- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
berf kimler neler neler alıyor kız sen neden eksik kalasın vallla al kuzum alll esas bunların modası geçmiyor
canım modası geçer diye deil. alsam annem görse utanırım. anneme çeyiz için aldım demek utandırır beni:) son alacagım şeylerden biri o.. alırım adettendir diye. giyebilirmiyim bilmiyorum. şuan bile sütyenim ya siyah yada beyaz olmuştursevmiom diğerlerini
berf utanma kız zaten çeyiz yapıyorsun evden gitmeye bir adım yaklaşıyorsun gecelikti çamaşırdan hiç utanma benm hep renk renk o sebeğten ki annemede indirimi söledim al tamam dedi harçlık verdi bide çünkü gereksiz birşey değil ona göre böyle şeyler alabilirim abartmamak şartıyla ama ben abarttım biraz
sende o zaman krem siyah beyaz çamaşırlar alll kız ne alsan kardır ben cıvıl cıvıl çoraplar bilem aldım yahuu :))))))))
gizom güle güle kullan sen de... biz artık zaten beraber gezerken alıcakmısız emir buyuk yerden geldiböğürtlen paşamız öyle istiyor
berfo utanılacak ne var ayolher genc kızın basına gelir
yemek takımına ba-yıl-dım. karacadan daha önce almış olduğum için pişmanım şu andabernardo da vardı galiba bu model, her gördüğümde bir daha pişman oluyorum sen de bernardodan mı aldın acaba? indirime fln girdiğini görsem gider alırım, günlük takım olarak. bide fiyatı nedir, söylersen çok sevinirim..
diğer parçalarda çok hoş bu arada, güle güle kullan..:)
Ondan önce ben cevap vereyim :) canım bernardodan ben de aldım da aynısından. çatak bıçak takımıyla berabaer 1500 tlydi.şimdi sitesine baktım 1700 tl diyor[/QUOTE
almak için bütçemi zorlıcam inşşş :) tşkler cvp için canımm :)
Ondan önce ben cevap vereyim :) canım bernardodan ben de aldım da aynısından. çatak bıçak takımıyla berabaer 1500 tlydi.şimdi sitesine baktım 1700 tl diyor[/QUOTE
almak için bütçemi zorlıcam inşşş :) tşkler cvp için canımm :)
İnşallahhh alırsınn canımmmmm
tavanın markası ve fiyatı nedir cookie
teşekkür ederim senemmcim
tatlım markası korkmaz modeli de bambino amore diye geciyor
sanırım 23 liraya aldım... yalnız baya minnak bir şey bu avucunun içi kadar tek kişilik yumurta yapabilirsin yani
en azından kenarları yüksek. benim aldığım dandik şey kenarlarından taşırıyorbakayım buna ben, romantikliğime engel teşkil ediyor kalpli olmayan tavalar
Selam tatlımm,
Çeyizlerinin tamamına bakamadım ama hepsine bakıcambaktıklarım bile çok güzeller
Güle güle sağlıkla, mutlulukla kullan canm herbirini
Buarada günlük yemek takımını nerden aldın?