Evet biraz öyle olmuşş. Yaa son zamanlarda iyi hissetmiyordum kendimi rahatsızdım her gün başım ağrıyordu öyle böyle değil yani. Tansiyonu düşüyordu biraz aç kalsam başıma sancılar giriyordu çok girip yazamadım iş yerinde akşamı zor ettim ama yeme düzenimi toparlayınca şimdi daha iyi hissetmeye başladım. Sağol canım benimm gelirim fırsat buldukça tabii.
Ya ben yapana kadar benim aklımdaki pilav kesin yapılacak bu gidişle , tembel aus
hevesimi kırıyo evet
evet zaten annem ne zaman evden gitse mutlaka bişey yaparım
ay yok benım annem mutfak dağılıyo diye yaptırmıyo hiç bişey , sonra da millete kızlarınızı küçük yaşta mutfağa sokun ben sokmadm hata ettim bilmiyo falan diyo
Ooooo hiç net değilmiş kararın vuslatcım
Hangi pilavmış o.
Cıks demem
Ama ilk gün nevresteye söz verdim , kalkıp mutfağa varırsam yapacağım . Malzemelerim var da bir badem eksik , al sana bööyüüük bir ipucu
şehriye ille tutturmak kolay evet sen ona bağlamıyorsun yani tvde de söylemişlerdi. Ben sade pilavı da tane tane yaparım ama şehriyeli daha çok seviyorum. Yani hani pilav yapan her yemeği yapar zordur filan derler benim ilk yemeğim taze fasulye sonra pilavdı hep anneme bakardım ama nasıl yapıyor diye ilk seferden güzel olmuştu sonra üstüme kaldı annem bana yaptırır oldu hatta bir kere annemin arkadaşı gelmişti ben yaptım anneme eline sağlık senin pilavına bayılıyorum demişti annemde seda yaptı deyince şok olmuştu 17 yaşındaydım. Çok yemek yapmazdım ama bilirdim nasıl yapılacağını pilav, kızartma, fasulye hep bendeydi. Seramik alıcam kesinlikle. Bir de kavurarak yapıyorum pirinç şeffaflaşana kadar kavururum teflon tencerede ne kadar karıştırırsan karıştır az karıştırma hemen yapışıyor bunda görmüştüm süper kavruluyor herşey için kullanmak lazım dediğin gibi temizliği de çok kolay.
kızın kaç yaşındaa ben 22 yaşındayımBenim kızım da çok dağıtır mutfağıAma yine de hevesi kırılmasın diye sesimi çıkartmıyorum
Geçmiş olsun dejavu.Geçen gün aklımdaydın uğramıyor artık diye.Seni gördüğüme sevindim.
Hangi pilavmış o.
Ben mutfakta bir tarif denerken mutfak savaş alanına döner.Yaparken toplayanlardan değilim pek.Ama piştikten sonra mutfağı toplamaktan da büyük zevk alırım.Sen yemek yaparken anneni mutfağa sokma bence.Sürpriz de hoşuna gider belki:)
Cıks demem
Ama ilk gün nevresteye söz verdim , kalkıp mutfağa varırsam yapacağım . Malzemelerim var da bir badem eksik , al sana bööyüüük bir ipucu
Adra mesajını beğenemiyorum, halâ ısrarla butona basıyorumÖyle oldu biraz.
Cıks demem
Adra açık etmiş bilePerde pilavı yapacaksın dimi.Tamam buradan söyle kimse yapmasın işte.
kızın kaç yaşındaa ben 22 yaşındayım
annem herşeyde öyle ama en basitinden bulaşıkları makineye dizmemi bile beğenmez onun istediği şekilde dizicekmişim
bende kendi evimde mufağımda yapacağımın hayallerini kuruyorum işteanneme diyorum seni de ben evimin mutfagına sokmıycam benım ıstedıgım şekilde yap diycem ahahah
Geçmiş olsun dejavu.Geçen gün aklımdaydın uğramıyor artık diye.Seni gördüğüme sevindim.
Hangi pilavmış o.
Ben mutfakta bir tarif denerken mutfak savaş alanına döner.Yaparken toplayanlardan değilim pek.Ama piştikten sonra mutfağı toplamaktan da büyük zevk alırım.Sen yemek yaparken anneni mutfağa sokma bence.Sürpriz de hoşuna gider belki:)
Perde pilavı yapacaksın dimi.Tamam buradan söyle kimse yapmasın işte.
Perde pilavi?
Ic pilavi?
Adra mesajını beğenemiyorum, halâ ısrarla butona basıyorum
Ben tahmin ettim
Adra açık etmiş bile
15 yaşın da canım
ayy rezillik ben ne kadar büyüküm pek bişey bilmiyorum ama
kızın kaç yaşındaa ben 22 yaşındayım
annem herşeyde öyle ama en basitinden bulaşıkları makineye dizmemi bile beğenmez onun istediği şekilde dizicekmişim
bende kendi evimde mufağımda yapacağımın hayallerini kuruyorum işteanneme diyorum seni de ben evimin mutfagına sokmıycam benım ıstedıgım şekilde yap diycem ahahah
öyle düsünme Eylül, benim bir arkadasim 28 yasinda mutfaga girmeye basladi, simdi harikalar yaratiyor.
ayy rezillik ben ne kadar büyüküm pek bişey bilmiyorum ama
Hep aynı bu anneler.Ben de balkona beyazları asarken atletlerin ön yüzleri öne bakacakmış.Niye derim millet senin giydiğin atletin dantelini görmek zorunda mı?Yok illa öyle olacakmış. Asla fikri değişmez:)
Canım öyle deme yaBenim kızım haddinden fazla meraklı mutfağa, ona kalsa pastacı olacakmış