Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Bendekide zeytin yağı gibi sarı renkte damlalıklı 10 15 damla damlatıryrum hemen emiyo

kizlar nerde buluruz cörekotu yagini nerde buluruz avusturyadayim ben lütfen yardimci olun almancasi ne

ya kızlarrrrrrrrr göğüs ucunda kararma oldu mu. bir haftadır kullanıyorum. benimki normalde ucunun etrafındaki kaygan yer var ya orası açık pembe gibiyken şimdi açık kahveye kaçtı sanki ya puffffff

zeytin yağı rengindemi...ya şişenin rengi koyu olduğu için yağın renginide göremiyorum benimki damla şeklinde değil avucuma döküyorum döktüğümde koyu bi rengi var yaaaaa yanlışmı aldım naptım yoksaa:çok üzgünüm:

Canım çörekotu yağı dediysen onu wermişlerdir yanlış değildir üzülme sen çok sürüyosundur awucuna çok döküyosundur az dök emdikce sur doğrudur aldığın tmm tatlım

ya kızlarrrrrrrrr göğüs ucunda kararma oldu mu. bir haftadır kullanıyorum. benimki normalde ucunun etrafındaki kaygan yer var ya orası açık pembe gibiyken şimdi açık kahveye kaçtı sanki ya puffffff

Bence ucuna sürme etrafına masaj yaparak sür o kısım daha hassas ya ondan olabilir..

Canım çörekotu yağı dediysen onu wermişlerdir yanlış değildir üzülme sen çok sürüyosundur awucuna çok döküyosundur az dök emdikce sur doğrudur aldığın tmm tatlım

bugün şeffaf şişeye döktüm evet rengi zeytinyağına benziyo ama fazla sürmüyorum zaten hiç emmiyoki hatta gülmeyin ama kurutma makinasını aldım göğsüme tuttumki çabuk kurusun diyebilmiyorumkismile yavaş yavaş emdikçe süriyim en iyisi saol canm benim

canim birde cildin nemliyken sürsene ,hafif elinle islat yagi sür. islak halde tüm yaglar daha iyi emilir. Ben dustan sonra kurulanmadan tüm vücuduma herhangi bir vücut yagini sürüyorum hemen emiliyor ve yumusaklik hissi en az ücgün sürüyor .
belki o sekilde daha iyi sonuc alirsin.
yok oda olmadi aldigin yagda katki maddeleri vardir saf degildir diye düsünüyorum, markasi neydi ?

nemliyken sürüyim yani hmm tamam canm çok saol bidahakine öyle yapayım artık...markasına baktımda ''karden'' yazıyo bide çörek otu sabit yağı yazıyo:sm_confused:

Canım duştan sonra mutlaka sür gözenekler açık oluyor daha iyi emer

arkadaşlar çörek otu yağını kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti benim göğsüm çok küçük
çörek otu yağı bende sadece dolgunluk yaptı.. sadece 75 bedeni tam doldursam başka bişey istemiyorum.Bana kesin büyüme sağlayan bir yöntem söyler misinizzz LütFeNNNN

bnde 4 gündür kullanıyorum çörek otu yağını masaj yapıyorum baya işe yaradı daha dolgun gözüküyo hiç yoktan iiidr :dance:

Canım bazısında dolgunlaşır büyüdüğünü cm olarak yani sonraları görürsün sen dewam et masaja büyüyecektir daha yeni başlamışsın büyürler canım merak etme dewam :lepi:
bnde 4 gündür kullanıyorum çörek otu yağını masaj yapıyorum baya işe yaradı daha dolgun gözüküyo hiç yoktan iiidr :dance:

CAnım büyüyecekler dewam sakın bırakma üzün süre yaparsan gelişmeyi görüceksin

kızlar ben de hafiften sivilcelenme yaptı gibi... kırmızı pütürcükler oldu sizde de oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…