- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
çağlaaa çamaşırlara bayıldım bittimmmm
nirden aldın aceba
çağla sonunda aldınmı kuzum bende mağazaya gitmeye üşeniyorum kuponlumu kuponsuzmu alsam die düşünüyorum sütyen alacağım sadece sneinkilerde çok cicik güle güle kullan canım
evet kusum aldımmmmnişanlıcıgım gaza getirdi
kuponun tarihi 31 aralık son bebişimmm kullanman gerek zaten o zamana kadar alcakların varsa topla derim
netten ilk defa iç çamasırı alıorum bakalım umarım sorun yasamam
pastaaammmmmmmmmmmm vuhuuooowwww diiyooruuummm
Çağlam ben de netten baktım da bazıalrında beden bulamadım.
bi de şu kupon ne kuponudur???
ben de öyle diyorum pastammmmmmmmmm
bekleyin beni La Senzalı geceler aaahahahaha
ben de bazı begendiklerimde bulamadım Lavimmmm hep S beden aldım minik popoma
markapon la senza kuponu veriyordu kusum 5 liraya...50 lira.. sitesindeki kampanyaya ek olarak bunu da kullanabiliosun ikisinden de yararlandım ben
çağloşum sen kadar zayıf olmasam da ben de S giyiuorum,hadi çok mecbur kalsam m de alırım da hep mi beğendiklerim xl...
ayrıcana 150 tlye kullanabilirmişim kuponu,100 tl daha beni aşar. daha geçen gün aldım Anıl'dan bi dünya.
aslında sevgilicik hediye eder bayıla bayıla kendisi seçmek kaydıyla da adama böbrek taşı derdinde ben don derdinde olmaz yani
yaa benimde cok begendiklerim de hep xl kalmıstııııı sonra kampanya değiştirdim orda buldummm bişeyler...
ay koptummm benimki kendisi secmedi ama illa görmek istedi resimlerini attım... adamcagızım kalpten gidiyordu dediim ohoooov sen daha bunlarla böyle oluyosannn...
benimki de iş yani 2 aydır denizin ortasında sevgilisinin sesine bile hasret kalmıs adama don gömlek gösteriyorum
firar edip yüze yüze gelecekti neredeyse
walla çin işkencesi diye buna diyorlar herhalde çağlammm
zavallı enişte kendinden geçmiştir
gerçi onun da tadı başka,bizimkine gösterdim aldıklarımı böbrek sancısının içinde bi sırıtma hali hasıl oldu
aynen kusum aynennnn
direk ağızlar kulaklara gidiyor zaten şu erkekler ne fenaaa ne fenaaaa
biz de az değiliz ama
hep onların yüzünden lavimmmmm kendilerine bu kadar aşık etmeselermiş
ben pijamikleri gördüm de la senza göremedim topicte???ayyyy kızlar alemiz ama bende cuma günü bişicikler aldım bide pijiler hepiciğini gördü benmki la senzalarıda alıp göstercem o olucak :))))))))) bide askerde düşünün üzüldüm şimdi benimkine
ayyyy kızlar alemiz ama bende cuma günü bişicikler aldım bide pijiler hepiciğini gördü benmki la senzalarıda alıp göstercem o olucak :))))))))) bide askerde düşünün üzüldüm şimdi benimkine
hiçbence de haklısın
ben pijamikleri gördüm de la senza göremedim topicte???
kızlar fena oldum ben de alcam en sonunda La Senza yaaa
okulda da yasaklı açıp bakamıorum zaten offfffff:2:
hahahahagizot ben sana diyim enişte terhisine günler kala firar ederrrrrrrr
lavim sen de aaaaaaaaaaaaaallllllllllll
çağlooo zaten giz firar ettircen ne güzel son günlere gelmiştik dedi ama tehdit etti kaçıracağmış beni ben kaşınmışım bide .)ben napacam çağlommmmm şap denen şey benmkinde işe yaramadı ankaraya en son gittiğimde bana bunu gururla söledi nihahahahaha
ay koptummm... şap falan hikaye gizom yaaayiğidin gönlünde bir dilber yatıorsa istersn şapı sek yedir... sen bir de 2014 te evleneyim diorsun yazık degil mi cocuga kız