Evet evetttttt
Eylülcüm pilavın tamamdır sayfada gördüm
Şaka yapmıştım gittim uyuyamadım,zaten yemek olmuştu mideye bile indi akşam kimseyede söylemedim zaten katılacam diye
Senin asistan ayakta uyuyor kandırdım zannetcek şimdidün öğlen yemek hazırdı ile nevoşşş sır verip ser vermedim yani
Deme pıtırcık süpriz olsun ama tahmşn ettim bilee şimdidien
Hanım teyze deme dedi yapınca görceniz tahmin edemezsin ben bile şaşırdım kendime.
Dur sana dicem .D
Tabii ya belliydi , o hiç gecenin bir yarısı kurulacak sofra değildi . Tekrar ellerine sağlık .
pilav kategorisine katılım fazlaaaa
yarışma çekişmeli olacakk belli kii
sunumlar harika görünüyoo, ellerinize sağlıkk
Bu ne yahu.Hangi pilava yorum yazacağımı şaşırdım.Maşallah maşallah. Yalnız bana pilav kalmadı. Ben yokum galiba.
Bu ne yahu.Hangi pilava yorum yazacağımı şaşırdım.Maşallah maşallah. Yalnız bana pilav kalmadı. Ben yokum galiba.
bende neden perde pilavı yapmadım diye dertlenmekteyim:26:
Kızlar iş yerinde bilgi işlem komple sayfayi kapatmış ay beni en önemli günümde rezil ettiler
Telden bakiyorum arada pilavım koyulmuş başka tariferde gelmiş hepsi çok güzel
Beni ozleyin arada girip yazarım puuh
Bende öyle oldumniye canım benim bildiğim bir tarif var senin oralardan yapa bilirsin katılmak için
Aynen aslıcım , sabah bir uyandım hangisine yorum yazacağımı şaşırdım
Bende pazar geliyorum kısmetse , bu şenliği kaçıramam
Hadi sende gel
Adra sensiz olmaz lütfen sende katılbak böyle uçururuz senide
Kızlar iş yerinde bilgi işlem komple sayfayi kapatmış ay beni en önemli günümde rezil ettiler
Telden bakiyorum arada pilavım koyulmuş başka tariferde gelmiş hepsi çok güzel
Beni ozleyin arada girip yazarım puuh
anaaaa niyekiii bide şu yarışma döneminde.
Olsun sen arada telden girip kontrol edersin gidişatı .
Akşam telafi edersin
Erken kalkan yol alır ben 1 saattir bekliyorumEylül ciddi mi ben tam anlamadım
Sabah profilimde Hanım Ablayı görüncekaldım Benim asistan bu işi becerdi Ben kaç yarıştır dil döküyorum olmamıştı
Evet evetttttt
Eylülcüm pilavın tamamdır sayfada gördüm
Şaka yapmıştım gittim uyuyamadım,zaten yemek olmuştu mideye bile indi akşam kimseyede söylemedim zaten katılacam diye
Senin asistan ayakta uyuyor kandırdım zannetcek şimdidün öğlen yemek hazırdı ile nevoşşş sır verip ser vermedim yani
Deme pıtırcık süpriz olsun ama tahmşn ettim bilee şimdidien
Hamsili pilav mı?Yok canım ya bizim evde yeneceğini pek sanmıyorum.Ziyan olur sonra.Bir iki pilav buldum bakalım kısmet hangisine.
Katılım rekoru kıracak pilavlar Aus.Geleceğim tamam ama işimiz çok zor.
Tamam hanım abla geliyorum bekleyin.
Yok ya böyle daha keyifli olacak bence , ne yapacaksın tiyo versene , ben sana vermiştim unutma