Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de memnun oldum tuğba ben de öyle diyorum vardır her şeyde bi hayır...Memnun oldum asiye Allah bağışlasın senin kızınıda.nasip dediğin gibi, olsun herşeyde bi hayır vardır )
Evet cnm yatmadan yarım saat önce deniliyobende öyle yapıyorum..yoğurt kürünü gece yatarken mi yiyorsun?
İyi akşamlar..
Bu akşam saat 6da yedim.spagetti 2tabak yoğurtlu ve ketçaplı..
Kırmızı biber kızartması 5 6 çatal..
Sabah 57.5çıktım 300gr daha gitmiş..
Ama sabaha hiç ümidim yok çok yedim akşam farkındayım bide az önce yarım paket lays cips yedim.çekirdek yedim.elma suyu içtim.şiştimde şiştim )
2saat sonra yeşil çay içicem.yatmadan öncede yoğurt kürümü yapıcam yine.bakalım sabaha durum ne olucak
Şimdiden herkezin kurban bayramı mübarek olsun iyi bayramlar...Eki Görüntüle 1639070
Yok cnm nerdeee..artı çıktım okadar yememe rağmen iyiydi bile dedim ama daha fazla çıkmadığıma şaşırdım doğrusu.çünkü geceden ne yeşilçay içebildim nede yoğurt kürünü yiyebildim.kötüydüm bi kırıklık çökmüştü üstüme.sabah tartıldım 58.1çıktım.sevindim.ama öğleye bi baktım regl olmuşum.bu dönemde epey şişkinlik olurdu bende ama kiloma okadar yansımamış sevindim fena.asıl kiloma düşmem için haftayı reglimin bitmesini bekleyip görücez.puccakanka bu sabah eksimi çıktın merak ettim?
ben bu sabah eksi çıkmıştım ama yarın hiç öyle olacağını sanmıyorum...(
Bu arada dün bitek sabah adamakıllı kahvaltı yaptım sonra halsizlik uyuşukluk başlayınca kahve içe içe bi hal oldum.devamlı yattım akşama kadar bişey yiyemedim.akşamda bişey istemedi cnm.bende küçük bi kekle elma suyu içtim.yatana kadarda çay içtim bikaç bardak.hiçböyle olmazdım regl başlangıcında çok fenaydım dün yaa
Halının üstünde baskül her daim fazla gösterir!Okadardan bişey olmaz cnm ya gelen gitmiştir bile son durum ne bakalım.kaç oldun.bak ben senin kilonu gördüm.dikkat ettiğimde söylenemez ama akşamları erken yemeğe çalışıyorum fazla yediğim halde durum güzel gidiyo bende ,, mutluyum...
Eki Görüntüle 1643241
Yok cnm o ince bi kilim tartım %100doğru ölçüyo.tartıyı nereye koyarsam koyayım önce deney yapıyorum kendi buluşum.Halının üstünde baskül her daim fazla gösterir!
Süpermiş! Akıllı kadının hali bi başka oluyor tabiiYok cnm o ince bi kilim tartım %100doğru ölçüyo.tartıyı nereye koyarsam koyayım önce deney yapıyorum kendi buluşum.
Şöyleki;5kiloluk damacana aldığımda daha açmadan tartıyı koyduğum yerde tartıyorum suyu tam 5kilo geliyosa tartı doğru zemindedir.herkezede tavsiye ediyorum bu yöntemi hoşlarına gitti.hep deniyolarmış yöntemimi.bence doğru tespit böyle anlaşılır