bende kılo almak ıstıorum.kılo alsak goguslerde buyucek bnce :çok üzgünüm:
osmanlı iksiri kullandım. 1 ay sonunda 5 kilo aldım. 2 ay oldu kilo alalı, kilo vermedim. tekrar kullanıcam 5 kilo daha almak için
ama 5 kilonun küçük göğüslerime hiçbir etkisi yok.sizde büyüme yaparmı bilmem.
osmanlı iksiri kullandım. 1 ay sonunda 5 kilo aldım. 2 ay oldu kilo alalı, kilo vermedim. tekrar kullanıcam 5 kilo daha almak için
ama 5 kilonun küçük göğüslerime hiçbir etkisi yok.sizde büyüme yaparmı bilmem.
tatlm iştah mı açıyor yoksa içindekiler mi kilo aldırıyor bir de tadı nasıll :S
Canım burası kilo almak isteyenlerin topiği değil ama sormadan edemedm.
Bu osmanlı iksiri diye bahsettiğin şeyi nerden ve ne kadara aldın acaba bilgi verebilir misin
Ben hem kilo almak istiyorum hem de memişlerimi büyütmek istiyoruummmm
bende göğüslerimi bıraz buyutmek ıstıorum anlatırmısınız ne gıbı cözumler bulabıılırım
ben kendimce cevap vereyim.masajın çok faydası oldugu muhakkak. çörekotu yağıyla masaja başladım 1 hafta oldu memişlerimde sızlama var. inş. büyürler.
kızlar mersin yağı sertleştirir mi ? ? ?
ewet mersın yagının kasları guclendırme etkısı oldugundan sertlestırıyor.kaslar gelısıor anlıcagın cnm
saol canım yaklaşık 3gün oldu kullanıyorum hem mersin yağı hem çörekotu yağı gece sürüp masaj yapıyorum hassaslaşma olsu sızlıyo bu sertleştiğinin ve büyüdüğünün bi işereti midir kızlar ?
iştah açıyor ama ilk anlarda.
eskisi gibi yedim içtim. ama metabolizmam hızlıydı onu yavaşlattı. kabızda olmadımda. sindirimim yavaş oldu. banada böyle birşey lazımdı.
tadını tam almıyorum çünkü hap oldugu için direk suyla içiyorum.
adı osmanlı iksiri besin takviyesi . nette araştırabilirsiniz.
arkadaşlar bende tüm mesajları okudum ve işe yarayacağını inanarak aldım. ama 15 yaşındayım göğüslerimde normal aslında. ya daha kötü olursa diye bir kuşku var içimde :S sizce kullanmka için daha erkenmi yoksa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?