Cookie Çeyiz Telaşında :)

Ayyy ayy masallahhhh hepsi birbirinden güzelll allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsinnn bende kısmetseeee eylül geliniyimm :) pembe süzgecine bayıldıımmmmm pembe takıntım var brazcık nerden aldın acaba sorun olmazsa söyleyebilir misin

tesekkur ederim canım aminnnn... sen de 2013 gelinisin demek

markafoniden almıstım onu ben canım siteleri takip edersen mutfak esyalarının satıldgı kampanyalara sık sık geliyor... bendeki cok minik ama buyuk sanarak almıstım ben... baya minik geldi kucucuk el kadar bişey

boyutuna dikkat et alırken o yuzden canım

Eveeeettt bende 2013 geliniyimm artık bende ceyizleri almaya basladım.. :)) Anladım canım bendee büyük olarak düsünmüstüm kücüklerini biliyorum esse de falanda var pek cesaret edemiyordum bende sitelerden almaya ama cok kisi öneriyor bende takip ediym o zamannn cook tesekkür ederim ceyizlerini takipteyim :)

hayırlı olsun canımm şimdiden kolay gelsin diyorum sana bu tatlı ve uzun çeyiz yolculugunda bittiği gunleri de gorelim inşallah

dün de bişeycikler aldım küçük de olsa onları da ekleyeyim

vee bu olmazsa olmazdı.. yemek kitaplarımı da almaya başladım, devamı gelecek daha bir sürü yemek kitabım olmalı

canım çorapların çok cici güle güle kullan inş. en kısa zamanda da gelir o günler

Bayıldım, tam benim tarzım cıvıl cıvıl rengarenk maşallah diyim de nazar değmesin :) Güle güle ağız tadıyla kullan inşallah, darısı başıma

Son düzenleme:
Ayy çoraplar çok şeker Ayrıca yemek kitabı konusuna katılıyorum bende birsürü alıp okuyup yapcaaam

hepsi çok güsel cnm güle güle kulllan inşalah capcanlılar

canım çorapların çok cici güle güle kullan inş. en kısa zamanda da gelir o günler

Çook tatlı çoraplarrr kukla gibiler :) sıcacık olur onlar. güle güle giyyyyyy

Bayıldım, tam benim tarzım cıvıl cıvıl rengarenk maşallah diyim de nazar değmesin :) Güle güle ağız tadıyla kullan inşallah, darısı başıma

Ayy çoraplar çok şeker Ayrıca yemek kitabı konusuna katılıyorum bende birsürü alıp okuyup yapcaaam

hepsi çok güsel cnm güle güle kulllan inşalah capcanlılar

hepinize çok teşekkür ederim bebişler aminn diyorum güzel dualarınıza

mutellacım inşallah senin de en kısa zamanda istedigin gibi bir çeyizin olurrr

loadedgun cım ben de koleksiyon ypmak istiyorum baska turlu beni kurtarmaz hiçbişey bilmiorum cunku yemek namına

çeyizine bayıla bayıla bakıyorum çok sevdim ben bu topiğiiiiiiiiiişeker gibi oyuncak gibi

çoraplaınnn çok mu çok şekerler..

Bende de var aynnısından acayip sıcak tutyor:)

yemek kitabı hemide pkotay usta çok doğru seçim kuzum.

çeyizindeki ürünlerin hepsi birbirinden güzel güle güle kullan çok beğendim :)

Mutfağımı şekerci dükkanına ya da annemin değimiyle "Hansel ve Grateldeki Cadının Evi" ne çavirmeye sanırım kararlıyım

Bu güzellik mutfğımda kendine bir köşe bulacak umarım görünce dayaanamadım nişanlım da almam için gaz verdi ne yapayım

Bunlar da dün akşamki gezmelerden.. Ne zamandır kafama göre nihale bulamıyordum kendim yapacaktım ama bunları görünce alıverdim... tablo gibiler vallla

Bu da üçlü çerçevem.. Kenarındaki minik kalp ve vintage ayrıntılar beni al dedi

çeyizine bayıla bayıla bakıyorum çok sevdim ben bu topiğiiiiiiiiiişeker gibi oyuncak gibi

teşekkür ederim canım

çoraplaınnn çok mu çok şekerler..

Bende de var aynnısından acayip sıcak tutyor:)

yemek kitabı hemide pkotay usta çok doğru seçim kuzum.

sıcak tutmasına cok sevindimmm yuppiiiiii yemek kitabı serimin devamı gelcek kusummm bakalım daha ne cevherler var piyasada

Bayıldııııııımmmmm

Kurabiyeemmm çok güzeller yaa özellikle nihalelerine bayıldım benn migros çıkarması mı yine? Nişanlımcanla bizde gitçez de bu akşam daha iyi bakınıyım etrafa

Güle güle kullan kurabiyem Bence çok da güzel şekerci dukkanı olcak

eveeeeeeeeet fıstıklı limonataaammmm migros çıkarması bayılıyorum migrosa yaaa tam benlik şeyler var... kavanozlar da almıstım dünya tatlısı birkaç ay oluyor ama çekemedim resimlerini kaldırmış hemen babişkom her gidişimde oraya olan aşkım büyüyor

ben de size mamalar yapçam o dükkanda kahveler içicez kiiiiiiiiii inşallah

aybi enişteyi götürme bence o zamaaann o varken gözünü ondan alamazsın kusummmm tehlikelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…