Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevoşum o zaman oy isteyenler diskalifiye edilsin yani oy istemeyen arkadaşlar niye mağdur olsun değil mi? oy istemek yasak diye biliyodum.
Bu mesaj ilk sayfada yazıyor- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.
Ablam çok haklısın ben de buna her zaman kızıyorumAma inan bu ilk değil yarışma başladığından beri bu sorunları yaşıyoruz
Yinede sen bilirsin
Hanimabla kararından vazgecsen keşke.kim oy istiyorsa acikca yazilsin.bu en büyük ceza olur ona.
Arkadaşlar yarışmadan çekilme kararı aldım,bunuda Kazen'e mesajla yazdım..
Oy istemek bu kadar normal ise neden bende yapmayayım demi..
Bu kadar emek var ortada,herkes en iyisini yapmak için çaba sarf etti..
Görülüyor ki,ilk olaydan sonra devamıda gelmiş bunun..
Kazanan arkadaşımız kim olursa olsun şimdiden tebrik ediyorum kendisini..
Bu ilk ve son olacak benim için,eğlenmek güzel bişeyler paylaşmak adına katıldım,ama bana göre hüsran oldu yaşananlar..
Kimmis oy isteyen yahu.cepten arastiramiyorum da.
Yarın yarışma sonuçlanıyor:) Hayırlı olsun:)
Sanırım aynı kişi, diğer herkes olduğu yer de sayıyor çün kü
Bosverin yahu.zaten yarisma yarin bitiyor.birinciliği etkilemeyecekse kendi haline birakin.etkileyecekse de vicdanina birakalim.sponsordan olmayalim yarisma bu kadar hareketlenmisken.
Evet yarışma yarın bitiyor Çok güzel başlamıştık nazar oldu
Bosverin yahu.zaten yarisma yarin bitiyor.birinciliği etkilemeyecekse kendi haline birakin.etkileyecekse de vicdanina birakalim.sponsordan olmayalim yarisma bu kadar hareketlenmisken.
Ben boş verdim canım, eğlenmeme bakıyorum
Uzak kaldım ama ara ara okuma fırsatı buldum.. harika bir yarışma bu Kazen de elinden geleni yaptı.. muhteşem bir ödül ve sponsorlukla enerji,renk ve keyif kattı yarışmaya.bu şekilde olumsuzlukları bence gündem de yorum yaparak tutmamak lazım..herşey çok güzel.emeği geçen ve bizleri bu keyifli ortamda buluşturan herkese çok teşekkür ediyorum.