Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

yaa kızlarr bende hiç bir değişiklik yok gibibir hafta oldu başlayalı iki gündür ada çayıda içiyorum ama ne büyüme ne dolgunluk yokkkkk:1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben de bırakmadım kullanıyorum her akşam ve evet dolgunluk yaptığı kesin regl dönemlerinde daha belirgin olsa da en azından sonra eskisi kadar sönmüyorlar. benimki de karden markalı, zeytinyağından biraz daha koyu renkli ama çok kolay emiyor öyle bir sorun yaşamadımyerimseniben

Canım bazısında dolgunlaşır büyüdüğünü cm olarak yani sonraları görürsün sen dewam et masaja büyüyecektir daha yeni başlamışsın büyürler canım merak etme dewam :lepi:

canım ben yaza kadar 75 bedeni doldurmak istiyorum. birazcık da çatal olsun.14 yaşındaki kızlarınki bile benimkinden büyüktür.:KK43:(
yaza kadar büyütebileceğim bi yöntem var mı fıstığım :KK43:

kızlar bende göğüs ucunda kararma yaptı bu durumla karşılaşan başka biri var mı acaba ? başka bişi kullanmıorum bu aralar onu da ekliyim

bende cörekotuyagini kilo almak icin kullaniyordum ..faydasida oldu birkac kilo aldim böylelikle gögüslerim azicikta olsa dolgunlastilar...lavanta yagiyla birlikte masajda yaparim artik..bizlerle paylastigin tsk arkadasim :)

kızlar kararma yaptı diorum mesajlarım gözükmüyor mu acaba :S buna rağmen tepki vermeden devam etmeyi mi düşünüyorsunuz. hiç hoş bi durum değil söyliyim nedeni konusunda bi fikrim yok lokman hekimden aldım ben de gayet de güvenilir bir marka rengi mısır yağından hafif koyu

kızlar kararma yaptı diorum mesajlarım gözükmüyor mu acaba :S buna rağmen tepki vermeden devam etmeyi mi düşünüyorsunuz. hiç hoş bi durum değil söyliyim nedeni konusunda bi fikrim yok lokman hekimden aldım ben de gayet de güvenilir bir marka rengi mısır yağından hafif koyu
hoş olmayan nedir anlamadım ben cvp verilmediğine göre kimse görmedi demekki msj nızı değilmi neye tepki bu anlamış değilim neyse ben10 gündür kullanıyorum böyle bişey olmadı bende başkasında da hiç okumadım canım olsa yazarlardı kızlarr:jeyyar::jeyyar:

ya herkesin bünyesi birmi de herkes de aynı etkiyi yapsın sende kararma yapmış başkasında olacak dye bir şey yok kimisine iyi gelecek kimisine gelmeyecek yani kimse uzman değil ki burda ne olacağını yan etkilerini kestirebilsin şimdi biri sana cevap vermis olsaydı çaresinimi söyleyecekti keşke olmasaymış düzelmesini temenni ederim diyecel tek sözüm bu olur

Son düzenleme:

ya herkesin bünyesi birmi de herkes de aynı etkiyi yapsın sende kararma yapmış başkasında olacak dye bir şey yok kimisine iyi gelecek kimisine gelmeyecek yani kimse uzman değil ki burda ne olacağını yan etkilerini kestirebilsin şimdi biri sana cevap vermis olsaydı çaresinimi söyleyecekti keşke olmasaymış düzelmesini temenni ederim diyecek tek sözüm bu olur herkesin kendi tercihi sende yaptı diye bırakacak yada devam edecek diye bir durum söz konusu olamaz

bnde 5 6 gündür masaj yapıyorum baya etkili oldu valla 80 destekli kullanıyodum tam dolduruyo artık . bide arkadaş kararma yaptı diyo bendede hafif ucunun rengi açıldı gibi evet her cilt bir değil etki tepki olayı yani... sende kararma bende açılma biride sivilcelendi demiş renk önemli deilde sağlık açısından kötü bişey çıkmasın gerisi önemli deil yeterki biraz büyüsünler :KK70::KK70::KK70:

bnde 5 6 gündür masaj yapıyorum baya etkili oldu valla 80 destekli kullanıyodum tam dolduruyo artık . bide arkadaş kararma yaptı diyo bendede hafif ucunun rengi açıldı gibi evet her cilt bir değil etki tepki olayı yani... sende kararma bende açılma biride sivilcelendi demiş renk önemli deilde sağlık açısından kötü bişey çıkmasın gerisi önemli deil yeterki biraz büyüsünler :KK70::KK70::KK70:

sivilcelenme yaptı diyen bendim... aslında tam olarak sivilce gibi değil de kırmızı pütürcükler... benim tenim de hassastır... biraz daha kullanmaya devam edicem ben...
henüz pek bir fark göremedim ama zaten 1 hafta ancak oldu... cildimde sorun olursa bırakırım tabii...

dediğin gibi herkeste farklı etkisi var... inşallah işimize yarar ama :)

sivilcelenme yaptı diyen bendim... aslında tam olarak sivilce gibi değil de kırmızı pütürcükler... benim tenim de hassastır... biraz daha kullanmaya devam edicem ben...
henüz pek bir fark göremedim ama zaten 1 hafta ancak oldu... cildimde sorun olursa bırakırım tabii...

dediğin gibi herkeste farklı etkisi var... inşallah işimize yarar ama :)
canım bendede az sivilce oldu benimde tenim çok hassas ondan sanırım 10 gün oldu ama bende tık yokk offffffffff sanırım bende işe yaramadı ayy bu küçü ben çok zor yutuyom yaa yoğurtla falan ıı çok zor biraz daha devam edicem bakalımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sivilcelenmeleriniz yagin ciltte fazla kalmasindan kaynaklanabilir. Sonucta yag cildin nefes almasini önleyebilir o yüzden birkac saat sonra cilt etken maddeleri icine aldiktan sonra islak bir havluyla silerseniz sivilcelenmez belkide.

benim birde merak ettigim büyümeyi saglayan yag degilde masajmi. Baska yaglarla masaj yapipta sonuc alan yada alamayan varmi acaba ?

canım bendede az sivilce oldu benimde tenim çok hassas ondan sanırım 10 gün oldu ama bende tık yokk offffffffff sanırım bende işe yaramadı ayy bu küçü ben çok zor yutuyom yaa yoğurtla falan ıı çok zor biraz daha devam edicem bakalımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayy bende de sivilcelenme yaptı kırmızı krmızı benim cildim hassas zaten...bnde 4 5 gün filan kullandım bi fark yok ama ağrı var ve üstten bakınca şişmiş gibi duruyolar ama önden hiç bi fark yok...canm suyla yutmayı denesene bide bende ilk başlarda yoğurtla denedim tadı bi acaip oluyo yarı yolda takılıyo gitmiyo sen suyla dene at azına bi kaşık üstüne su akıp gidiyo...

benim birde merak ettigim büyümeyi saglayan yag degilde masajmi. Baska yaglarla masaj yapipta sonuc alan yada alamayan varmi acaba ?

masajda etkili tabi ama yağı sürdüğünde göğsün yağı emiyo dimi bu yağ nere gidiyo peki...göğüsü büyütmesi oradaki hücreleri çoğaltmasıyla alakalı emerek meme bezlerine etki ediyoyerimseniben

ayy bende de sivilcelenme yaptı kırmızı krmızı benim cildim hassas zaten...bnde 4 5 gün filan kullandım bi fark yok ama ağrı var ve üstten bakınca şişmiş gibi duruyolar ama önden hiç bi fark yok...canm suyla yutmayı denesene bide bende ilk başlarda yoğurtla denedim tadı bi acaip oluyo yarı yolda takılıyo gitmiyo sen suyla dene at azına bi kaşık üstüne su akıp gidiyo...
sağol canım zaten zorla falan suyla yutabiliyom başka türlü yokk sende işe yarıyo bence bak ağrı var diyosun bu büyümeye işaret bence bende hiç belirti yok sen devat et derim ben bende biraz daha denicem bakalım zaten çalıştığım için akşamları yapıyorum sadece birde adaçayı içmeye başladım bakalım hihoyyythihoyyyt

sağol canım zaten zorla falan suyla yutabiliyom başka türlü yokk sende işe yarıyo bence bak ağrı var diyosun bu büyümeye işaret bence bende hiç belirti yok sen devat et derim ben bende biraz daha denicem bakalım zaten çalıştığım için akşamları yapıyorum sadece birde adaçayı içmeye başladım bakalım hihoyyythihoyyyt

benimde pek vaktim olmuyo aksattığım zamanlar oluyo ama yapmaya çalışıyorum bişeylerfisfisfis inş devamı güzel bi şekilde gelir :Saruboceq: ....bünyeden bünyeye fark ediyo cnm ya devam etnekte yarar var sonuç kesin alırsın belki zman sonra belkide iki üç güne...adaçayıda etki ediyo benim adetimi söktürmüştü hormonları etkiliyoki söktürdü yani...beniim bitti çayım alıcam inş devam edicem...umuyorumki güzel sonuçlar alıcaksın yeterki sabır...

X