- 1 Aralık 2021
- 12.438
- 42.203
- 34
Senin sofran ve hale nin sofrası da çok güzel duruyor du hatta kek tariflerinde senin kini kopyaladımNasıl ve neden diye sorma
Tamam en kısa zamanda lütfenBen sana anlatırım bunu beybi
Fotolayayım mı, göndereyimYap bari. Joyzun yapacağı yok
Yapıcam bu hafta içinde yavvSende o çorbanı bir türlü yapmadın ya bu soğuklarda ya da belki de bu ay içinde 2-3 kez yaptın da çekim yapmadın?
En son yapayım bari arada kaynayacak çorbam20-22 çorba olacak
Direk diskalifiye
Noli kız çorbama kim göz koydu
Ya o kek var yaaa inanılmaz bir şey olmuştu nanemmSenin sofran ve hale nin sofrası da çok güzel duruyor du hatta kek tariflerinde senin kini kopyaladım
Göz koymadım canım çekti. Yarın yapıyorken sana fotoğrafları atayım dedimdiNoli kız çorbama kim göz koydu
Hindistan cevizi sevenler mutlaka denemeli bence deYa o kek var yaaa inanılmaz bir şey olmuştu nanemmhayatımda yediğim en güzel kekti
Bebişkom bunları ulu orta konusma sanaGöz koymadım canım çekti. Yarın yapıyorken sana fotoğrafları atayım dedimdi
Okuyan ciddi sanarBebişkom bunları ulu orta konusma sana
Aynen naniskom bencede, çok yakışıyorHindistan cevizi sevenler mutlaka denemeli bence de
PerdonnnBebişkom bunları ulu orta konusma sana
Aman herkes herkesin evindeki çöpü bile tanıyor burda artıkOkuyan ciddi sanar
Hele benimkileri bilmeyen yokAman herkes herkesin evindeki çöpü bile tanıyor burda artık
Keşke gizli yarışma yapsakk pardon yapamasakkkHele benimkileri bilmeyen yok
Ben direkt elenirimKeşke gizli yarışma yapsakk pardon yapamasakkk
Dışardan okuyanlar öyle düşünürAman herkes herkesin evindeki çöpü bile tanıyor burda artık