Hakikaten ne olacak önümüzdeki kategori?Yaparız ya ne olacak
Belki söz için yaparımYaparız ya ne olacak
Elticim chesecake istiyorlar bence yapalım kurtulalımHakikaten ne olacak önümüzdeki kategori?
Tüyo müyo verdin mi elticim?
Sana sebastian yap o zamanBelki söz için yaparım
Yapsınlar bakalım.Elticim chesecake istiyorlar bence yapalım kurtulalım
Ben yalancı chesecake yaparımYapsınlar bakalım.
Ben marketten hazır alır eklerim.
Orijinılları izleriz birlikte elticim, kabak çekirdeğimizi çay eşliğinde çitleriz.Ben yalancı chesecake yaparım
Aslında pasta kategorisi yapalım. İsteyen chesecake yapsın. Bir bakmışız chesecakeler kazanmıyor bizim yaptığımız mozaik birinci olmuşOrijinılları izleriz birlikte elticim, kabak çekirdeğimizi çay eşliğinde çitleriz.
Nevoş boşverelim çizkeki bence çileğin kilosu bin teleAslında pasta kategorisi yapalım. İsteyen chesecake yapsın. Bir bakmışız chesecakeler kazanmıyor bizim yaptığımız mozaik birinci olmuş
Nevos ben istemiyorum vallaAslında pasta kategorisi yapalım. İsteyen chesecake yapsın. Bir bakmışız chesecakeler kazanmıyor bizim yaptığımız mozaik birinci olmuş
Malzemeden çalsam da yapmıştımSana sebastian yap o zaman
Ben pasta kategorisi tarifimi geçen ay harcadım.Aslında pasta kategorisi yapalım. İsteyen chesecake yapsın. Bir bakmışız chesecakeler kazanmıyor bizim yaptığımız mozaik birinci olmuş
Bende istemiyorumNevos ben istemiyorum valla
Sepete at elticimBen pasta kategorisi tarifimi geçen ay harcadım.
Şu çizkek ile katılmayı planlıyorum, limonlusu kalmamış.Eki Görüntüle 3518862
Oh be yalnız değilimBende istemiyorum
2-3 tane alırlar ya süsleme için.Nevoş boşverelim çizkeki bence çileğin kilosu bin tele
Her şey mevsiminde güzel ❤Evet geçen markette baktım. İki avuç çilek 300 tlydi
Kaçmadı elticim, sepette.Sepete at elticim