Canim benim büyük azda olsa yiyor..kilciklari cikarim dedigimdede kizar,tadi ordaymisPatates kızartması iyi fikirAma balık yesinler istiyorum Kılçıklarını çıkartıyorum zorlanmasınlar diye
Canım hemşom sen benim gönlümün 1.sinBelki hiç oy kullanamıyacağım
Patates kızartması iyi fikirAma balık yesinler istiyorum Kılçıklarını çıkartıyorum zorlanmasınlar diye
Canım hemşom sen benim gönlümün 1.sinBelki hiç oy kullanamıyacağım
Ellerine sağlık canım çocuklar yesin diye uğraşıp duruyoruzCanim benim büyük azda olsa yiyor..kilciklari cikarim dedigimdede kizar,tadi ordaymis
kücügü hamsiyi yemez,büyük baliklardan ona alirim,zorla,rüsvetle yediririm..pilavi bizde hic denememistik,yerlermi bilmedigimden alternatif olsun diye patates kizartmistim..:26:
Canimsin inan saka takiliyorum..surda eglenelimde,kim hak ediyorsa o kazansin hicte önemi yok
Ben gönlünün 1.si değilmiyim
Bundan sonraki kategoride değil mi:26:
Banane.onlar beni arasina almadi,söylemem
Kacmaz tabikiside..gözüma soka yazdin bikerem...hem ben belki birincilige doymuyorum,doyumsuzum demi ama
Gözünden de hiç bir yorum kaçmıyor canım ya
Kuzum sen birinciliğin tadını almıştın zatenBu sefer twimiz 1.lik alsın istiyorum
Bir daha ki sefer katılırsam beni 1. yapın tamam mı
ben zatne burdayimkiO zaman sık sık gelin sohbet edelim
Şuan bir oyun var ben de sana veririm kurtarırızOylamayı bir oyla bitirirsem sezon sonuna kadar uğramam buralara, gizli gizli seyr ederim
Banane.onlar beni arasina almadi,söylemem
Kacmaz tabikiside..gözüma soka yazdin bikerem...hem ben belki birincilige doymuyorum,doyumsuzum demi ama
oldu...
ben zatne burdayimki
Ellerine sağlık canım çocuklar yesin diye uğraşıp duruyoruz
Bak işte bu nedenle oy kullanamıyorumSen de gönlümün 1.sin
Harika olmuş kötü görünen yok ki ellerinize sağlık
Benim için iyi pilav..pirinçleri uzun süre kavrulmuş pilavdır
Bu kritere dikkat ederek oyumu en fazla pirinç kavurana verdim.........zaten tek kelimeyle muhteşem görünüyor hepsi de
Büyüklerimiz derdi ki....kadının hası pilavı iyi yapar
Eee gönüller de taht kurmuş edi olmak kolay değil nevoşum
Canımsın
Kız sen çok tatlısınBanane.onlar beni arasina almadi,söylemem
oldu...
ben zatne burdayimki
Şuan bir oyun var ben de sana veririm kurtarırız
Daha önce 1.de olsan tekrar 1. olmak istersin
Evet buralardasın
Kız sen çok tatlısınBen de 1.olmak istiyorum ne olacak şimdi
Tamam sen ver düşünürüz nevoşum
Sağol canım sende benim canımsın
Hoşgeldin canım
Oyunu bekliyoruz
Bu yorumu beğendim
Tekrar beğeni yapabilene kadar böyle idare eseyim bari
Verdim canııım......epey katılım olmuş uzun süre inceledim haksızlık olmasın diye baya baya bakındım....kendimce doğru yere gittiğinden eminim.....inşaallah kazanır arkadaşımız
Hemen hemen iki güne bir pilav yapıyorumdur...keşke katılsaymışım....bizim sofralar pilavsız olmaz ....pirinçleri uzun uzun kavururuz.....savrulur kokusu tüm eve ooohhhh ev yuva gibi kokar ....
biliyor musun canım bazı bayanlar evim kötü kokmasın düşüncesiyle bir çok yemeği yapmaktan kaçınıyor:44:
Oysa ki bir evde kadının varlığı mutfaktan savrulan kokuyla anlaşılır....
Evi yuva yapan pişen yemeğin kokusudur
Iste buBALIK BURCU
♓ Sevimli, vazgeçilmez, duygusal, güzel yürekli, hafif sinirli, merhametli, hassas, kolayca altüst olan, duyarlı, eşsiz..
Sizin burcunuz hangisi
YAY BURCU
Özgürlükçü, geniş fikirli, neşe saçan, sorumsuz, araştırmacı, güler yüzlü, felsefik, dürüst, iyimser, zeki..