- 24 Şubat 2013
- 410
- 110
Aynen oyle 60 hojdurr ama benanee :))Hayallerr 60 , gercekler 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle 60 hojdurr ama benanee :))Hayallerr 60 , gercekler 62
Aynen oyle 60 hojdurr ama benanee :))
60 olursun ama 58 olamazsin.
yani bayrama kadar 59 olsam da yeter
kızım motive etsene beniii
Gercekler acidir ama kalori yapmaz.
Sen o yaptigin 5 - 5 diyetle sen verdigin kilolari cabuk alirsin. Corba diyeti daha mantikliydi. En azindan detox yapiyorsun.
teşekkür ederim canım uzun süre giremedim evdi iş görüşmesiydi koşturmaca.. ama bunu uygulamak istiyorum ve zannediyorum ki bu veridğin tarifle ödem de atılır çok güzel çok teşekkürler, sonuçları paylaşıyor olacağım :))evet aynen öyle canım :)
ama yani mesela bir gün bi çorba yaparsın onu 2 öğün içersin. her öğüne ayrı ayrı yapamana da gerek yok.
çorba çok hafif ve sindirimi kolay ve gayet lezzetli bir tat :)
eğer yaparsan sonuçları buraya yaz canım.
ben şimdilik 5 te5 diyeti yapıyorum
sonra tekrar bu çorba diyetine başlıycam ..
teşekkür ederim canım uzun süre giremedim evdi iş görüşmesiydi koşturmaca.. ama bunu uygulamak istiyorum ve zannediyorum ki bu veridğin tarifle ödem de atılır çok güzel çok teşekkürler, sonuçları paylaşıyor olacağım :))
sevgili günlük kardeş
5 günde 5 kilo diyetini , 4 günde 1.5 kilo ile tamamlamış bulunmaktayım :)
bayrama ise 5 gün kalmış bulunmakta . 5 günde 1.5 kilo daha verirsem 60 olacağım inşallaaaah
bayramdan sonra okul başlıyor. yurtta diyet yapmak zor.
ama spora başlıycam ve akşamları hafif yiyerek korurum diye düşünüyorum :)
GÜNCEL KİLOM : 61.3 - takip edenler için -
yani diyette 3 . haftamın sonundayım yaklaşık 4 kilo verdim.
Ohh iyi vermişsin canım
62.4 oldum bende
Allaha şükür gittiler yaaa
sen hangi diyeti yapıyorsun canım şuan ? :)
Canım şuan 57misin kilolarımız aynı sayılır 4gün öncesine kadar 56ydım ama bugün 58.1çıktım iştahıma engel olamıyorum geceleri bile atıştırmaya başladım ve böyle yapıncada çabuk kilo geri geliyo.benimde hedefim 53. Bu kiloyu gördüm hemde kaç kere ama düzen elden gidince çabuk kilo alıyorum.kalıcı yapmam lazım artık.yarışmak iatersen yarışalım motiveye ihtiyacım var.ben de diyetteyim
kilom az olduğu için diğer topiklerde yazmaya çekindim ama burda yazabilirim herhalde...
ama çorba diyeti yapamam...
60 kiloyla 27 ağustosta başladım
21 eylül de 57 kiloyum çok az verebildim...
ama 2 gün öncesine kadar yanlış yaptığımı anladım ve bilinçlendim...
şimdi düşündüm ve hedefim 1 kasıma kadar 53 kilo olmak....