-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
ben de seni yirim pelinimmmbayıldım ona yaa gorundugu gibi gelirse eger yastık olarak bile kullanırım
madame coco nun sitesinden aldım canım onu annem aa gercek dantel bu dedi baktık hakkaten oleymiş el örmesiymiş, harika seyler var malesef cogu tükenmiş bunun kahvrengisi de muhtesemdi ama bitmiş, devamlı takibimde kalmalı bundan böyle burası
tarz şeyler varen kısa zamanda kahverengisiini de alıcam bu bebeğin
canım çok saol görünce markafoni madam cocoya deli gibi baktım ama aklıma sitesine bakmak gelmedi olsa olsa madem coco olur dedim zaten bende çok çok beğendim çok sade bakıyorum saolasın canım
Bebiklermmm bende hemen bakıormm Madam Coco'yaaaa
sen dha duryomusunnn turtaaammm ben peloş da okumuş ve ucmustur diyodummm
Caglacimmmm harika herseyin zaten senin zevkine ve tarzina bayiliyorum hepsi ayri ayri guzel ama en cok banyo askiliklarini begendim nerden aldin cnm?
Insallah herseyini saglikli mutlu ve huzurlu gunlerde kullanirsinnn:nazar:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim fatosummm bende senin zevkine hayranımmm biliyosunnaskılıklar Tepe Home'dan balımmm
HANIMLAR dikkaaat lütfeennn BU TAKIMLARI GÖREN insanlık namına bana haber versin
Eki Görüntüle 355609 Eki Görüntüle 355610
Canım araştırdım buldum luyano'nunmuş sitesine girince ürünlerimizden katalog deyip franzı seçeceksin ama fiyat konusunda bir bilgim yok :))
çağlaaammmm bayıldım ben senin çeyizine ve berfinin 'çağlayı da kaybettik' yorumuna :)
hepsi çok şeker çok cici çok aşk dolu
çok tatlı hepsi ayrıca anahtarlıklar çok hoş ya o nerdendi :)
çeyizin çok güzel canım herşeye bayıldımo askıları listeme ekledim
güle güle kullan
herşey harika çok güzel çok beğendim..ağız tadıyla kullanmak nasip olsun canım
Canım araştırdım buldum luyano'nunmuş sitesine girince ürünlerimizden katalog deyip franzı seçeceksin ama fiyat konusunda bir bilgim yok :))
Gerçekten çok orijinal ve çok ciciler. ACABA FİYATLARI NASIL Kİ?
çok pahalı canım sadece sütlüğü 500 lira falandı sanırım