ama bı hafta rezene cayına dayanabildim cok kötü tadı daha sora söle solim nerde hic göğsüm yok gibiydi 70 beden südyeni anca allattan destekli takıyodum mersin yağını uyguladıktan sora göğüslerim 75 bedeni doldurdu hatta bıraz sıktı bile catalım hic yoktu ve catalım oldu en cok bikini giyemediğim icin catalımın olmasını cok istedim ve bir parmak kadar bi ala kaldı ama catalım vardı...sora mersin yağım bitti istediğim gibide olmustu hemen hemen daha sora burda çörek otu yağının etkili olduğunu görünce evde hazır var bi sise sürim zararı olmaz dedim iki defa falan sürdüm sabahları kalktığımda sanki balon sisimis gibi oluyodu inmedide cok hosuma gitti sise bitene kdar devam edicem ama cok olum lu sonuclar aldım.....masajı ben söle yapıyorum: kkoltuk altından göğüslerimin oldugu yerden yukarı dogru 100 defa göğüs altımdan yukarı doğru 100 defa her ikisinede uyguluyorum sakın yukarıdan asagıya uygulamayın sarkabilir daha sora 100 defada ikisini ortda birletiriyordum.....sunuda sölemeden gecemicem mersin yağı göğüslerime cok güzel bir parlaklık verdi ve ufak sivilcelerimide gecirdi zaten mersin yağının sivilce gecirme etkisi olduğunu duymustum......nese arkdslar bukdar sise tamamen bitsin gelimeleri yazıcam herzman calıstığımdan dolayı giremiyorum simdden herkese kolay gelsinn.......YASIM 23 1.65 BOYUNDAYIM 49 KILOYUM soran arkdsımız icin

çok sağol kurabiyemm valla çok güzel anlatmıştın bende hemen mersin yağını alıp başlicam çörekotu yağı işe yaramadı bendesenağlamasenağlama

mersin yağını bir arkdasıma önermistim ve iki haftadır kullanıyo hem sertlesti hemde büyüyolar diyo cok mutlu olduğunu söledi...sadece sabırlı ve istekli olun bekleyin insallah istediğiniz gibi olur...bu arada sunuda sölim gece yatarken südyeniniz mutlaka cıkarın ve göğüslerinizin üstüne yatmayın gelisimini engelliyo.yan yada sırt üstü yatın sırt üstü yatarsanız cok sekilli olur:roflol: birde arada sırada kollarınızı acarak ellerinizi ortda birlestirin bunlarda göğüs sporu uzmanlar hermzan öneriyor ben oturgun yerde bos anlarımda yapıyorum bazende wc de:sm_cool: herkese kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…