Cookie Çeyiz Telaşında :)

berf kimler neler neler alıyor kız sen neden eksik kalasın vallla al kuzum alll esas bunların modası geçmiyor

canım modası geçer diye deil. alsam annem görse utanırım. anneme çeyiz için aldım demek utandırır beni:) son alacagım şeylerden biri o.. alırım adettendir diye. giyebilirmiyim bilmiyorum. şuan bile sütyenim ya siyah yada beyaz olmuştur sevmiom diğerlerini

berf utanma kız zaten çeyiz yapıyorsun evden gitmeye bir adım yaklaşıyorsun gecelikti çamaşırdan hiç utanma benm hep renk renk o sebeğten ki annemede indirimi söledim al tamam dedi harçlık verdi bide çünkü gereksiz birşey değil ona göre böyle şeyler alabilirim abartmamak şartıyla ama ben abarttım biraz

sende o zaman krem siyah beyaz çamaşırlar alll kız ne alsan kardır ben cıvıl cıvıl çoraplar bilem aldım yahuu :))))))))

sonradan alcagım şeyler:) alırsam çok utanırım gerçkten:):):)

gizom güle güle kullan sen de... biz artık zaten beraber gezerken alıcakmısız emir buyuk yerden geldi böğürtlen paşamız öyle istiyor

berfo utanılacak ne var ayol her genc kızın basına gelir

ohh cok şükürrr tüm ögleden sonra mı harcadım ama baktım topiginin tüm sayfalarınaaa incele inceleye sindire sindiree :))
yaa ne güzel şeyler bunlar yaaa aklımı başımdan aldınn sayende baya fikir edindim ve baya bi telaşa kapıldım benim dğn nisan sonu gibi ve ben hala ne gelinliğime karar verdim ne ev bakabildimm yani anlayacagın mobilyalarda duruoo :))
tarzın cok hoş demiştim dünde benzioruz ama sen cok daha iddaalısın ben bu kadar country yapamam evimii ama özenmedim de değill aklım gitti evini dizmeye başlasan cok cok merak ediorumm nası olacak dieee...
ve gelinliğinidee atarsna sewinriimm :) ve gelin arabası tam anlamıyla muhteşemm cok cokk mutlu olunn inşş
artık bende burdayımm ck gec keşfettim topigini ama artık sıkı bir takipcisiyim bugünkü performanstan bellii oldu sanırım :)))
bende cok özendim bu arada böle bir topigim olsun isterdim ama yapamam sanırımm yaa (

yemek takımına ba-yıl-dım. karacadan daha önce almış olduğum için pişmanım şu anda bernardo da vardı galiba bu model, her gördüğümde bir daha pişman oluyorum sen de bernardodan mı aldın acaba? indirime fln girdiğini görsem gider alırım, günlük takım olarak. bide fiyatı nedir, söylersen çok sevinirim..

diğer parçalarda çok hoş bu arada, güle güle kullan..:)

Ondan önce ben cevap vereyim :) canım bernardodan ben de aldım da aynısından. çatak bıçak takımıyla berabaer 1500 tlydi.şimdi sitesine baktım 1700 tl diyor

bkb cimm tatlımm güzel yorumlarn için tesekkur ederim bakan gözlerine saglık buldugum her parcayı toplamaya calısıyorum işte kuzum begendigim önemli olan bir araya getirmek umarım o kısmı da becerebilirm ortaya nasıl bir ev cıkacak bende cok merak ediyorum

nejlacım cevap vermiş zaten seyma sende alırsın inşallah ben takımımı cok begeniyorum

alıp da ekleyemediklerim var onları ekliyim bari bu arada

Aşkıma aşk dolu kahvaltılar hazırlamak için özel olarak alındı efenim
yanındaki de Pizza, börek bıçağı ....şekline kandım umarım güzel kesiyordur
,

Bu da böyle uzun bir servis tabağı anneciğim almış

teşekkür ederim senemmcim

tavanın markası ve fiyatı nedir cookie

tatlım markası korkmaz modeli de bambino amore diye geciyor

sanırım 23 liraya aldım... yalnız baya minnak bir şey bu avucunun içi kadar tek kişilik yumurta yapabilirsin yani

teşekkür ederim senemmcim

tatlım markası korkmaz modeli de bambino amore diye geciyor

sanırım 23 liraya aldım... yalnız baya minnak bir şey bu avucunun içi kadar tek kişilik yumurta yapabilirsin yani

en azından kenarları yüksek. benim aldığım dandik şey kenarlarından taşırıyor bakayım buna ben, romantikliğime engel teşkil ediyor kalpli olmayan tavalar

Selam tatlımm,

Çeyizlerinin tamamına bakamadım ama hepsine bakıcam baktıklarım bile çok güzeller

Güle güle sağlıkla, mutlulukla kullan canm herbirini

Buarada günlük yemek takımını nerden aldın?

en azından kenarları yüksek. benim aldığım dandik şey kenarlarından taşırıyor bakayım buna ben, romantikliğime engel teşkil ediyor kalpli olmayan tavalar

o konuda haklısın çok aşklı bir tava annem bile görünce aşkınız tavaların bile şeklini değiştirmiş, ne yapacağım ben sizinle böyle diye güldü

çok şirincik kahvaltılar olur eminim hatta minik krepler yapabilirim bile paşacanıma

teşekkür ederim canımmm

bernardodan aldım jardin modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…