- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Eminmisin cicim
Sen dörtbiryana haber sal..oylamada kapisma var diye,bak nasil geliyorlar oy kullanmaya
Evet gidiyorum aksiyon var yetişin diyeceğim:89:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminmisin cicim
Sen dörtbiryana haber sal..oylamada kapisma var diye,bak nasil geliyorlar oy kullanmaya
Tamamm kos hemenEvet gidiyorum aksiyon var yetişin diyeceğim:89:
Eminmisin cicim
Tamamm kos hemen
Bu arada sende kullanmamissin oyunu..hem ben kac defa yaristim sen bana hic oy vermedin haberin olsun yazdim bir köseye
Ic ses:yüzsüzlügünde bu kadari
Eminim ciciiiiim
GörecigizEminim ciciiiiim
Canım ben yollanmıyor biliyorum diğer kategorilerden
Ben biliyorum hemsom..ip ucu vereyimmiCanım haklısın ama oy vermem çok ama çooooooooookkkkk zorNe yapacağım bilmiyorum
Öyle mi oluyormuş, ben yeni öğrendim bak
Sorun etme twim, bana yollarsın seve seve kabul ederim
Ha sen, ha ben ne farkeder değil mi
Evet biliyorum ama söylememCanım Pegasus bunu çok iyi bilir o Annesine yolladı hediyeyi
Ben biliyorum hemsom..ip ucu vereyimmi
Cidden hepsi harika olmus..bende kime vereyim bilemedim..az daha bekleyeyim:26:
Benimkilerde ayni canim..kücügüne zorla yediririm baligi..büyügüde hamsiden baskasini yemez..Hamsili pilavı hiç denemedim çok istiyorum yapmayıBenim kızçeler balıkla pek araları yok sadece hamsi seviyorlarAma hamsili pilavı yerler mi bilmiyorum:44:Birkez kaşarlı hamsi yaptım çok güzel oldu ama benim kızçeler mıy mıy yediler
Karar vermek sahiden çok zor
Evet biliyorum ama söylemem
Bende yurtdisindayim..bende kazanirsam anneme yollarim ne var yani
Demek öyle vuslatcigim
Benimkilerde ayni canim..kücügüne zorla yediririm baligi..büyügüde hamsiden baskasini yemez..
ben onlara yanina patates kizartmistim,yesinler diye:26:
anladim canim mesaj alindi senin oyu ben rüyamda anca görecem bu gidisle..neyse kazenin 2 defa oyunu almistim,teselli olsun bana bu
Gözünden de hiç bir yorum kaçmıyor canım ya
Kuzum sen birinciliğin tadını almıştın zaten Bu sefer twimiz 1.lik alsın istiyorum
Bir daha ki sefer katılırsam beni 1. yapın tamam mı
sayfanin traji artti..6 oldum
yokmu karadenizli,hamsili pilav seven,gel vatandas gel