Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir pilav daha mı koysam
Hamsili pilav mı?Yok canım ya bizim evde yeneceğini pek sanmıyorum.Ziyan olur sonra.Bir iki pilav buldum bakalım kısmet hangisine.
Katılım rekoru kıracak pilavlar Aus.Geleceğim tamam ama işimiz çok zor.
Tamam hanım abla geliyorum bekleyin.
baktıkça bakıyorum pilavlara benim de yenisini yapasım var
nasıl acıktım nasıl acıktım anlatamam, eşim şimdi evde inşallah bitirmezde onu yerim gidince
ahahaah bittiyse yenisini yaparsın nolcekk
valla ne yapsam bilemedim eylülcüm :)
şimdide canım patlıcanlı bulgur pilavı çektiii
ne olcak böyle
yarışmanın sonunda kk hanımları 2 kilo almış ve yeterince pilava doymuş olarak yarışmayı kapatıcaz
yarışmanın sonunda kk hanımları 2 kilo almış ve yeterince pilava doymuş olarak yarışmayı kapatıcaz
o değilde pilavlar çok hoşuma gitti bikaç tanesini deicem eşimin çinliler gibi yinemi pilavv yinemi pilavvv demesinde korkuyorum
ahhhahhahah öncesi ve sonrası diye göbeğimi çekeyim bende
bi dahakine gelcen amaiyiyim çok sağol abla
tariii abla tabiki gel aman neee deneyimi benimde yoktu katıl yeterki
senin gibi mutfak ustasıyla kapışmak ne haddimeinşallah tatlım, kapışalım bir dahakine inşallah
senin gibi mutfak ustasıyla kapışmak ne haddime
sensin ablaumarım gelecekte senin kadar iyi yemek yaparımoyy yerim ben seni kuzum benim...
estağfr...mutfak ustası kim, ben kim
Evet evetttttt
Eylülcüm pilavın tamamdır sayfada gördüm
Şaka yapmıştım gittim uyuyamadım,zaten yemek olmuştu mideye bile indi akşam kimseyede söylemedim zaten katılacam diye
Senin asistan ayakta uyuyor kandırdım zannetcek şimdi dün öğlen yemek hazırdı ile nevoşşş sır verip ser vermedim yani
Deme pıtırcık süpriz olsun ama tahmşn ettim bilee şimdidien
hiçte benbelki katılmıcaktı o kadar ısrar edince katıldıO zaman seni ben kandırdım
hiçte benbelki katılmıcaktı o kadar ısrar edince katıldı
Bilmiyorum artık
başka pilav yapsebzeli bulgur yapSelam
Benim yapacağım tarif yapılmış olduğundan dolayı yarışmadan çekiliyorum