Popüler Konu Çorba Tarifleri

Yok ya biz Azal’dan da baktık. Yaz için araştırmıştık. İki yetişkin, bir çocuk, bir bebek (ona koltuk alınmıyor, kucakta gidiyor) yani üç koltuk gidiş dönüş 30 bin. Bir bilet 5 bin lira. Bizim İstanbul’a gitmemiz de lazım tabii öncesinde. Şu şartlarda belki çok değil de ben biraz fakirim bu aralar ajdkkdkd yine de daha ucuza Avrupa biletleri var. Bakü deyince insan Kars’ın bi tık ötesiymiş gibi hissediyor, ucuz bekliyor adgsghf. Yoksa orada yediğim içtiğim gözüme gelmez, kur farkı her yerde var çünkü.

En son şu depremde kırmızı arabasına yorgan battaniye yükleyen adam gibi çıkacaz yola. Kaç senedir bi yükseliyoruz gidelim diye, sonra kalıyoruz öyle. Infinite Soul

Bizim parayla 1500 manat yapıyor 30bin evet bizim gelip dönmemiz belki bu kadar tutmaz daha az tutar ama çok büyük fark olmazmış fiyatlara uzun zamandır bakmiyorum azalda fiyatlarda uçmuş be şimdi baktimda eskiden daha düşüktu.Arkadaşım yakinda Türkiyeye gelicek oda tek kişilik galiba bir sorayim ona merak ettim.

En son şu depremde kırmızı arabasına yorgan battaniye yükleyen adam gibi çıkacaz yola. Kaç senedir bi yükseliyoruz gidelim diye, sonra kalıyoruz öyle. Infinite Soul
İnşallah gelirsiniz yakında yeni yilda Bakıda güzel oluyor
Arkadaşıma sordum 7bine almış bileti şuanki gidip dönme bir arada Türkiyeye yani.
Daha önce gidince bileti 9 bine almış

Bizimkilerden birinin işi düşse de gelmeye bahanemiz olsa diyorum artık. Mesela kaynımın üniversitede bir sempozyumu olsa falan, ne güzel olur. Adamın tez konusu bile Kafkaslar’da Türk milliyetçiliğiydi, biri çağırsın artık

İnşallah gelirsiniz yakında yeni yilda Bakıda güzel oluyor
Arkadaşıma sordum 7bine almış bileti şuanki gidip dönme bir arada Türkiyeye yani.
Daha önce gidince bileti 9 bine almış
Gidiş dönüş 7 bin olsa iyiymiş. Ben aylar sonrası için baktım ama yaz sezonuydu, ondan pahalıdır belki de. 5 bindi vergilerle. Bu yaz benim kız da 2 yaşını dolduruyor, ona da koltuk almak lazım mecbur. Etti dört koltuk, gidiş dönüş 40 bin püüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…