çokk tuhaf:(

benim aklıma ilk gelen gizli numaradan aramasının sebebi aradığı kızın senin eşinin numarasını öğrenmesini istememesi...Eşin doğru söylüyor olablir.

zaten adamda senin numaran görünmesin diye gizliden aradım demiş.ama bu bahsettiğim hep eşimin telini kullanır fırsat bulsun kendi kontörü gitmesin diye..

Bende gizli numaradan arandığı için eşinle alakalı olmadığını düşündüm.Eşinin sürekli görüştüğü birisi olsa zaten eşinin nosunu biliyordur gizliden arama gereği duymazdı.Ama eşinin değilde arkadaşının görüştüğü bayansa eşinin telinden aradığı için onun nosunu öğrenmesini istememiştir.Heleki arkadaşının ilişkisi olan bir bayansa eşinden kıskanmışta gizli nodan aramıştır.Birde eşinin arkadaşının karısıda olayı öğrenmişya o şüpheyi kendi üstünden atmak ister gibi cümleler kurmuş.Aranan kadının siz arayınca telefonu kapatmasının nedenide şudur bence o eşinin arkadaşı olaylar açığa çıkınca kadını arayıp tembihlemiştir seni böle böle biri ararda bişey sorarsa sakın konuşma diye.Yani eşinizin bir suçu yok arkadaşı bir haltlar karıştırıyor gibi

Bence daha çok bu konuda yüzgöz olma eşinle. Sen belli etmeden gözlemlemeye devam et. İçini de ferah tut. eğer bişey varsa er ya da geç ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…