Evet canim napalim koskoca insanlar hatalarini anlamislardir herhalde.yarisma bahane sohbet şahane diyerek iyi geceler diliyorum.yarin is var ben halen buradayim.
Söylemesi ayip kardeşim yeni telefon aldi da ondan giriyorum.Evet seni ilk kez bu saatte buralar da görüyorum
İyi geceler canım
Söylemesi ayip kardeşim yeni telefon aldi da ondan giriyorum.
İyi geceler tekrar.
Evet canım yarışmaya katılmak bile büyük başarıYok yok yine güzel.olur arada öyle şeyler.hepimiz birinciyiz bence.katilmak da buyuk basari.
Evet canım yarışmaya katılmak bile büyük başarıHepinizi tebrik ediyorum
pilav sevmemama oy da vermek lazım
twetty e verdım oyumu
neden mi? çünkü tweety hayatımda gördüğüm en yemek yemeyi seven hatun, bir tabak makarnayı yarım kilo salça ile yerona sadece yemek adı ver, aç veya tok olsun fark etmez
o anda onu yemek isteravatarından da anlaşıldıgı üzere
ama !! pilavına da dıyecek yok, hakkını yememek lazım makbuşun
gerçekten beklemediğim bir performans sergılemıs :
neyse ben kaçayım, tweety görmesın beni
Sen de etsiz birşeyler yaparsınSeni kadrolu yarışmacı olarak işe alalım
Yemek yemesini sahiden seviyordediğin gibi pilavı da güzel olmuş
evet şaşırttı
Haklısın ben de şaşırdım
Ben bu sefer zabtedicem kendimi
İnşaAllah nevoşum
Aynen canımOylamaya göre ikinci sıra da bile kalsa, benim için 1. Twetty dir
Yapacağın tarifi gösterme
Sağol canım yarışma için yapmıştım bunu
Ben de tweety'i önde gidiyor eğer 1-2 oy lazım olursa vereceğim elim gidiyor
Canım güzel olur ama katılım olur mu:26:
makarna tabagının esmını görmüştüm
abartmıyorum yarım kılo
Ben de bir kategori de kızımı yarıştırıcam
Bilmem ki nevoşum, perinin eklediği resim de ki gibi çok uğraştırmayan tarifler olabilir belki:26:
Çatlıcam şimdi gülmektenYiyip kg almayanlardan, aynı ben
................ hayranım iştahına yani tweetynın
Enem benden konusulmus tessekurler oylar icin :)
merakim kadar canimin birsey isteme huyuda meshurdur zikkim desen onu bile cekebilir canim
evet makarnayida bol salcali severim ben aslinda butun yemekleri salca dolduruyorum
1.olmasamda gonullerin birincisi olmakta guzel hakkimla yaristim emegim oldugunuda dusunuyorum...
bende kendimden boyle bir sonuc beklemiyordum ama en son gorunce muzeye koyasim geldi
Hala oy toplama devam ediyormus onlari vicdaniyla bas basa birakiyorum..
merakim kadar canimin birsey isteme huyuda meshurdur zikkim desen onu bile cekebilir canim
evet makarnayida bol salcali severim ben aslinda butun yemekleri salca dolduruyorum
1.olmasamda gonullerin birincisi olmakta guzel hakkimla yaristim emegim oldugunuda dusunuyorum...
bende kendimden boyle bir sonuc beklemiyordum ama en son gorunce muzeye koyasim geldi
ivituzun süredir yoktun bugun
Dayanamadım verdim oyumu Hayırlı olur inşaallah
Şimdiden tebrik ediyorum seni twim
Sagol abla bu tebriki gonul birinciligi icin kabul ediyorum..
digeri daha belli degil
Canım oy isteyen arkadaşlar varBuda diğer emek veren arkadaşlara haksızlık oluyor Ama bir yola girdik ve sonunu geldik :26: