- 16 Şubat 2010
- 81
- 5
- 98
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayıfakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
slm canım ben bir haftadır kullanıyorum çörek otu yağını ve çilek yağını daha 2. günde gözle gürülür bir değişim başladı şimdi ben bile inanamadım büyüklüklerine sempatiksalakcinni çörek otunu göz kararı avcuna neredeyse bir tatlı kaşığı kadar al canım ve iki göğsüne eşit gelecek şekilde avuclarında paylaştır ve oval masaj hareketleriyle 5 dk aralıksız masajla yedir bu arada ben çilek yağınıda tavsiye ederim çok faydasını gördüm ikisini birlikte kullanınca çörek otundan sonra 5 dakikada çilek yağıyla masaj yapıyorum tatlım günde bir defa akşamları yapıyorum vaktim olsa sabahlarıda yapardım ama işe zor kalkıyorum walla kaydirigubbakcemile he bide bu masajı yaptıktan sonra üzerine rahat sıkmıcak şeyler giy kesinlikle sütyen takmam memişlere özgürlükte önemli kaydirigubbakcemile3
sağol canım bu dediklerini aynen uygulayacağım ama şu an çilek yağım yok alınca onada başlarım onun fiyatı nekadar bilgin varmı canım
fiyatını bilemiyorum tatlım ama 5 - 6 tl civarıdır çok pahalı şeyler değil, gelişmelerden haberdar et bizide kaydirigubbakcemile5
yaaaa bende dört gündür sürüyom çörekotu yağını küçte yiyiyom zorla tabiii ama bir değişiklik yokk ayy bende işe yaramicakmı yoksa yaa sabahları yapamıyorum anca akşamdan akşamasenağlamasenağlama
1 haftada bir beden mi!!! sadece çörekotu yağıyla!
sağol canım inşallah bizdede etki eder yaaa benim bünyem kiloyuda çok zor alıyo zeten pek ümüdim yak ama inş işe yarar biraz daha devam edicem kullanmay bakalım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ızebellecim sorma benim kuzenimde aynısı oldu 4 gecedir sürüyor ama bişi hissetmediğini söylüyor bende ise daha 2 gece gözle görülür fark yaptı 1 haftada yaklaşık 1 beden büyüdü benim memişler CADIARZU anlayamadık bizde sanırım bünyeye göre değişiyor tatlım ya umarım sizde de uzunda olsa etki gösterir.
sağol canım inşallah bizdede etki eder yaaa benim bünyem kiloyuda çok zor alıyo zeten pek ümüdim yak ama inş işe yarar biraz daha devam edicem kullanmay bakalım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevindim senin adına ben zaten sigarada kullanmıyorum ama yenede zorkilo alıyorum bakalım pek ümitli değilim ama inşallah işe yarar denemekte fayda var:1no2::1no2::1no2:bende çok zor kilo alıyorum tatlım ama bir yöntem buldum ve sigarayı kesin bıraktım buay tam 2,5 kilo almışım nihayetttt :lepi:
Saol canım
Türkiyeye gelince hepsini toparların alırsın we yaptınmı kocişin saldırır sana eminim faydasını görürsün eminim düzenli yaparsan konuyu takip et orda hiçmi yağ yok çilek yağı falan kıl yapmıyan bir yagla masaj yap gelişmeyi görüceksin hayatımopuyorumnanaktan
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayıfakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağın
didolido ben 6-7 ay önce almış biraz kullanmıp bırakmıştım şimdi onu sürsem bi zararı olurmuki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?