Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175
Tamamm kos hemen:KK9:
Bu arada sende kullanmamissin oyunu..hem ben kac defa yaristim sen bana hic oy vermedin haberin olsun yazdim bir köseye
Ic ses:yüzsüzlügünde bu kadari
:KK36::KK36:

Canım haklısın ama oy vermem çok ama çooooooooookkkkk zor:KK17:Ne yapacağım bilmiyorum:KK14:

Ben biliyorum hemsom..ip ucu vereyimmi:KK60::KK60:

Cidden hepsi harika olmus..bende kime vereyim bilemedim..az daha bekleyeyim:26:

Hamsili pilavı hiç denemedim çok istiyorum yapmayı:KK56:Benim kızçeler balıkla pek araları yok sadece hamsi seviyorlar:KK9:Ama hamsili pilavı yerler mi bilmiyorum:44:Birkez kaşarlı hamsi yaptım çok güzel oldu ama benim kızçeler mıy mıy yediler:KK60:
Karar vermek sahiden çok zor:KK5:

Hamsili pilavı hiç denemedim çok istiyorum yapmayı:KK56:Benim kızçeler balıkla pek araları yok sadece hamsi seviyorlar:KK9:Ama hamsili pilavı yerler mi bilmiyorum:44:Birkez kaşarlı hamsi yaptım çok güzel oldu ama benim kızçeler mıy mıy yediler:KK60:
Karar vermek sahiden çok zor:KK5:
Benimkilerde ayni canim..kücügüne zorla yediririm baligi..büyügüde hamsiden baskasini yemez..
ben onlara yanina patates kizartmistim,yesinler diye:26:

anladim canim mesaj alindi senin oyu ben rüyamda anca görecem bu gidisle..neyse kazenin 2 defa oyunu almistim,teselli olsun bana bu
:KK60::KK60::KK60:

Bende yurtdisindayim..bende kazanirsam anneme yollarim ne var yani:63::63:

Demek öyle vuslatcigim:KK19:
:KK19::KK19:
Gözünden de hiç bir yorum kaçmıyor canım ya:KK60::KK60:
Kuzum sen birinciliğin tadını almıştın zaten:KK19: Bu sefer twimiz 1.lik alsın istiyorum:KK16:
Bir daha ki sefer katılırsam beni 1. yapın tamam mı:KK60:

Benimkilerde ayni canim..kücügüne zorla yediririm baligi..büyügüde hamsiden baskasini yemez..
ben onlara yanina patates kizartmistim,yesinler diye:26:

anladim canim mesaj alindi senin oyu ben rüyamda anca görecem bu gidisle..neyse kazenin 2 defa oyunu almistim,teselli olsun bana bu

Patates kızartması iyi fikir:KK28:Ama balık yesinler istiyorum:KK19:Kılçıklarını çıkartıyorum zorlanmasınlar diye:KK31:
Canım hemşom sen benim gönlümün 1.sin:KK48:Belki hiç oy kullanamıyacağım:KK5:

sayfanin traji artti..6 oldum:KK76:
:KK9:
yokmu karadenizli,hamsili pilav seven,gel vatandas gel

:KK19::KK19:
Gözünden de hiç bir yorum kaçmıyor canım ya:KK60::KK60:
Kuzum sen birinciliğin tadını almıştın zaten:KK19: Bu sefer twimiz 1.lik alsın istiyorum:KK16:
Bir daha ki sefer katılırsam beni 1. yapın tamam mı:KK60:

Bundan sonraki kategoride değil mi:26::KK51::KK52::KK52::KK52:

X