Cookie Çeyiz Telaşında :)

Canım Çok Güzeller Bayıldım Hepsine En çokta Amerikan Servis setine bayıldım nerden aldın çok güzelller :nazar:
güle güle kullan :KK16:

.

teşekkür ederim canımmm :KK16:

amerikan servis dekorekodan... :KK34:

Ay hepsi çok güzel çağlacım umarım güzel günlerde sevdiğinle birlikte kullanırsın canım :KK16:

amin tatlımmmm cok teşekkür ederim inşallah :KK16:

hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir:KK43:

hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir:KK43:

ben ordan bambu bıçaklarımı da almıstım canım daha önce ve sorunsuz geldiler... memnunum şimdilik yani bir şikayetim yok :KK1:

teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK16:

ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)

tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle:KK16::KK16::KK16:

ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)

ayy teşekkür ederim canımmm :KK16: buz torbası çok aşk dolu bişey zaten kalpli malpli :KK1: sen de güle güle kullan :KK19:

tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle:KK16::KK16::KK16:

teşekkürler tatlımmm :KK16:

hepsi çok güzel.

güzel günlerde kullanmanızı dilerim :)

teşekkür ederimmm canımm :KK16:

Topiğim çok ıssız kalmııış :KK9:

aşkımcığımla yaptığımız pazar günü çıkarmasından aldıklarımı ekliyeyim bari :KK1:

Banyo İçin Askılık

$1107588.jpg $bny.JPG

Bornozlar İçin Düşündüğümüz Banyo Askısı

$1107589.jpg $hnu.JPG

Mutfağımıza Aldığımız Metal Afiş :KK56:

$DSC00133 (600 x 450).jpg $DSC00128 (600 x 450).jpg

Yine Mutfağımıza Aldığımız Aşkımın Beğendiği Askımız

$DSC00137.jpg

Kokulu Askılar

$DSC00138 (600 x 450).jpg $DSC00140 (600 x 450).jpg

Kokteyl Çatalları

$DSC00142 (600 x 450).jpg

Eklentiler

• $recellik.JPG
    $recellik.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $sosluk.JPG
    $sosluk.JPG
    10,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $ksmetht.JPG
    $ksmetht.JPG
    18 KB · Görüntüleme: 86
  • $ksmtht2.JPG
    $ksmtht2.JPG
    20,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $kedii.JPG
    $kedii.JPG
    22,5 KB · Görüntüleme: 95
  • $boxx.JPG
    $boxx.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 91
güle güle kullanın kuzum zevkleriniz uyması ne güzel hep böyle devam eder inşş çok güzel vintage bi evin olucakkkk:KK69:

aaaaa o askılara bayıldım bir de kokuluymuş üstüne üstlük utanmadan :KK70: nerden aldın nerden aldın :KK70:

banyo askıları da şahaneymiş benzerini görmüştüm cemile'de mi bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. güle güle kullan hepsini :KK16:

canım bunların hepsi çok çok güzel banyo ve mutfak askılarına özellikle bayıldm nereden aldın güle güle kullan

güle güle kullanın kuzum zevkleriniz uyması ne güzel hep böyle devam eder inşş çok güzel vintage bi evin olucakkkk:KK69:

teşekkür ederim canımm :KK16: aayyy inşallah öle olurrr içinde mutlu olayım da :KK1:

zevklerimiz uyuyo cok sukurrrr benimkide meraklı bole seylere gezer benşe magaza magaza sıkılmaz :nazar: arada uyusmadıgımız yerler oluyo ama o kadarcık olur diyoruz :KK9:

aaaaa o askılara bayıldım bir de kokuluymuş üstüne üstlük utanmadan :KK70: nerden aldın nerden aldın :KK70:

banyo askıları da şahaneymiş benzerini görmüştüm cemile'de mi bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. güle güle kullan hepsini :KK16:

canım kokulu asklıklar mudo concept den, gül kokuyolar ama güllü pudra gibi bi kokusu var bende aldıktan sonra farkettim umarım dugune kadar gitmez kokuları :KK9:

canım bunların hepsi çok çok güzel banyo ve mutfak askılarına özellikle bayıldm nereden aldın güle güle kullan

teşekkür ederim gizoşummmm banyo askılıkları tepe home dan tatlım :KK34:

yastık tam senin zevkin kuzum konsepte uymuş beğendim:KK34:
anahtarlıklarımız aynı bu arada:KK16:
güle güle kullan canım yeni cicişlerini:KK54:

X