• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175

İKİZLER BURCU
♊ Geveze, zeki, her işe yatkın, mantıklı, çabuk kavrayan, eğlenceli, hareketli, kurnaz, meraklı, sinirini kontrol edemeyen..
Buda benim ki:9::27:

O senin tatliligin canim:38:
Hamsili pilav yapacaktin birincilik icin,bak nasil geliyor oylar
:60::60:
Yok sen bekleme nevoşum, hayırlı işler de acele etmek lazım:60::60:
:60::60::60:
İkinizde çok tatlısınız:69:

O senin tatliligin canim:38:
Hamsili pilav yapacaktin birincilik icin,bak nasil geliyor oylar

Düşündüm de, balığı temizleme işini her zaman eşim yapar:104::104:
O da iş de olunca vazcaydım:60: Bir de yapıp yiyemek kötü oluyor, balığı çok seviyorum ama yiyemiyorum mideme dokunuyor:50:

Düşündüm de, balığı temizleme işini her zaman eşim yapar:104::104:
O da iş de olunca vazcaydım:60: Bir de yapıp yiyemek kötü oluyor, balığı çok seviyorum ama yiyemiyorum mideme dokunuyor:50:
Gecmisolsun canim:16:

Kilciklari cikarmak baya ugrastirdi yanliz:6:

Sonra ben yaptım derdi eşin:60:

Bana oy var mı diye de sorardı:60: Bu ara da hamsi kızartma da eşimin üstüne yoktur:1:
Bayram da abimler bendeydi hamsi kızartıcaktım, eşim işteydi arayıp hamsiyi tavaya nasıl diziyordun sen diye sormuştum:60::60:
15 senedir balık yemeye yemeye pişirmeyi de unutmuşum:9::9:

Bana oy var mı diye de sorardı:60: Bu ara da hamsi kızartma da eşimin üstüne yoktur:1:
Bayram da abimler bendeydi hamsi kızartıcaktım, eşim işteydi arayıp hamsiyi tavaya nasıl diziyordun sen diye sormuştum:60::60:
15 senedir balık yemeye yemeye pişirmeyi de unutmuşum:9::9:

Yemeyince yapmak zor olur:56::29::31:

Gecmisolsun canim:16:

Kilciklari cikarmak baya ugrastirdi yanliz:6:
Sağol canım:38:
Ayy benim elim balığın iç organlarına değmesin:50: Kılçıkları ayıklamak daha zevkli geliyor bana:9:
Ama uğraştırıyor da, bir de hamsiler küçükse ikiye katlanıyor:30:
Ben de patlıcanları kızartırken gözümün içine yağ sıçradı, gece boyu sızladı gözüm, acısını eşimden çıkardım:9::9:

Sağol canım:38:
Ayy benim elim balığın iç organlarına değmesin:50: Kılçıkları ayıklamak daha zevkli geliyor bana:9:
Ama uğraştırıyor da, bir de hamsiler küçükse ikiye katlanıyor:30:
Ben de patlıcanları kızartırken gözümün içine yağ sıçradı, gece boyu sızladı gözüm, acısını eşimden çıkardım:9::9:

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun:5::38:

Back