• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cookie Çeyiz Telaşında :)

Canım Çok Güzeller Bayıldım Hepsine En çokta Amerikan Servis setine bayıldım nerden aldın çok güzelller :nazar:
güle güle kullan :16:

.

teşekkür ederim canımmm :16:

amerikan servis dekorekodan... :34:

Ay hepsi çok güzel çağlacım umarım güzel günlerde sevdiğinle birlikte kullanırsın canım :16:

amin tatlımmmm cok teşekkür ederim inşallah :16:

hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir:(

hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir:(

ben ordan bambu bıçaklarımı da almıstım canım daha önce ve sorunsuz geldiler... memnunum şimdilik yani bir şikayetim yok :1:

teşekkür ederim güzel dileklerin için :16:

ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)

tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle:16::16::16:

ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)

ayy teşekkür ederim canımmm :16: buz torbası çok aşk dolu bişey zaten kalpli malpli :1: sen de güle güle kullan :29:

tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle:16::16::16:

teşekkürler tatlımmm :16:

hepsi çok güzel.

güzel günlerde kullanmanızı dilerim :)

teşekkür ederimmm canımm :16:

Topiğim çok ıssız kalmııış :9:

aşkımcığımla yaptığımız pazar günü çıkarmasından aldıklarımı ekliyeyim bari :1:

Banyo İçin Askılık

$1107588.jpg $bny.JPG

Bornozlar İçin Düşündüğümüz Banyo Askısı

$1107589.jpg $hnu.JPG

Mutfağımıza Aldığımız Metal Afiş :56:

$DSC00133 (600 x 450).jpg $DSC00128 (600 x 450).jpg

Yine Mutfağımıza Aldığımız Aşkımın Beğendiği Askımız

$DSC00137.jpg

Kokulu Askılar

$DSC00138 (600 x 450).jpg $DSC00140 (600 x 450).jpg

Kokteyl Çatalları

$DSC00142 (600 x 450).jpg

Eklentiler

• $recellik.JPG
    $recellik.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $sosluk.JPG
    $sosluk.JPG
    10,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $ksmetht.JPG
    $ksmetht.JPG
    18 KB · Görüntüleme: 93
  • $ksmtht2.JPG
    $ksmtht2.JPG
    20,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $kedii.JPG
    $kedii.JPG
    22,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $boxx.JPG
    $boxx.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 96
aaaaa o askılara bayıldım bir de kokuluymuş üstüne üstlük utanmadan :D nerden aldın nerden aldın :D

banyo askıları da şahaneymiş benzerini görmüştüm cemile'de mi bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. güle güle kullan hepsini :16:

güle güle kullanın kuzum zevkleriniz uyması ne güzel hep böyle devam eder inşş çok güzel vintage bi evin olucakkkk:69:

teşekkür ederim canımm :16: aayyy inşallah öle olurrr içinde mutlu olayım da :1:

zevklerimiz uyuyo cok sukurrrr benimkide meraklı bole seylere gezer benşe magaza magaza sıkılmaz :nazar: arada uyusmadıgımız yerler oluyo ama o kadarcık olur diyoruz :9:

aaaaa o askılara bayıldım bir de kokuluymuş üstüne üstlük utanmadan :D nerden aldın nerden aldın :D

banyo askıları da şahaneymiş benzerini görmüştüm cemile'de mi bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. güle güle kullan hepsini :16:

canım kokulu asklıklar mudo concept den, gül kokuyolar ama güllü pudra gibi bi kokusu var bende aldıktan sonra farkettim umarım dugune kadar gitmez kokuları :9:

canım bunların hepsi çok çok güzel banyo ve mutfak askılarına özellikle bayıldm nereden aldın güle güle kullan

teşekkür ederim gizoşummmm banyo askılıkları tepe home dan tatlım :34:

yastık tam senin zevkin kuzum konsepte uymuş beğendim:34:
anahtarlıklarımız aynı bu arada:16:
güle güle kullan canım yeni cicişlerini:54:

Back