GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın sıraya aldılar bakalım 6 ayla 1 sene arasıymış dr öyle dedi beklemedeyim olcam herhalde.GünaydınAmeliyat için ne karar verdin?
Hadi hayırlı olsun şimdidenGünaydın sıraya aldılar bakalım 6 ayla 1 sene arasıymış dr öyle dedi beklemedeyim olcam herhalde.
Çok sağol şekercim verilen kilonun getirdiğibuda.Hadi hayırlı olsun şimdiden
Sen de sağol şekerciğimÇok sağol şekercim verilen kilonun getirdiğibuda.
Çok fazla sarkma yok aslında çatlakta yok hiç,mutlaka güzel olur netten baktım hep güzel yaniSen de sağol şekerciğimevet,illa sarkma oluyor kilo verince ,toplarlar ama onu da,mis gibi oluyor ameliyat sonrasi
Bir an önce sıra gelir inşallahÇok fazla sarkma yok aslında çatlakta yok hiç,mutlaka güzel olur netten baktım hep güzel yani
Siz değilsiniz
İnşallah şekercimBir an önce sıra gelir inşallah
İnşallah şekercim
Çok geçmiş olsun canımSağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filanama iş yerim aşırı aşırı yoğun. Huniyi taktım geziyorum.
Sıra erken gelir inşallah sonucu çok güzel oluyor yaptıranlar memnun oluyorGünaydın sıraya aldılar bakalım 6 ayla 1 sene arasıymış dr öyle dedi beklemedeyim olcam herherhalde
Çok fazla sarkma yok aslında çatlakta yok hiç,mutlaka güzel olur netten baktım hep güzel yani
Umarım öyle olur nanecim beklemediyiz bakalım ne olacak,biraz sıkıntılı oluyor gerçide idare edecem bakalımSıra erken gelir inşallah sonucu çok güzel oluyor yaptıranlar memnun oluyor
Daha da fıstık olacaksın