- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 38
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
yastık tam senin zevkin kuzum konsepte uymuş beğendim
anahtarlıklarımız aynı bu arada
güle güle kullan canım yeni cicişlerini
canım hepsi çok şeker çok cicigüle güle kullan
Cok cici seyler almissin, güle güle kullan.
En zevkli alisveris ceyiz alisverisi bence, her aldigiyla bambaska hayaller kuruyor insan, paha bicilmez bir duygu.
ben bu topiği nasıl farketmemişimçok güzel şeyler almışsın tatlım bayıldım resmen aldıklarına çok zevkliydi topiğine bakmak zevkle takip ediceğim seni
Bayıldımmmmm çok güzeller güle güle kullanin
Salata servisinden bennde istiyorummmmnerden aldın
ayyyy o anahtarlıktan bende alcam bir kalpli bir evli 2 adet istiyorum çok güzeller canım en çok kırlenti sevdim ama ben nasıl görmemişim ayyy onun yanına yine o tarz lacivert kareli kırlentte çok güzel olur
benim de ne zamandır aklımdaydı gizoşummm görünce aldım hemenn bir de şirin magnetler vardı ama onlar bitti alana kadar yaa umarım gelir yineeben de onları kacırdım cunku
evet lacivert kırlent süper olurrrben alırken nereye koycagımı dusunerek aldım da, çalışma odamda lacivert köşe koltugum olcak sanırım onun uzerine dusunmustum ikimizde aynı renkleri yakıstırmısız
yanına baska kırlenletlerde alıcam zaten gizoşumm tek basına bırakmıcam onu dizicem değişik değişik
canım o mangnetlerden bende istiyorum ama sana iyi haber hemen hemen her hafta markafoni ve trendyol arasında o marka paslaşıyor ben sana sölerim canım çünkü anahtarlık ve magnet alcam bende ağustos ayında gördüm bunları ve herhaftada görmeye devam ediyorum alcaksın magnetleri
ohhh lacivert köşe koltuğuna çok süper yakışır canım ya bende bir adet country oda yapcağım ama ne alcağmı kafamda tam kararlaştırmadım evet muhakak başka başka krlentlere bak hattaha kendinde tasarlayıp kumaşla yaparsın canım çok güzel şeyler çıkabilir ortaya
cıvıl cıvıl bir ceyizin var canım ıyı gunlerde kullan ve eksıklerını kolaycacık tamamla inşallah :))
yuppiiiiii gizoşumm kesinn söyleee acayip gözüm kaldı çünkübişey değil alanlar kullanamıcak biyerlerine bişey olcak
annem de öyle dedi gizoşum bizde yaparız bu yastıklardan keşke almasaymıssın dedi hatta bende ona bakarak yaparız artık dedim
teşekkür ederim canımmm çokkk çokk Aminnnn
canım ben sölicem sana şirkete geldiğimde ilk iş site argesi
ayy evet varya araştırsan öyle hoş modeller varki kumaş alır puantiyeli yapar üstüne yama ytaparsın değişik tarz olur lacivert koltuğa kırmızı puantiyeli yastıkta çok güzel uyacaktır kesinlikle kumaş al canım düşünsene beyazın üstüne lacivert çiçekli motifler mor çiçekler yeşil yapraklar herşey lacivertle uyumlu olur kumaş bulmak şart
canım eskiden kadıköydeki salı pazarında kumaş pazarı da oluyodu hala vardır sanırımmm oraya bakmak lazımbenim bir arkadas ordan gercek fransız danteli parçası bulmustu biliyomusun hemde yok pahasına inanılmaz güzel bişeydi evine perde yaptı ondan şahane şahane
Bayıla Bayıla Aldığım Kapı Önü Aksesuarıveee Kenarları El İşi Dantel İşlemeli Havlum
Eki Görüntüle 354302 Eki Görüntüle 354303
Bayıla Bayıla Aldığım Kapı Önü Aksesuarıveee Kenarları El İşi Dantel İşlemeli Havlum
Eki Görüntüle 354302 Eki Görüntüle 354303
Amaannnn daaa amannnn bennn o süsü yirimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım nereden aldın çok güzeller havlu çok güzel