Cookie Çeyiz Telaşında :)

canım yeni çeyizlerin çok güzel bende dün gittim migrosa ama o nihalelerden göremedim ya

oyy oyy yerimki bunları ben ya çk çok şekerler ya
..
Ben migrosa hiç uğramazdım ama saende oradaki güzellikleri farkettim

Takipteyim kuşum

canım çok güzel ve özenle seçilmiş bir çeyiz.Allah mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah :) hepsine bayılarak baktım

canım son aldıklarında çok çok güzel güle güle kullan çok beğendim nihallerinde bardak altıklarından kalmıştı ara ara nihalleri bulmak için benimde yolum migrosa düşer ben çok çok beğendim son aldıklarını kuzum

çağlammm öğlen koştur koştur migros yaptım ve 2 tane nihale aldım ama ikiliymiş içindeklerde anneme verecem çiftleri bir nijhalemiz kardeş oldu pembe kareli olan :)

cookieciğim hersey super güleeee güleeeee kullan inş....

pekii gelinliği ne yaptın?

tesekkur ederim tatlımmm... valla gelinligi hiçbişey yapmadım daha bakmadım bile su ocak ayı gecsin bi zaten hiç ugurlu gelmedi... subat ortasından sonra falan cıkıp bakarım heralde canım sen ne yaptın?

canım yeni çeyizlerin çok güzel bende dün gittim migrosa ama o nihalelerden göremedim ya

baska migroslarada bak canım mm ve mmm olanlarda var sanırım zaten sadece... ben gittigimde de bu modellerden son kalmıstı baska yoktu.. cok getirmemişler sanırım

oyy oyy yerimki bunları ben ya çk çok şekerler ya
..
Ben migrosa hiç uğramazdım ama saende oradaki güzellikleri farkettim

Takipteyim kuşum

migros bana prim vermeli ehehehe ... tesekkur ederim tatlımmm

canım çok güzel ve özenle seçilmiş bir çeyiz.Allah mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah :) hepsine bayılarak baktım

tesekkurler helen amin

aaa ciftlimiymis ben hiç acmadımmm benim annem de nihale cok cifter cifter kullanırım ben uzun tepsiler icin falan iyi olur kusum ikili olmasına sevindim valla verdigimiz paraya gore cok ucuza geldi

güle güle kullan sende canım

kuzu ambalajın üstünde 2 yazıyormuş aldıktan sonra arkadaşım söledi birtanesini açtım sevindirik oldum veee şu anda mantıklı geldi tepsi için ideall ayyy çağlam sağol yaaa fikir olduuu bide hasır suplalar var ondan almak istiyorum supla olarak kullanmıcam ama değişik şeler vardı 3 al 2 öde züccaciyede yararlandım yine :)

ben de alıcam o tarz srler ama ikeadan kuzummm ıvır zıvırları en son benim böğürtlen paşasıyla gidip ikeadan alıcaz

hasır suplalar geniş nihale anlamında iyi oluyo evet.. ama minikler kadar pratik değiller minikler her daim tezgahta durabilir ole bi avantajları oluyo

ikeadan bende demir karıştırma kapları alıcam bizde var çok seviyorum onlatrı bizde gidip minik çiçekli mumlardan alıcaz pazar buyaka ve ikea çıkarması yapabilitemiz var bizimde çağla bunlar cidden en sona kalmalı haklısın ama ben çok heves ediyorum aç gözlüyüm :)

evet kusum sona bırakılcak seyler var ama minik dioruz vs cok para tutuo yaaa belki hep birden almayız gittikce minik minik alırız dugun yaklasıyor zaten neye kosturcamı sasırıorum yavastan offf

Çağlacıkkkkkkk ya o sevimli abajurcuklar varyaaaaa ben de alayım mı dıyorum seninkiler geldi sanırsamm nasıllar 2 yıl sonra için alsam her mobilyaya uyar mı ben beyaz istiyorum da yatak odamı tabi 2 yıl var daha ama pelin de almışşş :)

sen de mi kapıldın abajur furyasına kusummm

abajurlar harika geldikleri zaman da yorum yaptım zaten... ust kısmı keten tarzı bi kumas cok kalın degil alttaki ahsap mdf kısmı iyi kaliteli ufurukten bişey değil yani

pelot da aldı evet ama pelot bu mayıs ayında evleniyor tatlım onun dugunu yakın..

bana sorarsan ben al derim yine de... ben bu abajurları 2 sene once de alsam hala hosuma giderdi country de moda gecmesi soz konusu degil

esya olarak da illaki komodnin olur... koyarsın mutlaka biryere diye dusunuyorum

Dimi canım yaaaa bulurum bi yer :) ya diyom ki zaten evliliğe yakın her seyi alamam ki tek başıma param yetmez :) hem içimde kalır hem daha güzeli de olmaz sanırsam

Kurabiyeemm çok güzelleeer amaaa Güle güle giy inşallahh fıstıgımmm

Pierre Cardin kampanyasından mı aldıınn

valla hediyelerin harika senin adam bayram edecek desene

tesekkur ederim kusum valla zaten simdiden agzı kulaklarına gitti aldıklarımı duyunca

Kurabiyeemm çok güzelleeer amaaa Güle güle giy inşallahh fıstıgımmm

Pierre Cardin kampanyasından mı aldıınn

tesekkur ederim fıstıgımmmmmmmmmmmmmm aminnnnn özellikle babydol favorim oldu

evet pierre cardin bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…