- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi beklenenmelek
-
kadın çalışmıyorum çıktım zaten der gibi oldu ondan sonra pat diye kapattı ve tamamen kapattı teli benim dikkatimi çeken oldu..1 2 gün komple kapalıydı dün açmış teli arkadaşım aradığında dedi açmış teli diye..maden ortada bi b.. yok neden teli kapıyo?
vee bu konu yüzünden ayrılık noktasına bile geldik dünn..bana güvenmiyosun en büyük yeminleri etmeme rağmen dedi...bi şey yapmadım ama böle davranırsan zorla yaptırcan dedi..ve çok kötü oldum..o arkadaşı da beni çok savunuyor..ne bilim hep bi belirsizlik..Allahım bana doğru yolu göstersinn bu endişe beni eritip bitirecek yoksaa
bencede katılıyorum helede o telefon meselesini biliyorlarsa eşiniz telefonla görüşürken sizi sıkıştırmaları kim kim diye çok ayıp olmuş yaraya tuz basar gibi
yani ortada korkulacak bir şey yoksa o kadın nıye teli yüzüne kapatıyor pat diye? normal bır şekilde sorularına cevap vermesi lazım hatta durumu anlayınca sana kızması bıle gerekır ne munasebet sız bana ne hakla boyle şeyler soylersınız demesı gerekırdı bence bır iş var...
yani ortada korkulacak bir şey yoksa o kadın nıye teli yüzüne kapatıyor pat diye? normal bır şekilde sorularına cevap vermesi lazım hatta durumu anlayınca sana kızması bıle gerekır ne munasebet sız bana ne hakla boyle şeyler soylersınız demesı gerekırdı bence bır iş var...
ben mutfaktayken 1 tane bira varmışta arkadaşı demiş bunuda bayanlar içsin diye..benimkide benimki içemez falan demiş..oda sen karışamazsın falan demiş eşime..ondan inada bindirdi dedi..bunu sordum eşime..olmazsa arkadaşıma sorarım ne amaçla öle dedin diye sorar kocasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?