Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı gögüs büyütür mü?

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
merhaba kızlar, çörek otu yağını her gece yatmadan önce 5 dk boyunca sürüp, masaj yaparak gögüslerin büyüdüğünü duydum.. sizce işe yarar mı? deneyen ve sonuç alan var mı? ona göre bugün aktarlardan alacağım :)

çörekotu yağı tek başına bir işe yaramıyor. ben kullandım ama onunla birlikte kremde kullandım krem çok işe yaradı ve kalıcı oldu.
göğüslerimin arasında dört parmak boşluk vardı en nefret ettiğim şey. birkaç ay hem krem hem çörekotu yağı kullandım ama çok faydasını gördüm. şu anda aradaki boşluk bir parmak:)))) ama ben tamamen birleşmesini istiyorum. mersin yağının daha çok işe yaradığını okudum. bende bugün mersinyağı almayı düşünüyorum. kullanıp sonuç alan varsa yazsın lütfen.
çörekotu yağı bazılarına tüylenme yapmış ama bende hiç böyle bir sorun olmadı.

hmm anladımm canım çok önerdiler 10 günde güzel sonuç verdiğini söylediler ama bilemicem şimdi..kullandığın kremin adını ve nasıl kullandığını ögrenebilirmiyim? :))

kremi bende merak ettim adı nedir? birde masajla mı sürüyodun kremi:26:

eğer cildin yağlıysa sakın sürme. küçük küçük sivilceler çıkıyor sonra benden söylemesi. bide tüyleri beslediğini duydum ne kadar doğru bilmiyorum.

Valla canım ben de kullanıyorum çörekotu yağı ama tek başına kullanmıyorum her zaman. Bu forumda bi yerlerde okumuştum, çemen otu tozunun faydalı olduğunu, ben de aktara sordum ama onun sadece tohumu varmış, aldım öğüttüm. Onu tek başına değil de böyle herhangi bir yağ ya da kremle kullanın diyorlardı. Olacaksa tam olsun diyerek çörekotu yağı ile karıştırdım, banyodan önce göğüslerime sürdüm, folyo gibi kıyafetlerime sinmesini engelleyecek bişeyle sarıp en az yarım saat bekledim, sonra yıkandım. Yemek gibi kokmayı dert etmeyeceksen yapabilirsin, ki koku da öyle uzun süre kalmıyor üstünde Ara sıra aklıma geldikçe az miktarda çörekotu yağıyla masaj da yaptım tabi. Faydasını da gördüm, tavsiye ederim. Ayrıca kıllanma vs de olmadı bende hiç, yan etkisi yok yani.

ama bi denemeden birşey olmazdır kii :) ah ah benimkide bir umut işte

Var var yararı olmaz mı.. AMA KALICI DEĞİL. 1 şişeyi bitirdim hemencecik büyüdüler zaten 1 ayda ama sorun şu ki kıl yaptı hatta göbeğime akanlar yüzünden ordaki kıllar da çoğaldı Kılsız bir yapıdaysan ve açık giyiyorsan kalıcı olmayan bu şeyi kullanabilirsin bence.

Merhaba canım, çörekotu yağıyla birlikte hangi kremi kullandın? Ben de aynı sorundan muzdaribim.

hangi krem bu cnm?

hangi krem bu cnm?

benımde sorunum senınkıyle aynı o kdar bosluk var ve cok asırı sınır oluyorum corekotu yagını 1 haftadır kullanıyorum surunce ne yakıyo ne bısey ve su ana kdar hc bır değışıklık olmadı faydasını goremedım sen ne kadar zamanda etkısını gordun? bır de hangı krem adı ne kullandıgının?

selam arkadaşlar ben biraz zayıfım ailede genetik her kes zayıf ama güzel göğüslere sahip ben biraz küçük olduğumdan sanırım henüz pek büyümedi çörek otu yağını denedim 2. gün gözle görülen suş aldım şuan 1 hafta oldu 2 ay felan kullanmayı düşünüyorum

kızlar çörek otu kıllandırıyor diye biliyorum.göğüs çok riskli bi yer her bulduğunuz kremi kullanmayın sonra sıkıntı olabilir.benim 2-3 ay önceye kadar tüm sütyenlerim 75-80 A ydı.b sitede masaj videosu gördüm onu uyguladm biraz.suanda 85 takıyorum bende çok şaşkınım resmen tüm sütyenlerimi yenilemek zorunda kaldım.tabi östrojenin etkisi büyüktü bu işte

Linki atar misin o zaman bize? Bakalim nasil bir masajmis ?

ben kullandım çok faydasın gördüm birde badem yağı ile karıştırırsan dahada çok etkisi oluyo ben gece yatmadan önce sürüyorum sabah kalktığında farkı görebliyorsun

Tatlım krem kullandım demişsin hangi kremi kullandığını söyleyebilir misin? Gerçekten çok ihtiyacım var

Masaj videosunun linkini de atsaydın çok faydalı olurdu kardeşim. Konu biraz eski ama eğer bu cevabı görürsen video linkini bana atabilir misin? Gerçekten çok duacın olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…