- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
bundan sonra hangi yarışma olucak
Canım bundan sonraki kategoriyi bilmiyorum bu bittikten sonra belirleniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonra hangi yarışma olucak
Katıl yahu kolay zaten.Belki çeki alırsın.
Vuslat demin katıl demiştim ya.Hiç zahmet etme ya sen dinlen boşver.Öyle mi Hazırlıklara başlıyorum hemen
Evet canım yanlış hatırlamıyorsam Kazen 3 yarışmalık bir anlaşma yapıldığını söylemişti.:44:2 tanesi verildi bu 3. çek yani son
%1 ihtimal belki Neyse çok uğraştıcı değil en azından diğer katıldıklarıma göre
Zaten eğlence maksatlı katılırım katılsam da, hem de tariflerden faydalanlar oluyor bu da çok güzel bir şey
Vuslat demin katıl demiştim ya.Hiç zahmet etme ya sen dinlen boşver.
Niye kiVuslat demin katıl demiştim ya.Hiç zahmet etme ya sen dinlen boşver.
Canım bundan sonraki kategoriyi bilmiyorum bu bittikten sonra belirleniyor
hii peki o zaman kızma abloşş
peki ne sorucam hani şu et suyu , tavuk suyu varya bu şekilde olanlar bulyon değil : et suyu tavuk suyu yerine bundan kullansak aynı tadı verir mi
Eki Görüntüle 933438 Eki Görüntüle 933439
eylül cok egleniyor olacak ki su an, bir sonraki kategoriyi düsünmeye baslamis.
aslinda ben de merak ediyorum bir sonraki kategoriyi, neyse sabirli olacagiz.
Yok tatlım kızmıyorum istediğini sorabilirsin
Canım bu tarz ürünleri hiç kullanmıyorum inan hiç fikrim yok:44::26:Ama tablettense suyu daha iyi olabilir:44:
Hanımlar katılın nasip kiminse o alır
Niye ki
eylül cok egleniyor olacak ki su an, bir sonraki kategoriyi düsünmeye baslamis.
aslinda ben de merak ediyorum bir sonraki kategoriyi, neyse sabirli olacagiz.
Haklısın canımBence suyunu dene
hımm evet banada öyle geldi suyu daha pratik ve lezzetli olabilir giibi :26::26: şimdi mutfakta yeniyim ya tavuk yada et suyu yapabilecek becerim yok şunlardan alıvereyim gitsin diyorum daa
Öyle canım, biz gır gır yapıyoruzKimin kısmetiyse o alır
Maksat eğlence, heyecan
hii peki o zaman kızma abloşş
peki ne sorucam hani şu et suyu , tavuk suyu varya bu şekilde olanlar bulyon değil : et suyu tavuk suyu yerine bundan kullansak aynı tadı verir mi
Eki Görüntüle 933438 Eki Görüntüle 933439
evet öyle yapayımHaklısın canımBence suyunu dene
Evet canım hayırlısı olsun
Bulyonlardan daha iyi tadları.Yüzde yüz değilse de fena olmuyor tadları.
Şimdi ev işleri,çocuk derken çok yoruluyorsun zaten.Bir de pilavla uğraşma.Sırf seni düşündüğüm için yani.
Ben de deneyecegim vakit bulabilirsem, tavuklusu da kulaga hos geliyor. :)
Aynen sehriye benim icin de kurtarici gibidir. Sehriye kattigim hicbir pilav lapa olmuyor, bilmiyorum ben mi sehriyeye bagliyorum ama öyle. :)
Fakat en iyisi seramik tencere. En azindan pilav icin kesinlikle seramik tencerenin cok faydasini gördügümü söyleyebilirim. Dibine tutmuyor, cidden cok feci bir sekilde unutmaniz lazim ki dibine tutsun. Bir de kisik ateste pisiriyorum ben. En son kagit havlu da zaten pilavi iyice güzellestiriyor dediginiz gibi, sonrasi da miss... Umarim en kisa zamanda edinme sansiniz olur. Yikamasi da cok kolay oluyor.
Hanımlar katılın nasip kiminse o alır
ahaha onu da düşündüm ama annem beceremezsin rezil olursun dedi
bende çok heyecanlıyım bugün malzemelerimi alacağım da