Cookie Çeyiz Telaşında :)

bence eziyet etme cocugaaa bak benimki 2012 de evlenmedik die basımın etini yiyip yiyip duruyor seninkinden de aynı performansı bekliorum... habire sölicek neden evlenmedik bu sene yiteeer diye

bence eziyet etme cocugaaa bak benimki 2012 de evlenmedik die basımın etini yiyip yiyip duruyor seninkinden de aynı performansı bekliorum... habire sölicek neden evlenmedik bu sene yiteeer diye

yiterr dicek çağlam yiter kaçırcam dicek diyte korkuyorum zaten gidelim buralardan diyip duruyor geldiğinde oyalayabilirsem ne ala yoksa işim çok zor :) 2012 de sen evlenebilirdin kuzum ama rahat rahat yapayım zor duruma düşmeyim die böle yaptın bende azar azar ç.eyiz yapıyorum belki 2013 olur ama yaaa durumumzda şükür kötü değil bir ihtimal olur artık akışına bırakıyorum 2013 beni çok mutlu edicek buna çok eminim :) aşkımla kavuşcam

Gizom gördüm pijamikleri de la senza aldın sandım onları görmedim diyorum.

annem benim iç çamaşırlarıma azgın kız gözüyle bakıyo sanırım,çok saçma buluyor bu iç çamaşırı merakımı.

adamı eve hapsetcem nasipse

bizim adamın en zayıf noktası,sırf bu yüzden düğünü öne alırsa şaşırmam.

aynen kusum basetmek zor oluyo benimki seyire sepete gidiyoda oyle zaman geciyo yoksa hep basımda olsa kacarım yoktu evlenmiştim bu sene hayatta beklemezdi 2013 ü... hasretimden oldurceksin beni diye

valla bizde bekledik ama yine de zorlanıonuruz kuuzum... hani cok müşkül bir durum yoksa kotarabiliyorsanız yapabilirsiniz bencede

lavim benim annem de ne dese begenirsin

"bosuna para verme onlara üzerinde 2 dk bile kalmayacak!"

çağlam gaza geldim sayende benim adama yılbaşı hediyesi ettirdim la senzaları

gerçi bi nevi kendine alıyor sayılır

Ayy bu ne kadar güzell bir çeyizz canım ya bayıldımm ortak ürünlerimiz mevcut aynı markalara bakmışız almışız genelde... :)
begenip te almadıgım seylerde coks ende ben biraz erken başladım da yenilerde kaldı aklım amaa zaten hep böle oluooo b
Güle güle mutlulukla kulan hepsini :)

çağlommmm bende çekkk alayorum arkadaşlar ortak yapcaz bişiler annemden harçlığımıda kaptım anniş hediye ediyor banada canlar lavicim eniştemizzzzz seve seve hediyeee eder tabisiiiii be4nimkinede gelince aldıracağım

canım iç çamaşırların çok güzel renkleri modelleri harika:) aşk dolu günlerde kullanırsın inş.

ayyy çok güzeller çamaşırların

sitesine girip baktım gözleirm aynen böyle

çok pahalı kızlar ya

iç çamaşırların çok hoşmuş canım aşkla eskisinler inş

canım iç çamaşırların çok güzel renkleri modelleri harika:) aşk dolu günlerde kullanırsın inş.

ayyy çok güzeller çamaşırların

sitesine girip baktım gözleirm aynen böyle

çok pahalı kızlar ya

sağolun bebeklerimm cok tesekkur ederimmmm

gizom ve lavim musmutlu apatesli günlerde kullanınız ahahahah

benim cicilerim geldi hemen geri bildirim yapayım özellikle de senin içim decembercım...

eger indirim artı çek olmasaydı o kadar parayı hayatta ötes hayatta bayılmazdım... VS'den alırım yani.. cunku hiçbir farkı yok normal magazalarda satılanlardan

aşırı bir kalite ekstra bir seksilik kesinlikle göremedim... bildiginiz camasır işte indirim artı kuponla bile pahalıya geldi bence güzeller evet ama o astronomik rakamlara degmezler yani o kadar etmez bence :26:

bir bildirim daha... Abajurlarım da geldi bunlar

altıncaddeyi bir kez daha tebrik ediyorum... harika kargolamıslar üründe resimdekinin birebir aynısı gayet kaliteli yani...

tabak bardak felan hiç acımam ama bu iç çamaşırlarında içim acır ya.

kimse görmüyor ki içimde sadece biri hariç

o kadar para vermem ben arkadaş ya.neden yapıyorlarmış bunları ki..

ben komdan almayı düşünüyorum böyle şeyleri indiirme girdiğinde tabi..

ben abajutruna bittim zaten ya ...
güle güle günlerde kullan tatlım..

abajuru bende çok begendim. ama şuan almam için çok erken

gecelikle hiç almadım ben. alsam annemden utanırım zaten:)
aslında alsam biraz kaynaşsaam iyi olurdu geceliklerle
çünkü ben giymem gidibime geliyor. santel falan değişik geliyo şort askılı tercihim olur diyorum ama bakalım

teşekkür ederim kuzucummm

ben iç çamaşırına verdiğim paraya acımam ama o kadar parayı verdiğime göre gercekten taş gibi olması lazım... La Senza da onu bulamadım zaten artık görüp dokunmadan almam gibime geliyor... böyle şeylerin eve kargoyla gelmesi de kötü annem almıs kutuyu merak edip acmıs babam da içinde ne var ne yok görmüş haliyle...

rezil oldum babama

rica ederim tatlım

dimi bedende olmayabilir mesela,ben deneyip almak tercihim bu konuda.

ayyy çok kötü bir durummmm ya

bn anneme bile utanıırm bak bunu aldım diyemem ya

Çağlacım benm ciciler de bugün gelcekti ama hatalı şubeye gitmiş. beklemedeyim.

ben daha önce La Senza'dan aldım boddydoll ama çok beğenerek severek aldım. sen ne kadara mal ettin bilmiyorum aldıklarını ama ben indirimli ürünler için uygun buldum. indirimsizler zaten çok mastronomik rakamlar bence de .

wuhuu berfoo neler duyuyorummm

bir kere giy alısırsın bence insan kendini daha mutlu hissediyor... vazgecemiyor sonra

rica ederim tatlım

dimi bedende olmayabilir mesela,ben deneyip almak tercihim bu konuda.

ayyy çok kötü bir durummmm ya

bn anneme bile utanıırm bak bunu aldım diyemem ya

ayy evet işte bir de babanın gördüğünü düşün... bir süre odamdan cıkamadım yani offf her gördüğümde acaba aklına camasırlar geliomudur diyorum... nişanlımı gorunce aklına gelir mi falan ayyy paranoyak oldum

kusum ben de indirimli için iyi diyorum zaten... ama o indirimler olmazsa hadi gidiyim alayım ürünlerini demem... o astronomik fiyatlarına degecek ürünler degil... kötü değiller asla ama ben la senza deyince cok cok üst kalite bir sey bekliyordum sanırım ondan hayal kırıklıgı oldu

bakalım asıl rengini yıkandıktan sonra belli ederler... kullanmaya baslayayım da bi

gelir seninkiler de yakında... tipleri cok seker özellikle o kızmı kurdelalı olan ehehehe çok bi değişik

çağlam dün la senzaya gittim 2. seviye sütyen desteği azdı 4. seviyede 100 tl ydi cidden ona vereceğime vs den alırım dedim la senzaya ciddi anlamda kızdım öyle aman aman bir kalitesi yok eskiye nazaran kötüydü almadım bende 2 adet günlük için çamaşır sütyen takımı almıştım 3 tanede çeyize aldım gayette uygunlar arkadaşım satıyordu şirkette zaten pier cardinleride ordan almıştım çok uyguna geliyorlardı

şu sıra çamaşırıda halletim

bornoz için eminönüne gidicez bakalım bulabilirmiyim benimki gelmeden son 2 haftam var kuafördü alışverşti biter bide annemle eminönne gidip piyasaya bakarım :) benmki gelincede her haftasonu bakarız eminönüye gibi geliyor çoğu eksiği artık dokunarak alacağım

berf kimler neler neler alıyor kız sen neden eksik kalasın vallla al kuzum alll esas bunların modası geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…