Cookie Çeyiz Telaşında :)

çağlaaa çamaşırlara bayıldım bittimmmm
nirden aldın aceba

La Senzadan kusummmm... su ara kampanyası var... ben bir de kupon almıstım onu da kullandım baya uygun oldu ne zamandır La Senza'nın ciciklerinde gözüm vardı zaten

aşkıcıgım da yeni yıl hediyem olsun sevgilim al dedi hemen kaptım.. daha ne cicikler vaaar orada yavas yavas alıcam hepsindennn

internet sitesinden aldım ben... magazaya gitmeye usendim sitesinden bakabilirsin kuzum

çağla sonunda aldınmı kuzum bende mağazaya gitmeye üşeniyorum kuponlumu kuponsuzmu alsam die düşünüyorum sütyen alacağım sadece sneinkilerde çok cicik güle güle kullan canım

çağla sonunda aldınmı kuzum bende mağazaya gitmeye üşeniyorum kuponlumu kuponsuzmu alsam die düşünüyorum sütyen alacağım sadece sneinkilerde çok cicik güle güle kullan canım

evet kusum aldımmmm nişanlıcıgım gaza getirdi

kuponun tarihi 31 aralık son bebişimmm kullanman gerek zaten o zamana kadar alcakların varsa topla derim

netten ilk defa iç çamasırı alıorum bakalım umarım sorun yasamam

Çağlam ben de netten baktım da bazıalrında beden bulamadım.

bi de şu kupon ne kuponudur???

pastaaammmmmmmmmmmm vuhuuooowwww diiyooruuummm

ben de öyle diyorum pastammmmmmmmmm

bekleyin beni La Senzalı geceler aaahahahaha

Çağlam ben de netten baktım da bazıalrında beden bulamadım.

bi de şu kupon ne kuponudur???

ben de bazı begendiklerimde bulamadım Lavimmmm hep S beden aldım minik popoma

markapon la senza kuponu veriyordu kusum 5 liraya...50 lira.. sitesindeki kampanyaya ek olarak bunu da kullanabiliosun ikisinden de yararlandım ben

çağloşum sen kadar zayıf olmasam da ben de S giyiuorum,hadi çok mecbur kalsam m de alırım da hep mi beğendiklerim xl...

ayrıcana 150 tlye kullanabilirmişim kuponu,100 tl daha beni aşar. daha geçen gün aldım Anıl'dan bi dünya.

aslında sevgilicik hediye eder bayıla bayıla kendisi seçmek kaydıyla da adama böbrek taşı derdinde ben don derdinde olmaz yani

yaa benimde cok begendiklerim de hep xl kalmıstııııı sonra kampanya değiştirdim orda buldummm bişeyler...

ay koptummm benimki kendisi secmedi ama illa görmek istedi resimlerini attım... adamcagızım kalpten gidiyordu dediim ohoooov sen daha bunlarla böyle oluyosannn...

benimki de iş yani 2 aydır denizin ortasında sevgilisinin sesine bile hasret kalmıs adama don gömlek gösteriyorum

firar edip yüze yüze gelecekti neredeyse

walla çin işkencesi diye buna diyorlar herhalde çağlammm

zavallı enişte kendinden geçmiştir

gerçi onun da tadı başka,bizimkine gösterdim aldıklarımı böbrek sancısının içinde bi sırıtma hali hasıl oldu

aynen kusum aynennnn

direk ağızlar kulaklara gidiyor zaten şu erkekler ne fenaaa ne fenaaaa

ayyyy kızlar alemiz ama bende cuma günü bişicikler aldım bide pijiler hepiciğini gördü benmki la senzalarıda alıp göstercem o olucak :))))))))) bide askerde düşünün üzüldüm şimdi benimkine

hep onların yüzünden lavimmmmm kendilerine bu kadar aşık etmeselermiş

hiç bence de haklısın
ayyyy kızlar alemiz ama bende cuma günü bişicikler aldım bide pijiler hepiciğini gördü benmki la senzalarıda alıp göstercem o olucak :))))))))) bide askerde düşünün üzüldüm şimdi benimkine
ben pijamikleri gördüm de la senza göremedim topicte???

kızlar fena oldum ben de alcam en sonunda La Senza yaaa

okulda da yasaklı açıp bakamıorum zaten offfffff:2:

hahahaha gizot ben sana diyim enişte terhisine günler kala firar ederrrrrrrr

lavim sen de aaaaaaaaaaaaaallllllllllll

Son düzenleme:
hiç bence de haklısın

ben pijamikleri gördüm de la senza göremedim topicte???

kızlar fena oldum ben de alcam en sonunda La Senza yaaa

okulda da yasaklı açıp bakamıorum zaten offfffff:2:

ayyy burdada yasaklı kuzum bende la senzaya evde giriyorum kız beğendin ya benim topikimdekileri :)i&d kampanyasından aldım şimdi oysho indirimi bekliyorum bide lcw den pijiler alacam tamamdır bide polar türü sabahlığım ekiksik

ayyyy bu tür şelere doymuyorum daha topikime ekleyemediğim çok şeler var

hahahaha gizot ben sana diyim enişte terhisine günler kala firar ederrrrrrrr

lavim sen de aaaaaaaaaaaaaallllllllllll

çağlooo zaten giz firar ettircen ne güzel son günlere gelmiştik dedi ama tehdit etti kaçıracağmış beni ben kaşınmışım bide .)ben napacam çağlommmmm şap denen şey benmkinde işe yaramadı ankaraya en son gittiğimde bana bunu gururla söledi nihahahahaha

ay koptummm... şap falan hikaye gizom yaaa yiğidin gönlünde bir dilber yatıorsa istersn şapı sek yedir... sen bir de 2014 te evleneyim diorsun yazık degil mi cocuga kız

ay koptummm... şap falan hikaye gizom yaaa yiğidin gönlünde bir dilber yatıorsa istersn şapı sek yedir... sen bir de 2014 te evleneyim diorsun yazık degil mi cocuga kız

kız arkadaşımın nişanlısı şaptan etkilenmişti süklüm püklüm olmuştu benmki ankarada aşkım bu şap bana hiçbişicik yapmadı vallla bıraktğn gibiyidm dedi bende patlamaya hazır bomba gibisin o zaman kaçalımmmmm dedim

çağlommm ne edem ama yani 2014 e kadar oyalarım onu diye düşünüyorum bir şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…