çokk tuhaf:(

beklenenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
270
0
46
Bolu
arkadaşlar ben 3 yıldır evliyim.geçenlerde eşim eve geldi öğle istiraatinde..çok yorgundu uyudu..bende onu saatinde uyandırmak için teline baktım elim son arananlara gitti gizliden birisini aranmış..bende uyanınca sordum bilmiyorum dedi.bende hemen aklımda tutrtum numarayı..siz kimsiniz dedim teli suratıma kapadı karı.benimki işe gitti tabii ölelikle aradım.sonra benimkini aradım bilmiyorum o gün arkadaşına gitmişti geçtiğğiimiz pazar o telimi aldı dedi.gazetecimişte..aylık gazete geliyormuş pazar pazar. bende yine aradım ama özellere kabalı tel zaten birde eşimin ismini söledim tanımıyorum siz nesi oluyorsunuz dedi ben eşiyim dedim.siz gazete bayiindemi çalışıyosunuz dedim yok dedi pat gene kapattı telefonu..bende sürekli bu konuyu eşime açıyorum hep kavga ediyoruz yeminler ediyor..aramadığına dair..bende bu konuyu arkadaşının eşiyle konuştum..oda çok endişeliydi benim gibi..telefonda çalışan bi arkadaşı sağolsun bize bu konuda epey yardımcı oldu.adam eşime gazete satıcısı demiş başkada bişi dememiş.şirket hattı olsa cep öğrenci tarife olurmu??benimki çok büyük yeminler ediyorbende bu konuyu açtığım için çok büyük yeminler ediyor.beni ilgilendirmeyen konuyu ne deşip duruyorsun diye bana kızıyor..bende karşı çıkıyorum tabi..arkadaşınında yanlış bişeyini görmediğine yemin ediyor..dün onlarlaydık..ve bunlar sürekli sürtüştüler 2 arkadaş..benimki kumandayı almamı istedi.herşey ayrı programı izlemek istiyordu.bende tutmadım diye benimki bana biraz sesini yükseltti.ordan arkadaşına benimkine bi bağırdı..bu kadına bağıramazsın seni mahkemelerde süründürür dedi..saat 12 yi geçti eşim ailesini aradı..gürültü var diye mutfağa geçti..içerdede arkadaşı bana diyorki hişt kimle konuşuyo kimle konuşuyo diye..sanki şüpheci olmamı ister gibi..3 ailledik.bu bahsettiğim şahıs bizimkileri gaza getirmeye çalışıyo hadi dıuşarıçıkalım hadi dışarı çıkalım diye..kimse çıkmak istemedi mecbür dediği lafla kaldı..sizin gibi karıdan korkmuyorum deyip saçmalıyor..dün akşam diğer arkadaşım o numarayı aradı masustan edayla görüebilirmiyim dedi.karı gene pat diye kapatıyor..ben anlamadım..kızlar kafam çok karışık..bu konuyu eşime artık açamıyorum bile bana güvenmiyosun diye kavga ediyoruz..zorla yapmadığım şeyi yaptırcan diye isyanlarda bulunuyo(bende üstüne gittikçe

biraz karmaşık anlatmışsın ama bence şüphelenmekte acele etme. o numarayı tanıdığın bir erkeğe aratabilirsin bence. ya da eşine arattırabilirsin hoparlörü açıp. zaten tanıyorsa eşini kadın hemen belli eder.ben hiç merak edip bakmam eşimin telefonuna sen neden şüphelendin tam olarak?

canım bnm. geçen günde eşimin telefonuna biri bebek die mesaj atıyo aradım eşimn telinden sen kmsin dedm bn emrenin kız arkdşym sen kimsn dedi bnde eşiyim dedim pat kapattı. sonra bi mesj evli olduğunu bilmiyordum die. Allahım nası kötü oldum ağla ağla ağla bütün telefonları kırdm bardsdak vardı masanın üstünde hepsini kırdm söylemediğim laf kalmadı. ama sonra hç konuyu açmadım bidaha sürekli gözüm üstünde oldu. işten çıkıyo 2 dakka içinde ewde. sürekli arıyorum şunu getirrmsn gelirkn flan diye. yani demek istediğim açma artk konuyu huzurunu bozma boşuna. ama peşinide bırakma sürekli gözün üstünde olsun cnm. işten ewe evden işe.

yok o anda bakmak istedim nedense..kare 31 kare yapıp aranmış zaten dikkatimi öylelikle çekti..çok tartıştık bu konuyla ilgili eşimle..ve bana istersen o kadının adresine kadar gidebiliriz..yada son konuşmalarımın hepsine bak dedi...ben istemedim..çünkü hiç birşey bulamazsam eşimin gözünde küçüleceğimi tahmin ettim..bu dediğim arkadaşına biraz cimri kendi kontörü gitmesin kendi parası gitmesin diye bazen eşimden kullanır teli..varlıklı cimrilerden...

bende zaten hep bi bahaneyle arıyorum..şunu al bunu al diye..madem arkadaşın senin telinle böle şeyler yapıyor dedim onla görüşmeni sitemiyorum dedim..tamam beni..ya zaten eşim bi yere çıkarsa bile bana habire haber verir..şurdan şuraya gidiyorum..oraya geçiyorum diye...ama bu konu benim çok canımı sıktı..yokk her zaman kontrolümde olmalı..yoksa ben bu şüpheyle yaşayamam..benimkinin prensipleri varmış cep cüzdanının kesinlkle karıştırılmasını istemezmiş..ve baktığım zaman genelde kavgalarımız bu benimi takip ediyosun der..

Eşiniz gazeteci demiş ama kadın size gazeteci olmadığını söylemiş hattının cep öğrenci olmasıda ilginç arkadaşınızın eşiniz size bağırdığın bu kadına bağıramazsın seni mahkelerde süründürür dediğinde siz ne dediniz?Neden süründürüceksiniz bağırdığı için yoksa başka bişeyler mi varda ağzından kaçırdı adam?Dün gece telefonla görüşütüğünü kişinin kim olduğunu öğrenebildiniz mi ?
İnşallah sandığınız gibi bir durum yoktur ama burda neler okuyoruz tetikte olmanızda fayda var.

canım o zaman mutsuzluk arama kendine. güvenmeye bak. çünkü cesur davranmış eşin gidelim diye.çok özür dilerim ama o arkadaşlarıyla ranızdaki muhabbetler düzeysiz geldi bana.ara bozmaya çalışır gibi.

ben mutfaktayken 1 tane bira varmışta arkadaşı demiş bunuda bayanlar içsin diye..benimkide benimki içemez falan demiş..oda sen karışamazsın falan demiş eşime..ondan inada bindirdi dedi..bunu sordum eşime..olmazsa arkadaşıma sorarım ne amaçla öle dedin diye sorar kocasına

bencede katılıyorum helede o telefon meselesini biliyorlarsa eşiniz telefonla görüşürken sizi sıkıştırmaları kim kim diye çok ayıp olmuş yaraya tuz basar gibi

kadın çalışmıyorum çıktım zaten der gibi oldu ondan sonra pat diye kapattı ve tamamen kapattı teli benim dikkatimi çeken oldu..1 2 gün komple kapalıydı dün açmış teli arkadaşım aradığında dedi açmış teli diye..maden ortada bi b.. yok neden teli kapıyo?

senın gıbı olanlara hayranım caım naısl basarıyorsunz hıç bakmamayı. güven yada güvensızlıkle alakası yok bence . bu bır arastırmacı ruhu. benım eşim benı cok sever. çok iyiyiz. ama bazen karıstıırm hep kontrol ederım ıyı bır sey oldugunu savunmuyoruum. ama erkekler hep yasak meyveye ılgı duyarlar. bu bır gercek gözü kapatmak öğrenmemek acısından ıyı onun yapmadıgı yapmıyacagı anlamına gelmıyor. bız bılıp beklıyoruz sız bılmeden beklıyorsunuz gıbı bızımkı gıbı karıstırmak daha yıpratıcı

eşinde öle bi numara görduysen uzatmadan dır dır etmeden arstır. yoksada dıdıkleme.

eşime eve gelince öle tavırlar sergilediğini sölemedim..yazıklar olsun ona dedi başkada bişi demedi.ya zaten bu bahsettiğim adam benim resmen avukatım benim..habire eşime gerekirse bağırıyo..beni savunmak için..benimkide diyor kadınlarken başka davranıyo yanlızken başka davranıyo diye..

Eğer kadın gerçekten gazeteci ise işi bırakmışsa arayanlardan sıkıldığı için telefonu kapatmış olabilir ama eğer o iş telefonu olsaydı işi bıraktığında telefonuda bırakmış olması gerekirdi.Bence eşinize bu konunun sizi rahatsız ettiğini söyleyin hoparlörü açıp konuşmalarını istemek çok iyi fikir ama eşiniz kabul eder mi?Eğer böyle bir durum yoksa sizin ona güvenmediğiniz için size kırabilir mi?Daha büyük dertler açılır mı yok yere birde =(
Siz eşinizi tanırsınız daha önce böyle bir durum olmuşmuydu tepkisi ne olur?

iste benide endişelendiren durum o tanımıyorum etmiyorum dedi.ondan sonra konuşursa tanımadığı halde onu ve kendimi küçük duruma düşürmemmi..işte çok moralim bozuk

işte eşim aradı bu konu açılırken arkadaşını onla konuştum gazateciymiş bunlara aylık gazete gelio işyerlerine diyor..onu aramış dedi..

O zaman siz bu konuyu şimdilik rafa kaldırın ama arada eşinizin telefonunu kurcalamayı ihmal etmeyin =)
benim erkek arkadaşımda kızıyor ama ben genelde çaktırmadan kontrol ediyorum ben ona güveniyorum etrafındaki kadınlara güvenmiyorum =)=)

anasının babasının üzerine yemin etti..hemde çok büyükk daha ne diyim beni ilgilendiren konu değil diyor..sadece o beni teslli ediyor 4 gündür adamın başının etini yedim adam artık gözleri doldu efkarlandı..neden ağıyorsun diyorum bu olanlara diyo

ayy üzüldüm ben şimdi =(
Bu kadar büyük yeminler etmiş,gözleri dolmuş,adam üzülmüş daha fazla üzmeyin bu konuyu daha fazla düşünüp içinizi bulandırmayın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…