- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
kız arkadaşımın nişanlısı şaptan etkilenmişti süklüm püklüm olmuştu benmki ankarada aşkım bu şap bana hiçbişicik yapmadı vallla bıraktğn gibiyidm dedi bende patlamaya hazır bomba gibisin o zaman kaçalımmmmm dedim
çağlommm ne edem ama yani 2014 e kadar oyalarım onu diye düşünüyorum bir şekilde :)
bence eziyet etme cocugaaabak benimki 2012 de evlenmedik die basımın etini yiyip yiyip duruyor seninkinden de aynı performansı bekliorum... habire sölicek neden evlenmedik bu sene yiteeer diye
kız arkadaşımın nişanlısı şaptan etkilenmişti süklüm püklüm olmuştu benmki ankarada aşkım bu şap bana hiçbişicik yapmadı vallla bıraktğn gibiyidm dedi bende patlamaya hazır bomba gibisin o zaman kaçalımmmmm dedim
çağlommm ne edem ama yani 2014 e kadar oyalarım onu diye düşünüyorum bir şekilde :)
yiterr dicek çağlam yiter kaçırcam dicek diyte korkuyorum zaten gidelim buralardan diyip duruyor geldiğinde oyalayabilirsem ne ala yoksa işim çok zor :) 2012 de sen evlenebilirdin kuzum ama rahat rahat yapayım zor duruma düşmeyim die böle yaptın bende azar azar ç.eyiz yapıyorum belki 2013 olur ama yaaa durumumzda şükür kötü değil bir ihtimal olur artık akışına bırakıyorum 2013 beni çok mutlu edicek buna çok eminim :) aşkımla kavuşcam
Gizom gördüm pijamikleri de la senza aldın sandım onları görmedim diyorum.
annem benim iç çamaşırlarıma azgın kız gözüyle bakıyo sanırım,çok saçma buluyor bu iç çamaşırı merakımı.
adamı eve hapsetcem nasipse
bizim adamın en zayıf noktası,sırf bu yüzden düğünü öne alırsa şaşırmam.
La Senza alışverişim
Eki Görüntüle 585097 Eki Görüntüle 585098
Eki Görüntüle 585099 Eki Görüntüle 585101
Eki Görüntüle 585102 Eki Görüntüle 585103 Eki Görüntüle 585104
teşekkür ederim çok sağol canım
Ayy bu ne kadar güzell bir çeyizz canım ya bayıldımm ortak ürünlerimiz mevcut aynı markalara bakmışız almışız genelde... :)
begenip te almadıgım seylerde coks ende ben biraz erken başladım da yenilerde kaldı aklım amaa zaten hep böle oluooo b
Güle güle mutlulukla kulan hepsini :)
iç çamaşırların çok hoşmuş canım aşkla eskisinler inş
canım iç çamaşırların çok güzel renkleri modelleri harika:) aşk dolu günlerde kullanırsın inş.
ayyy çok güzeller çamaşırların
sitesine girip baktım gözleirm aynen böyle
çok pahalı kızlar ya
sağolun bebeklerimm cok tesekkur ederimmmm
gizom ve lavim musmutlu apatesli günlerde kullanınız ahahahah
benim cicilerim geldi hemen geri bildirim yapayım özellikle de senin içim decembercım...
eger indirim artı çek olmasaydı o kadar parayı hayatta ötes hayatta bayılmazdım... VS'den alırım yani.. cunku hiçbir farkı yok normal magazalarda satılanlardan
aşırı bir kalite ekstra bir seksilik kesinlikle göremedim... bildiginiz camasır işteindirim artı kuponla bile pahalıya geldi bence güzeller evet ama o astronomik rakamlara degmezler yani o kadar etmez bence :26:
bir bildirim daha... Abajurlarım da geldi bunlar
altıncaddeyi bir kez daha tebrik ediyorum... harika kargolamıslar üründe resimdekinin birebir aynısı gayet kaliteli yani...
tabak bardak felan hiç acımam ama bu iç çamaşırlarında içim acır ya.
kimse görmüyor ki içimde sadece biri hariç
o kadar para vermem ben arkadaş ya.neden yapıyorlarmış bunları ki..
ben komdan almayı düşünüyorum böyle şeyleri indiirme girdiğinde tabi..
ben abajutruna bittim zaten ya ...
güle güle günlerde kullan tatlım..
teşekkür ederim kuzucummm
ben iç çamaşırına verdiğim paraya acımam ama o kadar parayı verdiğime göre gercekten taş gibi olması lazım... La Senza da onu bulamadım zaten artık görüp dokunmadan almam gibime geliyor... böyle şeylerin eve kargoyla gelmesi de kötü annem almıs kutuyu merak edip acmıs babam da içinde ne var ne yok görmüş haliyle...
rezil oldum babama
teşekkür ederim kuzucummm
ben iç çamaşırına verdiğim paraya acımam ama o kadar parayı verdiğime göre gercekten taş gibi olması lazım... La Senza da onu bulamadım zaten artık görüp dokunmadan almam gibime geliyor... böyle şeylerin eve kargoyla gelmesi de kötü annem almıs kutuyu merak edip acmıs babam da içinde ne var ne yok görmüş haliyle...
rezil oldum babama
abajuru bende çok begendim. ama şuan almam için çok erken
gecelikle hiç almadım ben. alsam annemden utanırım zaten:)
aslında alsam biraz kaynaşsaam iyi olurdu geceliklerle
çünkü ben giymem gidibime geliyor. santel falan değişik geliyoşort askılı tercihim olur diyorum ama bakalım
rica ederim tatlım
dimi bedende olmayabilir mesela,ben deneyip almak tercihim bu konuda.
ayyy çok kötü bir durummmm ya
bn anneme bile utanıırm bak bunu aldım diyemem ya
Çağlacım benm ciciler de bugün gelcekti ama hatalı şubeye gitmiş. beklemedeyim.
ben daha önce La Senza'dan aldım boddydoll ama çok beğenerek severek aldım. sen ne kadara mal ettin bilmiyorum aldıklarını ama ben indirimli ürünler için uygun buldum. indirimsizler zaten çok mastronomik rakamlar bence de .
wuhuu berfoo neler duyuyorummm
bir kere giy alısırsın bence insan kendini daha mutlu hissediyor... vazgecemiyor sonra