- 17 Ağustos 2023
- 7.537
- 20.883
Aynı şeyi bende Türkiye için diyorum eşim bir ara gideriz diyor ama o bir ara uzandikça uzanıyor.Kızımda büyüsün birdefa mutlaka gelmek istiyorum çocukları anneme verme fikri çik aklımdan onlarla zor oluyorBizimkilerden birinin işi düşse de gelmeye bahanemiz olsa diyorum artık. Mesela kaynımın üniversitede bir sempozyumu olsa falan, ne güzel olur. Adamın tez konusu bile Kafkaslar’da Türk milliyetçiliğiydi, biri çağırsın artık
Çocuklarsız gitmek her anlamda çok kolay ama bırakmaya gönlüm el vermiyor. Hadi küçük olan bir şey anlamaz ama oğlum hatırlar ileride. Çocuğumun ilk gittiği konsere bile baksana:Aynı şeyi bende Türkiye için diyorum eşim bir ara gideriz diyor ama o bir ara uzandikça uzanıyor.Kızımda büyüsün birdefa mutlaka gelmek istiyorum çocukları anneme verme fikri çik aklımdan onlarla zor oluyor
Salça bizim ince çizgimizOnedio Yemek on Instagram: "Çağımızın vebası salça yetersizliğine bir yenisi daha eklendi 😂"
2,797 likes, 27 comments - onedioyemek on December 13, 2024: "Çağımızın vebası salça yetersizliğine bir yenisi daha eklendi 😂".www.instagram.com
Çağın vebası: Salça yetersizliği
Nevreste
Evet 7bin iyi şu aralar fiyatlar uyğun herhalde en son yazda gitmişdi 9bineGidiş dönüş 7 bin olsa iyiymiş. Ben aylar sonrası için baktım ama yaz sezonuydu, ondan pahalıdır belki de. 5 bindi vergilerle. Bu yaz benim kız da 2 yaşını dolduruyor, ona da koltuk almak lazım mecbur. Etti dört koltuk, gidiş dönüş 40 bin püüü
Ne hoş tesadüfÇocuklarsız gitmek her anlamda çok kolay ama bırakmaya gönlüm el vermiyor. Hadi küçük olan bir şey anlamaz ama oğlum hatırlar ileride. Çocuğumun ilk gittiği konsere bile baksana:
Bizimkiler de aynı. Kız oğlandan daha beter.Ne hoş tesadüf
Çocuksuz gidince keşke getirseydim diyor insan vicdan yapıyor çocuklada gidince keşke getirmeseydim off diye çıldırtıriyor insan yani
benim oglum çıldırtmakta ustada
İnsan çocukla gezmeye çıkınca hiçbirşey anlamiyor ki yapma dur yedirt içirt kendine zaman bile ayiramiyorsun bir an önce eve gitmeyi arzuluyorsunBizimkiler de aynı. Kız oğlandan daha beter.
Çok şükür ki çalışıyorum. Yoksa kafayı yerdim kesin evde çocuklarla.İnsan çocukla gezmeye çıkınca hiçbirşey anlamiyor ki yapma dur yedirt içirt kendine zaman bile ayiramiyorsun bir an önce eve gitmeyi arzuluyorsun
Çocuksuz ilk dışarı çıktıgim zamanlar vay be diyordum özgürlük böyle birşey
Öyle ya insan kafayi yiyor ben çalışmak isterken tekrar hamile kaldım bir elden hepsi kendini idare edince çalışırim artık diyorum neyse ki annemler var yakinlar çocukları onlara bırakıyorum bazen disari çıkınca.Çok şükür ki çalışıyorum. Yoksa kafayı yerdim kesin evde çocuklarla.
Büyüdüklerinde onlar dışarıda sen evde tek oluyorsunÇok şükür ki çalışıyorum. Yoksa kafayı yerdim kesin evde çocuklarla.
Ben evde tek kalmam bence ya ayrıca evde tek kalmayı seviyorum, sorun olmaz.Büyüdüklerinde onlar dışarıda sen evde tek oluyorsun
En iyi anne eve yakın annedir.Öyle ya insan kafayi yiyor ben çalışmak isterken tekrar hamile kaldım bir elden hepsi kendini idare edince çalışırim artık diyorum neyse ki annemler var yakinlar çocukları onlara bırakıyorum bazen disari çıkınca.
Hava ısınsa bende evde durmayacağımBen evde tek kalmam bence ya ayrıca evde tek kalmayı seviyorum, sorun olmaz.
En iyi kaynanada eve uzak kaynanadirEn iyi anne eve yakın annedir.
Eltimi kahveye çağıracağım, üşeniyorum evi toparlamaya. O sırada eve gelenler: Betül TezcanHava ısınsa bende evde durmayacağım
Yakisiklininannesi35 yap nickiniTam da İzmireaşıkbirkadın olarak yarışmalara katılacaktım bak ya
Bursalı hatun JenoYakisiklininannesi35 yap nickini
işte buuuğ dur hemen yapimYakisiklininannesi35 yap nickini