Canım kahvaltıda corba zorlamiyor mu seni ?
Ara ogunlerle hızlandırabilirsin metabolizmayı . Kolay gelsin :)
merhabaa :) ben de çorba içiyorum bu hafta boyunca sonuçları paylaşırız :)
ben sadece çorba içtim şimdilik zaten bugün başladım sizin nasıl gidiyor acaba ne kadar verdiniz
ben 4-5 kilo vermek istiyorum canım bugün başladım ama sonunu getiremedim açlıktan da değil ya yapsam yapabilirdimyok hayır bünyem alıştı. midem küçüldü. ama aynı beslenmekten metabolizmam yavaşlamıştı..
ben de artık sürekli çorba içmemeye karar verdim
teşekkürler canım :)
benim 2 haftam bitti. ve 2 buçuk kilo verdim ama bunu sadece çorba içerek vermedim..
birbirimize yoldaş olalımm inşallah canım. sen kaç kilo vermk istiyorsun ? :)
ben 4-5 kilo vermek istiyorum canım bugün başladım ama sonunu getiremedim açlıktan da değil ya yapsam yapabilirdim
ama işte...
spor yaptım bugün devamlı yapmaya çalışıcam zaten
yarından itibaren 5-6 gün boyunca sırf çorba içicem bakalım :)
yok hayır bünyem alıştı. midem küçüldü. ama aynı beslenmekten metabolizmam yavaşlamıştı..
ben de artık sürekli çorba içmemeye karar verdim
teşekkürler canım :)
benim 2 haftam bitti. ve 2 buçuk kilo verdim ama bunu sadece çorba içerek vermedim..
birbirimize yoldaş olalımm inşallah canım. sen kaç kilo vermk istiyorsun ? :)
evet sabah öğlen akşam çorba gün boyunca bol su kuşburnu da içmeyi düşünüyorum heyecanlıyım ne kadar gidecek acaba :))yarın güzel bir şekilde başlarsın inşallah :)
sabahları için ne düşünüyorsun çorba mı içeceksin gene ? :)
evet sabah öğlen akşam çorba gün boyunca bol su kuşburnu da içmeyi düşünüyorum heyecanlıyım ne kadar gidecek acaba :))
kızlar ben tam anlamadım bir kafta boyunca hergün 3 öğün farklı farklı çorbalar içiyoruz değil mi?
5 günde 5 kilo diyetiyle 2 günde 62 ye inebildim sonunda.
2 gün daha yapıp 1 kilo daha verirsem 61 olurum.
sonra ayran detoksuyla 60 a inersemm
çorba diyetiyle devam edicem inşallahh :)
hayaller hayalleer