Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ben sonuncu olaciğimRüyaya bak kesin ya eleniyorum,ya sonunucu oluyorum yada hediye bana geliyor süpriz hediyede bana gelebilir
Sen patronu rüyanda görmüşsün ..
Ben bizzat kendisiyle tanıştım 3 sene önce buluşma olmuştu kk'da
bence ben sonuncu olaciğim
ay ne güzel:26:bende istiyorum:84::84::84::84:
son zamanlarda çok dikkat çekici konular açıldı ondan olabilirsuperisi pişşştt kimseler yok ya napıyon? herkes bdv de sinirle geziniyo sanırım
son zamanlarda çok dikkat çekici konular açıldı ondan olabilir
şu an çoğu işte çoğu ev temizliğinde ondandırbi girdim okuym dedim .. kaç kız kaç dedim kendime abowww napıyom buralar çok ıssız ya .. gece coşuyor muhabbet o zamnda ben olmuyom ki :26:
Ahhh ahhhh zirvede bırakacaktım bu işi.Önceden ikincilik almış insansın otur oturduğun yerde dimi.Şimdi sondan kaçıncı olurum Allah bilir.
kimsecikler yok mu ?
bence ben sonuncu olaciğim
ay ne güzel:26:bende istiyorum:84::84::84::84:
Deme öyle deme,yemeğin çok güzeldi bi kerem hakszlık etme sakın
Ben varım hatta kahve bilem yaptım içelim diye
Hiç belli olmaz muzum
Tanıştık bilee hemde kalabalık idik
ben üniyi kazanıyım yine yapın olma mıböhüDeme öyle deme,yemeğin çok güzeldi bi kerem hakszlık etme sakın
Ben varım hatta kahve bilem yaptım içelim diye
Hiç belli olmaz muzum
Tanıştık bilee hemde kalabalık idik
Deme öyle deme,yemeğin çok güzeldi bi kerem hakszlık etme sakın
ben üniyi kazanıyım yine yapın olma mıböhü
muniş abla bekret konusuna bakıyo,çok kişi güme gitcekallahtan rahat durdum
ben rahat durduydum da yine kızarsauanım 40 olucakannem gene naptın diyecekmüdür çok fena kızmış peri.banlanacak çok kişi var demiş.baya bi geyik döndü konunun açıldığı gün.pöfff
Evet ben de katılıyorum sana çok güzeldi.Ama zirvede bırakacaksın bu işi.Gerçi birinciliğim yok olana kadar devam dimi.
aslında hepinizin pilavları çok güzel.çeşit çok olunca insna karar veremiyor hangisine oy vereceğini.en azından tadına baksak dımı
Evet canım hepimiz çok güzel pilavlar ekledik.Yine söylüyorum oylama sistemi çok çok yanlış.Değişse kimsenin hevesi gitmez,herkes her yarışmaya katılır.Benim de tadına çok bakmak istediğim pilavlar var.Vakit oldukça deneyeceğim artık:)aslında hepinizin pilavları çok güzel.çeşit çok olunca insna karar veremiyor hangisine oy vereceğini.en azından tadına baksak dımı
bencede böe yarışma mı oluurr tadına bakmak lazım
Artık uzaktan kedi gibi yalanacağız napalım.
Allahım sonuncu olmayı nasip edecek herhalde
ohh ellerine sağlık ablacım misss gibi nasılsın
ben üniyi kazanıyım yine yapın olma mıböhü
muniş abla bekret konusuna bakıyo,çok kişi güme gitcekallahtan rahat durdum
Evet ben de katılıyorum sana çok güzeldi.Ama zirvede bırakacaksın bu işi.Gerçi birinciliğim yok olana kadar devam dimi.
müdür çok fena kızmış peri.banlanacak çok kişi var demiş.baya bi geyik döndü konunun açıldığı gün.pöfff
aslında hepinizin pilavları çok güzel.
çeşit çok olunca insna karar veremiyor hangisine oy vereceğini.en azından tadına baksak dımı