Cookie Çeyiz Telaşında :)

ben de seni yirim pelinimmm :KK56: bayıldım ona yaa gorundugu gibi gelirse eger yastık olarak bile kullanırım :KK1:

madame coco nun sitesinden aldım canım onu annem aa gercek dantel bu dedi baktık hakkaten oleymiş el örmesiymiş, harika seyler var malesef cogu tükenmiş bunun kahvrengisi de muhtesemdi ama bitmiş, devamlı takibimde kalmalı bundan böyle burası

tarz şeyler var :KK1: en kısa zamanda kahverengisiini de alıcam bu bebeğin :KK1:

canım çok saol görünce markafoni madam cocoya deli gibi baktım ama aklıma sitesine bakmak gelmedi olsa olsa madem coco olur dedim zaten bende çok çok beğendim çok sade bakıyorum saolasın canım

canım çok saol görünce markafoni madam cocoya deli gibi baktım ama aklıma sitesine bakmak gelmedi olsa olsa madem coco olur dedim zaten bende çok çok beğendim çok sade bakıyorum saolasın canım

rica ederim canımmmm :KK16: bitmemiştir umarımm kap bitane hemen fiyatıda cok iyi cunku :KK9:

çağlammmmm yeni görüyorummm ben senin cicilerii hepsi birbirinden güzel yaaa nası heveslendim şuan ben bişiler almak için :KK1:
inekli çaydanlıgına bittim amaa:KK16: hepsinin gülee güle kullanınn canım benimmm:KK16:

Caglacimmmm harika herseyin zaten senin zevkine ve tarzina bayiliyorum hepsi ayri ayri guzel ama en cok banyo askiliklarini begendim nerden aldin cnm?

Insallah herseyini saglikli mutlu ve huzurlu gunlerde kullanirsinnn:naz:nazar:ar::KK19:

Caglacimmmm harika herseyin zaten senin zevkine ve tarzina bayiliyorum hepsi ayri ayri guzel ama en cok banyo askiliklarini begendim nerden aldin cnm?

Insallah herseyini saglikli mutlu ve huzurlu gunlerde kullanirsinnn:naz:nazar:ar::KK19:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim fatosummm bende senin zevkine hayranımmm biliyosunn :KK1: askılıklar Tepe Home'dan balımmm :KK16::KK16:

HANIMLAR dikkaaat lütfeennn BU TAKIMLARI GÖREN insanlık namına bana haber versin :KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 355609 Eki Görüntüle 355610

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim fatosummm bende senin zevkine hayranımmm biliyosunn :KK1: askılıklar Tepe Home'dan balımmm :KK16::KK16:

HANIMLAR dikkaaat lütfeennn BU TAKIMLARI GÖREN insanlık namına bana haber versin :KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 355609 Eki Görüntüle 355610

Canım araştırdım buldum luyano'nunmuş sitesine girince ürünlerimizden katalog deyip franzı seçeceksin ama fiyat konusunda bir bilgim yok :))

çağlaaammmm bayıldım ben senin çeyizine ve berfinin 'çağlayı da kaybettik' yorumuna :)

hepsi çok şeker çok cici çok aşk dolu :KK16:

çeyizin çok güzel canım herşeye bayıldım:KK16: o askıları listeme ekledim :KK1:
güle güle kullan :KK16:

herşey harika çok güzel çok beğendim..ağız tadıyla kullanmak nasip olsun canım

çağlaaammmm bayıldım ben senin çeyizine ve berfinin 'çağlayı da kaybettik' yorumuna :)

hepsi çok şeker çok cici çok aşk dolu :KK16:

teşekkür ederim nurayımmmm daha cicileri senin olsun inşallahhhh :KK16:

:nazar: çok tatlı hepsi ayrıca anahtarlıklar çok hoş ya o nerdendi :) :nazar:

teşekkür ederim prensescim anahtarlıklar markafoniden kampanyalarının takip edersen illa ki denk gelirsin :KK34:

çeyizin çok güzel canım herşeye bayıldım:KK16: o askıları listeme ekledim :KK1:
güle güle kullan :KK16:

teşekkür ederimmmm :KK16::KK16:

herşey harika çok güzel çok beğendim..ağız tadıyla kullanmak nasip olsun canım

amin canım çok teşekkürlerrrr inşallah hepimiz aşkla kullanalımmm:KK16:

spagetti tencere bayıldımmm canımm :KK31:
mudonun sitesine baktım ama bulamadım,ilk fırsatta gidip bakıcam.
Bayıldım çeyizlerine,Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Bende 2013 geliniyim başladım,takipteyim :KK31:

X