Cookie Çeyiz Telaşında :)

Canım Çok Güzeller Bayıldım Hepsine En çokta Amerikan Servis setine bayıldım nerden aldın çok güzelller
güle güle kullan

.

teşekkür ederim canımmm

amerikan servis dekorekodan...

Ay hepsi çok güzel çağlacım umarım güzel günlerde sevdiğinle birlikte kullanırsın canım

amin tatlımmmm cok teşekkür ederim inşallah

hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir

hepsi çok güzeller canım..iyi günlerde kullanın..dekorekoya ben de üye oldum şimdi ve alışveriş bile yaptım:)sen memnun kaldın mı roadaki alışverişinden?umarım kırılmadan gelir

ben ordan bambu bıçaklarımı da almıstım canım daha önce ve sorunsuz geldiler... memnunum şimdilik yani bir şikayetim yok

teşekkür ederim güzel dileklerin için

ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)

tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle

ne güzel bi çeyiz kız bu böyle çok şirin çok tatlı mıknatısına bayıldım ve açaçığına:) buztorbamızda aynı bu arada:)

ayy teşekkür ederim canımmm buz torbası çok aşk dolu bişey zaten kalpli malpli sen de güle güle kullan

tatlım cok orjınal seyler almıssın bayıldımmmm herseyın cok guzel askla huzurla mutlulukla kulanman dılegıyle

teşekkürler tatlımmm

hepsi çok güzel.

güzel günlerde kullanmanızı dilerim :)

teşekkür ederimmm canımm

Topiğim çok ıssız kalmııış

aşkımcığımla yaptığımız pazar günü çıkarmasından aldıklarımı ekliyeyim bari

Banyo İçin Askılık

Bornozlar İçin Düşündüğümüz Banyo Askısı

Mutfağımıza Aldığımız Metal Afiş

Yine Mutfağımıza Aldığımız Aşkımın Beğendiği Askımız

Kokulu Askılar

Kokteyl Çatalları

Eklentiler

• $recellik.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $sosluk.JPG
    10,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $ksmetht.JPG
    18 KB · Görüntüleme: 86
  • $ksmtht2.JPG
    20,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $kedii.JPG
    22,5 KB · Görüntüleme: 95
  • $boxx.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 91
güle güle kullanın kuzum zevkleriniz uyması ne güzel hep böyle devam eder inşş çok güzel vintage bi evin olucakkkk

aaaaa o askılara bayıldım bir de kokuluymuş üstüne üstlük utanmadan nerden aldın nerden aldın

banyo askıları da şahaneymiş benzerini görmüştüm cemile'de mi bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. güle güle kullan hepsini

canım bunların hepsi çok çok güzel banyo ve mutfak askılarına özellikle bayıldm nereden aldın güle güle kullan

güle güle kullanın kuzum zevkleriniz uyması ne güzel hep böyle devam eder inşş çok güzel vintage bi evin olucakkkk

teşekkür ederim canımm aayyy inşallah öle olurrr içinde mutlu olayım da

zevklerimiz uyuyo cok sukurrrr benimkide meraklı bole seylere gezer benşe magaza magaza sıkılmaz arada uyusmadıgımız yerler oluyo ama o kadarcık olur diyoruz

canım kokulu asklıklar mudo concept den, gül kokuyolar ama güllü pudra gibi bi kokusu var bende aldıktan sonra farkettim umarım dugune kadar gitmez kokuları

canım bunların hepsi çok çok güzel banyo ve mutfak askılarına özellikle bayıldm nereden aldın güle güle kullan

teşekkür ederim gizoşummmm banyo askılıkları tepe home dan tatlım

yeni cicilerin hayırlı olsunn :)) banyo askılıklarını unutmuştum benn :))

listemde yoktu hemen ekliyorum :))

yastık tam senin zevkin kuzum konsepte uymuş beğendim
anahtarlıklarımız aynı bu arada
güle güle kullan canım yeni cicişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…