• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokk tuhaf:(

kadın çalışmıyorum çıktım zaten der gibi oldu ondan sonra pat diye kapattı ve tamamen kapattı teli benim dikkatimi çeken oldu..1 2 gün komple kapalıydı dün açmış teli arkadaşım aradığında dedi açmış teli diye..maden ortada bi b.. yok neden teli kapıyo?:(

Kadın da aramalardan rahatsız olmuştur, kapatmıştır gayet normal bence. Eşinizin de bu kadar üzerine gelmeyin bence artık. Arkadaşında bi' şeylik var belli ki, eşinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben.

vee bu konu yüzünden ayrılık noktasına bile geldik dünn..bana güvenmiyosun en büyük yeminleri etmeme rağmen dedi...bi şey yapmadım ama böle davranırsan zorla yaptırcan dedi..ve çok kötü oldum..o arkadaşı da beni çok savunuyor..ne bilim hep bi belirsizlik..Allahım bana doğru yolu göstersinn bu endişe beni eritip bitirecek yoksaa

vee bu konu yüzünden ayrılık noktasına bile geldik dünn..bana güvenmiyosun en büyük yeminleri etmeme rağmen dedi...bi şey yapmadım ama böle davranırsan zorla yaptırcan dedi..ve çok kötü oldum..o arkadaşı da beni çok savunuyor..ne bilim hep bi belirsizlik..Allahım bana doğru yolu göstersinn bu endişe beni eritip bitirecek yoksaa

Adam haklı bence. Daraldı artık ne yapsın.
O arkadaşında bi' bit yeniği var bence. Eşini suçlamayı bırak artık.

ya kızlar birde bak ne geldi aklıma..dün eşim sabahtan akşama kadar üzerinde aynı kıyafet vardı..dün gündüz o dediğim arkadaşının yanına uğradı..akşamda yılbaşında haliyleorada kutladık ya..o arkadaşı direkt benimkine dediki üzerinimi değiştirdin..ben bilmesem şüpheye düşücem..yok dedi beniki aynı gündüzde böyledim farketmedinmi dedi..sponra adam benim gözümün içine bakıyo..yaa..benimki dn ordan başkasına sormuş şöyle biri varmı gazete yolluyormuş gibilerinde evet demiş onaylamışlar şimdi aradı söledi eşim

eşimle konuşmuş..şirket hattı demiş.ama biz öğendikki cep öğrenci hattı..şimdi tekrar konuştuk eşimle sen gizliden kimin nosunu aradın.huzursuzluk yaşadık falan demiş o gün..buda sen niye silmedin noyu demiş..gazteci vs..

Kadını Arayıp Direkt Olarak Sorun ve İçiniz Rahatlasın..:34:
Ben Ayşe.. Mehmet'in Eşiyim..
Eşimin Telefonundan Gizli Numara İle Aranmışsınız,
Durum Nedir ? v.s.
Beni de Sürekli Birileri Arasa Bende Kapatırım Telefonu..:31:
O Kadın da Belki Evli..:31:

Hat Durumuna Gelince; Şirket Hattı Demeleri de Sadece Şirkette Kullanıyorlarsa Bu Sebepten Öyle Diyorlardır..:34:
Cep Öğrenci Tarifesini Kullanması Çok Normal.. Bunda da Bir Şey Yok..:34:
(Eskisi Gibi Sadece Öğrenci Belgesine Hat Vermiyorlar..
İsteyen Herkes Alıyor.. ):34:

Olayı Farkında Olmadan Kendi İçinizde Büyütüyorsunuz..:50:
Kendinizi Bence Boş Yere Üzüyorsunuz..:50:

Son düzenleme:
yani ortada korkulacak bir şey yoksa o kadın nıye teli yüzüne kapatıyor pat diye? normal bır şekilde sorularına cevap vermesi lazım hatta durumu anlayınca sana kızması bıle gerekır ne munasebet sız bana ne hakla boyle şeyler soylersınız demesı gerekırdı bence bır iş var...

yani ortada korkulacak bir şey yoksa o kadın nıye teli yüzüne kapatıyor pat diye? normal bır şekilde sorularına cevap vermesi lazım hatta durumu anlayınca sana kızması bıle gerekır ne munasebet sız bana ne hakla boyle şeyler soylersınız demesı gerekırdı bence bır iş var...

ben aradım önce imle görüşüyorum dedim siz kimsiniz dedi ben aynı soruyu tekrar sordum kapattı..daha sonra tekrar aradım eşimin adını söledim tanıyormusunuz dedim hayır dedi.siz nesi oluyorsunuz dedim eşiyim dedim..siz gazetedemi çalışıyosunuz dedim hayır çıktım zaten falan gibilerinden bişiler dedi pat gene kapadı...sonra dün arkadaş kendi telinden aradı edala görüşebilirmiyim dedi bişi demeden onada pat diye kapadı..bu durumu eşime sordum benimkinin mesleği gereği 100 çekit insanla görüşmek mecburiyetinde..evli bi erkekle ilişkisi olduysa teli ondanda kapatmış olabilir dedi..

ben aradım önce imle görüşüyorum dedim siz kimsiniz dedi ben aynı soruyu tekrar sordum kapattı..daha sonra tekrar aradım eşimin adını söledim tanıyormusunuz dedim hayır dedi.siz nesi oluyorsunuz dedim eşiyim dedim..siz gazetedemi çalışıyosunuz dedim hayır çıktım zaten falan gibilerinden bişiler dedi pat gene kapadı2 gün boyunca hiç teli açmadı tamamen kapalıydı...sonra dün arkadaş kendi telinden aradı edala görüşebilirmiyim dedi bişi demeden onada pat diye kapadı..bu durumu eşime sordum benimkinin mesleği gereği 100 çekit insanla görüşmek mecburiyetinde..evli bi erkekle ilişkisi olduysa teli ondanda kapatmış olabilir dedi..

Benimde sevgilim var yaşım sizden küçük ama böyle bişey gelmişti başıma.
Kafama takmıştım ama o anda sevgilime inanıp kapatmıştım konuyu.
Telefonuna bakmıştım merve diye biri aranmış dün akşam 10 gibi.
Bu kim dedim oda baktı baktı doğruyu söylüycem ama kızma dedi ben bu konularda çok kızarım çünkü.
En yakın arkadaşı var said diye oda benim arkadaşımla beraber ama oğlan sürekli aldatıyor öyle biri...
O günde oğlanın faturalı hattı kapanmış yanımızda söylüyordu.
Said aradı benimde kontörüm varya o yüzden dedi ben ilk önce şüphelendim ama istersen kızı ara yada saidi ara dedi bende aramadım ona güvendim normalde çok şüpheci biriyim ama ona inanmak istedim.
Bence eşinizininkide böyle bişey inanmanız için o kadar şey demiş hem daha iyi biliyorsunuz eşinizi.
Daha fazla bu onuyu açıp daralmayın derim konuyu kapatın ama gözlemleyinde tabiki...

bilmiyorum sadece sinirim bozuk ve durum geçmeyişi var..bebek için tedavi görüyoruz birde bunun arifesinde böle olaylar yaşamak beni çok gerdi

yani sizin eşinizden ziyade eşinizin arkadaşıyla kızın arasında birşey var gibi.bence eşine inan kendinide huzursuz etme.haklısın kızın tavırları şüpheli geliyor ama eşinin o arkadaşı pek dengeli gelmedı bana...

ben mutfaktayken 1 tane bira varmışta arkadaşı demiş bunuda bayanlar içsin diye..benimkide benimki içemez falan demiş..oda sen karışamazsın falan demiş eşime..ondan inada bindirdi dedi..bunu sordum eşime..olmazsa arkadaşıma sorarım ne amaçla öle dedin diye sorar kocasına

Yaniii gercekten cok tuaf....

ya birde onun eşide aradı kızı dedim ya..teli kapadı onada.aradan bikaç dk geçti..bi adam aramazmı onu..numarasında açık işte esracımm hadi gel seni bekliyoruz oda ahmet numara yapıyo sandı ahmette diğer gelecek olan çiftler..bi kadın hahahah diye kahkaha atıyormuş adamda seni bekliyoruz esracım diye diye kapadı teli çok şaşırdık

benim aklıma ilk gelen gizli numaradan aramasının sebebi aradığı kızın senin eşinin numarasını öğrenmesini istememesi...Eşin doğru söylüyor olablir.

Back