Adra mesajını beğenemiyorum, halâ ısrarla butona basıyorum
Ben tahmin ettim
Adra açık etmiş bile
15 yaşın da canım
Hahahah Adra ben de öyleyim!!!! Tezgah da genis olunca, bir orada calisiyorum, bir burada derkennnnnnnnnn
Ama yemek piserken bir yandan temizlemesi insana büyük bir huzur veriyor, aile saadetini hissediyorum iliklerimde.
Yalniz bu yarismaya katilirken, ya da esimle yarisirken, tertemiz calisiyorum, esimin agzi acikta kaliyor. Istesen yapabiliyorsun yani diyor.
O da tam tersine her seferinde sirayla calisir, daldan dala atlamaz, mutfak da savas alanina dönmez.
Hepinize birden
çamaşır konusuna hiç bulaşmıyorum zaten mağaza tipi katlar herşeyi tek tek önüne çevirerek bir de zor zor bu işler evet asla fikir değişmez
En iyisi evlenip kurtulmak diyormusum, stttt saka yaptim he!
Aus kesin perde pilavı yapacak. Benim favorim katılsaydım onunla katılacaktım off ne güzel olur ama ya hamuru ayrı güzel içi ayrı
Sedacım nasıl balım
Yahu hep bu adra yüzünden zorla konuşturdu beni
Bırakmayın katılınİşi şansa bırakmamak lazım.
İhtimali çok sevdimNet karar veremedim henüz canım, düşünme aşamasındayım
Ama %99.9 bir ihtimal katılabilirim
Öye mi oldu
Cıks demem
Ama ilk gün nevresteye söz verdim , kalkıp mutfağa varırsam yapacağım . Malzemelerim var da bir badem eksik , al sana bööyüüük bir ipucu
ip ucu ver,hemen yapayim canimfavori pilavımı kim yapacak acaba?
meraktayım...
Aus perde pilavimi yapican canim..
bende katilabilirim sanirim ama hamsim eksik,alin size ip ucu..patenti alayim hemen
favori pilavımı kim yapacak acaba?
meraktayım...
Nasilda anladin canim ya..Aaaaa hamsili pilav mı
Neymiş ki ?
Sedacım nasıl balım
Yahu hep bu adra yüzünden zorla konuşturdu beni
Nasilda anladin canim ya..
Madem acik oldu,yapacaklar dikkate alsin
Geçmiş olsun dejavu.Geçen gün aklımdaydın uğramıyor artık diye.Seni gördüğüme sevindim.
Hangi pilavmış o.
Ben mutfakta bir tarif denerken mutfak savaş alanına döner.Yaparken toplayanlardan değilim pek.Ama piştikten sonra mutfağı toplamaktan da büyük zevk alırım.Sen yemek yaparken anneni mutfağa sokma bence.Sürpriz de hoşuna gider belki:)
Canım hamsili pilavda süper olur da hamsinin zamanı geçti yok artık ya bulamazsın ya da bulursan küçük olur büyükler buzhane artık. Ama yap tabii gözümüz şenlensin
Nasilda anladin canim ya..
Madem acik oldu,yapacaklar dikkate alsin
İyiyim gülüm yaa olsun belli olduğu iyi olmuş yapılacakmış deyip kimse yapmaz elini çabuk tut ama.
Hani sen jübileni yapmıştın yahu
Ohhh nefis çok severim bende bu arada , bak yine karnım guruldamaya başladı
Öyleydi canim ama baktimki katilan katilana,ben assagimi kalayim dedim
Hamsi zamani gecmis ausum,bulursam yaparim artik
zaten burdaki türk bakkalina haftada 2 gün balik geliyor..cuma gelecek,bakalim varmi