Cookie Çeyiz Telaşında :)

spagetti tencere bayıldımmm canımm :KK31:
mudonun sitesine baktım ama bulamadım,ilk fırsatta gidip bakıcam.
Bayıldım çeyizlerine,Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Bende 2013 geliniyim başladım,takipteyim :KK31:

seni sözlenecek kızlar topiğinden hatırlıyorum kıyafet arıyordun sanırım :KK1: ne oldu istediler mi canım seni?

teşekkür ederim iyi dileklerin için bitirdiğimiz günleri de görürüz inşallah hep beraber :KK16:

bugün yine ciciler aldık ufak tefek annişimleee birazdan karşınızdaaa :KK1:

Tikky Kız Serisinden Kız Arkadaşlarım Geldiğinde Kullanmak Üzere Yaptığım Mini Set

$DSC00145 (600 x 450).jpg $DSC00150 (600 x 450).jpg

Kedili Saklama Kavanozu ve Kedili Su Bardağı (6'lı)

$DSC00152 (505 x 600).jpg $DSC00155 (560 x 600).jpg

Rattan Çekmece İçi Kaşıklık ( Anneciğin tavsiye üzerine 2 Tane aldım :) )

$1_738.jpg $2_696.jpg

Tikky Kız Serisinden Kız Arkadaşlarım Geldiğinde Kullanmak Üzere Yaptığım Mini Set

Eki Görüntüle 360290 Eki Görüntüle 360291

Eki Görüntüle 360292 Eki Görüntüle 360293

Eki Görüntüle 360294 Eki Görüntüle 360295

canım yeni cicilerinde çok güğzel tikky kızı nereden aldın canım bende onu beğeniyorum

Eki Görüntüle 360290 Eki Görüntüle 360291

Eki Görüntüle 360292 Eki Görüntüle 360293

Eki Görüntüle 360294 Eki Görüntüle 360295

Güle güle kullan tatlımm.. Senn o Kedili Su bardağını nerdennn aldınnnn nası kaçırdım benn onu.. bende almamlıyımm hemenn :96:

canım yeni cicilerinde çok güğzel tikky kızı nereden aldın canım bende onu beğeniyorum

teşekkür ederim canımmmm

Tikky kızı marketten aldım canım, atakentte işimiz vardı dün oraya geçmiştik ordaki çağrı market şubesine su almaya girdim tabakları alıp çıktım kenarda köşede kalmışlardııı :KK16::KK16:

güle güle kullan canımmmmm:KK16:

teşekkür ederim balımmm :KK16::KK16:

seni sözlenecek kızlar topiğinden hatırlıyorum kıyafet arıyordun sanırım :KK1: ne oldu istediler mi canım seni?

teşekkür ederim iyi dileklerin için bitirdiğimiz günleri de görürüz inşallah hep beraber :KK16:

bugün yine ciciler aldık ufak tefek annişimleee birazdan karşınızdaaa :KK1:

mayıs 13 diye kararlaştırıldı canım son tarih :KK9:

Güle güle kullan tatlımm.. Senn o Kedili Su bardağını nerdennn aldınnnn nası kaçırdım benn onu.. bende almamlıyımm hemenn :96:

canım paşabahçenin o bardaklar paşabahçe satan her yerde bulabilirsin ürünlerini satan bir dükkandan aldım ben, teşekkür ederimmm :KK16:

Çağlammmm çok şekerlerrrkiii:KK69: Güle gülee kullan kurabişimmmmmmmmm:KK16:

teşekkür ederim ballı turtaaaaaaaaaaammm :KK16::KK16:

mayıs 13 diye kararlaştırıldı canım son tarih :KK9:

ayy çok sevindim bişey kalmamış hadi inşallah tamamına erdiği günler de çabucak gelsin :KK16:

ayy canım çok beğendim
çok modern şeyler almışşşsınnn:)
hele anahtalığa bayıldımmmmmm:) allah güle güle kullanmak nasipp etsinnn

Bugün günün yıldızı kesinlikle indirimden kaptığım canımm English Home Yatak Örtümdüüüü :KK16: Gizoşuma teşekkürler :KK16:

Yatak Örtüsü

Eki Görüntüle 361047

Kitap Standı ( Mutfağıma koymak üzere alındı, yemek yapmayı bilmeyen bir gelin adayı olarak mutfağımda vazgeçilmezim ve baş tacım olacak YEMEK KİTABImın süslü tahtı kendileri :KK9::KK9:)

$DSC00157 (489 x 600).jpg $DSC00164 (600 x 540).jpg

Kucak Tepsisi (Tamamen Üzerindeki Resme Vuruldum :KK55: )

$DSC00166 (600 x 450).jpg $DSC00167 (600 x 487).jpg

Bugün günün yıldızı kesinlikle indirimden kaptığım canımm English Home Yatak Örtümdüüüü :KK16: Gizoşuma teşekkürler :KK16:

Yatak Örtüsü

Eki Görüntüle 361047

Kitap Standı ( Mutfağıma koymak üzere alındı, yemek yapmayı bilmeyen bir gelin adayı olarak mutfağımda vazgeçilmezim ve baş tacım olacak YEMEK KİTABImın süslü tahtı kendileri :KK9::KK9:)

Eki Görüntüle 361050 Eki Görüntüle 361051

Kucak Tepsisi (Tamamen Üzerindeki Resme Vuruldum :KK55: )

Eki Görüntüle 361052 Eki Görüntüle 361053

Canım hayırlı olsun çok çok iyi yapmışsın bugün %50 indirimden yararlanmak süper oldu ben de aldım, çok mutluyum :KK9::KK9: Güle güle kullanalım inşallah :KK16:

aaaaaaaaaaaa inanmıyorum ayyyyy benim beğendiğimden almışssın bende dedim çağlam daha güzelini bulur die seni seviyorum ne güzel şeler almışssın ahhh ahhh keşke mutfağım belli olsa ev bellli olada bende kitap standını alsaydom ne minnoş demi yatak örtüsü

Harrikaa şeylerr almışsınn Çağlammmmm:KK16::KK16:
Mükemmelll herşeyy güle gülee kullan minnoşummmm:))

Buu aradaa yemek yapmayı bilmeyen bi diğer gelin adayı daaa bennn:76:

Çeyizcikleri alıorz yok şu yemek takımı yok bu tencere dieee amaaa bakalım içindeki yemeklerr nasıl olacakkk:KK9::KK52::KK9:

Canım hayırlı olsun çok çok iyi yapmışsın bugün %50 indirimden yararlanmak süper oldu ben de aldım, çok mutluyum :KK9::KK9: Güle güle kullanalım inşallah :KK16:

amin canımmm :KK16: bence de süper olduuu hala inanamıyorum yaniii çok güzel oluyo bu fırsatlar yaaa :KK1:

aaaaaaaaaaaa inanmıyorum ayyyyy benim beğendiğimden almışssın bende dedim çağlam daha güzelini bulur die seni seviyorum ne güzel şeler almışssın ahhh ahhh keşke mutfağım belli olsa ev bellli olada bende kitap standını alsaydom ne minnoş demi yatak örtüsü

canım yaa bence engüzellerinden biriydi zaten minnoş ötesi hem deee :KK16::KK16:

ay gizoooş o standa annem de bayıldı bugun gidip kendine de alıcakmıs, ben kitap koymam ama nihale kesme tahtası falan konur dedi :KK1: bende seni seviyorumm balımmmmm çok teşekkür ederim tekrar iyiki paylaştınn :KK19::KK19: iyi gidiyoruz bu çeyiz işinde dediğin gibi :KK1:

Harrikaa şeylerr almışsınn Çağlammmmm:KK16::KK16:
Mükemmelll herşeyy güle gülee kullan minnoşummmm:))

Buu aradaa yemek yapmayı bilmeyen bi diğer gelin adayı daaa bennn:76:

Çeyizcikleri alıorz yok şu yemek takımı yok bu tencere dieee amaaa bakalım içindeki yemeklerr nasıl olacakkk:KK9::KK52::KK9:

:KK60: aynen yaaa bakalım ne "güzellikler" pişirebilcez, aşkım diyoki sana doğum gününde yemek kitapları alıcam en manalı hediye :KK60:

teşekkr ederim bu arada turtamm :KK16:

çağlam çok şirinler yaa hepsi ya Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm:KK16::KK19:

amin balımmmmm inşallah :KK16::KK16:

güle güle kullan:nazar: english home sayemizde stoklarını tüketti:KK52:

teşekkür ederimmmm canımm :KK16::KK16:

valla aynen öyle oldu köşeyi bir kez daha dönmüştür heralde :KK60:

whuhuhuhuhuhu çok beğendim hepsinide:KK52::KK52::KK52: Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bende nasip olursa 2013 geliniyim çeyiz telaşı bendede var :KK37:

X