- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bir bulandırdım ortalığıdııııt, kız kezo muyum ben
Hiç de değilim valla
Ne olmuş yanı böyleysen ne olmuş hiç bişeyi haketmiyorsan ya da ne olmuş yanı kıskançsan. Hepimiz bi çok şeyi çok mu hakediyoruz sence ? İnan bana hayır hepimiz ama hepimiz sahip olduğumuz bi çok şeyi haketmiyoruz aslında. Kitlesel olarak kötü içimiz. Önce kendi çıkarlarımız demez miyiz? İnsanlara hayvanlara tahammülsüz değil miyiz. Çok seviyoruz dediğimiz en yakınlarımıza bile gurur kibir uğruna eziyet etmez miyiz. Tek bir hareketine sinir olup günlerce surat astığımız olmaz mı? Sokak çocuklarına kaçımız sevgi veririz mesela öf para isteyecek yapışacak şimdi diye başka tarafa yönelmek yerine. Kaç kişi burda ben asla kıskanmam der ??? Derse de ne kadar dürüsttür sence ??? Sence insanlar hep iyi bi sen mi kötüsün yani. Hiç te öyle değiliz. Ve kötü olduğumuz her konuda kendimizi en iyisini yaptığımıza inandıracak saçma bir bahanemiz her zaman vardır. Sahte hayatlar yaşıyoruz insanoğlu olarak. Kendimizin yaptıklarımızın farkında bile değiliz. Hep ben haklıyım diyoruz. Haklı olduğumuza kendimizi inandırdığımız bir sahteliğe yaşıyoruz. Sen ne güzel farkına varmışsın kötü yanlarının ve haykırmışsın ben buyum diye. Kompleks falan yok artık kompleks yapan insan saklar kendini. sen kendini açık yüreklilikle ifade edebilmişsin bize değil bizi geç kendine!!!! İnsanların ne düşündüğü umrunda olmasın çünkü insanlar sen ne yaparsan yap hep bişey bulur salla gitsin. Ve Mutlu olmak istiyorsan başlayacağın yer Mutlu etmektir. Mutlu etme detoxu uygula kendine 1 ay boyunca herkesi Mutlu edeceğim de ve aksatmadan yap bunu insanlar için değil kendin için yap iyi gelecek
Bizim ulkemizde sınıf ayrımcılığı yok parası olanın düdüğü öter sadece. Evvelsi gun, pes pese üç çocuk doğurmuş 3 odalı bir evde kayınvalidesiyle yaşayan sürekli ne kadar mutlu olduğundan bahseden bir ev hanımı ile tanıştım. Ben olamazdım sanırım, tamamen bakış açısı. Ben konu sahibi yazdı sandım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?