Cookie Çeyiz Telaşında :)

çok güzel :) güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :KK34: Bu arada süt şişen ve deteran kutun uzun zamandır benimde aklımda olup çok beğendiğim 2 ürün fırsat bulamadım bi türlü almak için ama alacağım insallah :KK1:

teşekkür ederim tatlımmmm aminnn, en kısa zamanda alırsın umarım çok şekerler :KK16:

amin sağol canım iyi dileklerin duaların için.. :KK16:

rica ederim tatlım inşallah tez zamanda gerçekleştiklerini görmek de nasip olur :KK34:

Hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Aldıkların gibi cıvıl cıvıl renkli bir evliliğin olsun.:KK54::KK54::KK54:

amin canım çok teşekkür ederim güzel dileğin içinnnn :81:

tam benim tarzım :KK16:
hepsi çok güzelmiş
hayırlı olsun canım takip edeceğim :KK66:
daha nice cici şeyler alasın aşkla,mutlulukla kullanasın inş :KK19:

Kurabiyeminnn çeyizleri çok güzelkiiiiiii:KK16: Çağlamm hepsine bayıldım nası cicili bicili şeyler, hakikaten evin yaşayacak tatlımm yaa:KK16: Allah güzel güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah balımm benimmm:KK16:

Çok orjinal şeyler almıssın canım,cıvıl cıvıl bir mutfağın olucak kesinlikle,güzel ve mutlu günlerde kullanırsın inş.devamını bekliyoruz:KK55:

tam benim tarzım :KK16:
hepsi çok güzelmiş
hayırlı olsun canım takip edeceğim :KK66:
daha nice cici şeyler alasın aşkla,mutlulukla kullanasın inş :KK19:

teşekkürler canım beğenmene sevindimmmm güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler AMİNNN :KK16:

Kurabiyeminnn çeyizleri çok güzelkiiiiiii:KK16: Çağlamm hepsine bayıldım nası cicili bicili şeyler, hakikaten evin yaşayacak tatlımm yaa:KK16: Allah güzel güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah balımm benimmm:KK16:

peliniiimmmmmm balımmmmmmmmm topiğime gelmişşş hoşgelmişşş :KK19::KK19::KK19: inşallah öyle olur tatlım herseyden onemlisi inşallah hepimizin her daim aşkla yaşayan evleri olur, AMİNNNNN güzel dileklerine inşallah :KK19::KK16:

Çok orjinal şeyler almıssın canım,cıvıl cıvıl bir mutfağın olucak kesinlikle,güzel ve mutlu günlerde kullanırsın inş.devamını bekliyoruz:KK55:

AMİN tatlımmmmm:KK19:

inşallah teşekkür ediyorumm :KK16:

Amerikan Servisi ve Bardak Altlıkları

$untitled.JPG

Kalpli Reçellikler ve Sosluklar

$recellik.JPG $sosluk.JPG

Peynir Tahtası ve Tereyağı, Peynir ve Rokfor Bıçakları

$ksmetht.JPG $ksmtht2.JPG

Kedili Kesme Tahtası ve Çizme Saklama Kutusu

$kedii.JPG $boxx.JPG

güle güle kullan tatlım hepsini bunları nerden aldım cnm çok şekerler

dekorekodan canım o

teşekkür ederimmmmm tatlımmm :KK16:

Bayıldım hepsine gerçekten çok tatlılar. Güle güle kullan:nazar::nazar::KK16::KK16:

teşekkür ederimmmm canımm :KK16:

herşeyin çok cici maşallah :) yatak örtünün markası nedir tatlım çok beğendim..

teşekkür ederim canım.... örtünün markası Taç

Harmony Colorful modeli :KK16:

Son düzenleme:
Canım Çok Güzeller Bayıldım Hepsine En çokta Amerikan Servis setine bayıldım nerden aldın çok güzelller :nazar:
güle güle kullan :KK16:

.

X