- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Canım Çok Güzeller Bayıldım Hepsine En çokta Amerikan Servis setine bayıldım nerden aldın çok güzelller
güle güle kullan
.
Ay hepsi çok güzel çağlacım umarım güzel günlerde sevdiğinle birlikte kullanırsın canım
hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir
ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)
tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle
hepsi çok güzel.
güzel günlerde kullanmanızı dilerim :)
güle güle kullanın kuzum zevkleriniz uyması ne güzel hep böyle devam eder inşş çok güzel vintage bi evin olucakkkk
aaaaa o askılara bayıldım bir de kokuluymuş üstüne üstlük utanmadannerden aldın nerden aldın
banyo askıları da şahaneymiş benzerini görmüştüm cemile'de mi bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. güle güle kullan hepsini
canım bunların hepsi çok çok güzel banyo ve mutfak askılarına özellikle bayıldm nereden aldın güle güle kullan
yeni cicilerin hayırlı olsunn :)) banyo askılıklarını unutmuştum benn :))
listemde yoktu hemen ekliyorum :))
yatak örtülerimiz aynı. hepsi de çok güzel. güle güle kullan.