Sağol birtanemGünaydınlar.
Efser kızın çooooook tatlı.Çok şanslısın kızın olduğu için:)Hediyelerini güzel günlerde kullan canım.
Sanada canım
aa evet çok iyi fikiroy sağol sen yaa ben bu porsiyonlukları yapayım birde pilav yaparım mis gibi pirinç pilavı etin suyuyla olur biter teşekkürler bu sorunda çözüldü
Çoçuklar evde ablaçığım ondandırSelamm çok sakin burası bugün
Mapıstan çıktımamiri fena kizdirdim bu sefer 30 puan oldu
Siz buralarda dolanın bakemen tehlikesiz yer
Siyasetten güme gittimyok tövbe uslu minnak kiz çocukları gibiyim artık
Gitmeyin oralara bak buralarda tatlı var tuzlu var pilav var
Yok tövbetakip ediyodum burayi ah cektim hep mapis koselerinde
Aferim işte böyleaç kaldınız siz oralarda
Mapıstan çıktımamiri fena kizdirdim bu sefer 30 puan oldu
Kk nın yarisi güme gitmişbu arada hediyeblendirini gule gule kullan abla
siyasettenNe ceza işledin bakalımm,sende alıştın artık mapısa girmeyebende çarşamba günü tahliye oldum
göndermiş mesajıNevoş röpördaj yapacaktı nevoş yarnız yoktunuzçok teşekkür ederim canım
siyasettenmuniş abla kızdı ordakilere konu dışı yorum yok diye bende yağ çekiyim dedim cımbız fotosu yolladım banladı 1 ayda 2 ban
göndermiş mesajıcevaplıyalım
siyasettenmuniş abla kızdı ordakilere konu dışı yorum yok diye bende yağ çekiyim dedim cımbız fotosu yolladım banladı 1 ayda 2 ban
göndermiş mesajıcevaplıyalım
Gördüm onu,sen niye müdürüme cımbız yolluyon bakalım6 yılda 4 ceza aldım
yolladımHadi bakalım bekliyordur
hoşluk olsun dedim cımbızlasın dedim ilk beni cımbızladı vicdansız amir gelecek seneki maşa oyum ona bu hızla gidersem aylık ban yicem ama tövbe yok bi daha geyik meyik aldım boyumun ölçüsünü çok soğuktu mapıs
yolladım
Annemin çok hoşuna gittiUslu dur artık sende,böyle cımbızlar seni müdürüm
Annemin çok hoşuna gittiDiyo ki üyelik açıp muneye teşekkür edicem
İlk ban yedim dediğimde gene naptın dediYahu insan kızını savunur Benimki direk ipe yolladı
Evet pcye az giriyodumHoşuna gider tabiki anneninde,sen banlı olunca anneye yaradı
Eşimde bir kere gene ne yaptın kırmızı kart mı gördğn dedi