Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

bu ne yaa yazım birbirine girmiş rahatsız etmiyo canımkötü bi kokusu yok:teytey::teytey:

kzılar ya bu çörekotu yağını sürdükten sonra koku yapıyomu yani yıkanmamızı gerektircek kadar bi koku yapıyomu:uhm:yok canım öyle ağır ve pis bir kokusu yok rahatsız etmiyo yani

şimdi dışardan geldim sayılır aldım çörekotu yağını kullanmadan bi kokusunu soriym dedim saol canm...ya işe yararmı sizce sabah akşammı ypmaam gerekiyo...bide hemen emiyo değilmi yağı göğüs

aaa karışmış yazdıklarım.didolido ben 6-7 ay önce almış biraz kullanmıp bırakmıştım şimdi onu sürsem bi zararı olurmuki? ya da varmı bilgisi olann..

canım bildiğim kadarıyla çörekotu yağını eğer içeceksen 1 hafta içerisinde tüketmen gerekir ama masaj yapıcaksan bi zararı olmadığını biliyorum.

şimdi dışardan geldim sayılır aldım çörekotu yağını kullanmadan bi kokusunu soriym dedim saol canm...ya işe yararmı sizce sabah akşammı ypmaam gerekiyo...bide hemen emiyo değilmi yağı göğüs
canım ben 5dk masaj yapıp iyice yediriyorum hemen emiyo yağı valla vaktin varsa sabah akşam yap ben çalışıyorum o yüzden sabah yapamıyorum akşamları sadeceişe yararmı bence bünyeyle alakalı kiminde hemen fark ediliyomuş ben 5gündür falan kullanıyorum bir değişikli yok şuan benim bünyem kiloyuda çok zor alıyo zaten:1no2: ayrıca yanında küçte kullanıyorum (kara üzüm çekirdeği tozu) tadı hoş değil ama :1no2: mecbur artık katlancazz:1rolleyes:

avusturyadayim ve burda yoktur delircem ya simdi serbetci otlu kremi yapcam biraz toparlandi

bende dün akşam başladım çörek otuna daha öncede çilek yağıyla yapmıştım hep yapmıodum ara sıra küçte aldım ama üşendim onuda yiyemedim çörek otu yağını her akşam sürcem inş bi deişiklik olur :KK43:

ya kızlar ben yağı sürüyorum ellerimle iyice yediriyorum ama emmiyo bi türlü öyle kalıyo sizinkidemi böyle oluyo...bide kaşınma oluyo yazmışşınız bnde hiç olmadıbenneyaptımki

kızlar ben bu sitede çok eskiyim ama aylardır bakmıyordum denemediğimşey kalmadı bir çoğu işe yaradı ama sonra fos birde bunu deneyim bir sonraki girişte gelişmeleri yazarım hemen bugün başlayacam evde vardı yağım

ya kızlar ben yağı sürüyorum ellerimle iyice yediriyorum ama emmiyo bi türlü öyle kalıyo sizinkidemi böyle oluyo...bide kaşınma oluyo yazmışşınız bnde hiç olmadıbenneyaptımki
canım bende de çok emmiyo malesef yağı kaşınma bende de yok sanırım bende işe yaramadı bu yaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Ben kullanıyorum sürünce masajla hemen emiyo benim şişe damlalıklı 10 15 damla damlatıyrum belki sen çok döküyosundur azar azar sür emer o zaman canım

kızlar ben bu sitede çok eskiyim ama aylardır bakmıyordum denemediğimşey kalmadı bir çoğu işe yaradı ama sonra fos birde bunu deneyim bir sonraki girişte gelişmeleri yazarım hemen bugün başlayacam evde vardı yağım

hoş geldin bi tanem ben senin haberlerini takip etmiştim kremler falan o yüzden tekrar görmek çok iyi oldu.......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bende hakiki saf cörekotu yagi var cok feci kokuyor, kasinti yada cilt emmiyorsa belki saf olmayabilir.

ya safmı değilmi bilmiyorum nasıl anlıycaz adamdan istedim verdi işte şişenin üstünde çörekotu sabit yağı yazıyo...ya sabah sürüyorum akşamda sürcem ama akşama kadar kurumuyoki akşamda süriyim of:sm_confused: ben bişey anlamadım arkedeş niye emmiyo beni sinir ediyo:kızgın: acaba çokmu sürüyorum emdiğini emiyo gerisi kalıyomu acaba ama ne bilim çokta sürmüyorum ki

ya safmı değilmi bilmiyorum nasıl anlıycaz adamdan istedim verdi işte şişenin üstünde çörekotu sabit yağı yazıyo...ya sabah sürüyorum akşamda sürcem ama akşama kadar kurumuyoki akşamda süriyim of:sm_confused: ben bişey anlamadım arkedeş niye emmiyo beni sinir ediyo:kızgın: acaba çokmu sürüyorum emdiğini emiyo gerisi kalıyomu acaba ama ne bilim çokta sürmüyorum ki

dedigim gibi canim kokusu oldukca yogun birde cabuk emiliyor ciltte. ben henüz bu amac icin kullanmadim ama genlede cabuk cekiliyor. seninkide kokuyormu cok ?

dedigim gibi canim kokusu oldukca yogun birde cabuk emiliyor ciltte. ben henüz bu amac icin kullanmadim ama genlede cabuk cekiliyor. seninkide kokuyormu cok ?

yaniiii kokuyo bide hafiften siyaha dönük rengi var oda çörekotunun renginden olsagerek...

X